GDE KUPITI
GDE KUPITI

Otkrijte upečatljiviji užitak u gledanju televizora uz α7 Gen4 AI procesor.

AI slika

Dobra slika postaje odlična.

α7 Gen4 AI procesor automatski prepoznaje žanr sadržaja i uslove osvetljenja okruženja, a zatim optimizuje podešavanja ekrana u skladu sa tim. Svako automatsko podešavanje obezbeđuje oštru sliku visokog kvaliteta koja obezbeđuje unapređen užitak u gledanju televizora.
Slika linije horizonta grada pri zalasku sunca. Listanjem se na slici prikazuju promene sa i bez Alpha 7 procesora.

Slika linije horizonta grada pri zalasku sunca. Listanjem se na slici prikazuju promene sa i bez Alpha 7 procesora.

Slika linije horizonta grada pri zalasku sunca. Listanjem se na slici prikazuju promene sa i bez Alpha 7 procesora.

Slika linije horizonta grada pri zalasku sunca. Listanjem se na slici prikazuju promene sa i bez Alpha 7 procesora.

Automatski izbor žanra

Prikažite
svaki žanr u najboljem svetlu.

Procesor analizira vrstu sadržaja – filmovi, sportski, animirani ili opšti sadržaj – i automatski podešava sliku i zvuk na najbolji način za dati žanr.
Tri slike, na jednoj se prikazuju devojke koje ljube konja, na drugom bejzbol igrač koji udara loptu, a na trećoj animacija leta aviona. Tri slike, na jednoj se prikazuju devojke koje ljube konja, na drugom bejzbol igrač koji udara loptu, a na trećoj animacija leta aviona.
AI kontrola osvetljenosti

Briljantan prikaz, i danju i noću.

AI kontrola osvetljenosti automatski podešava mapiranje nijansi i osvetljenost ekrana na osnovu uslova ambijantalnog osvetljenja. Ekran postaje svetliji u svetlim okruženjima, a mračniji u mračnijim okruženjima da bi se smanjio efekat „oreola” i da bi se unapredila jasnoća prikaza. Ova automatska podešavanja optimizuju prikaz, obezbeđujući da sadržaj uvek izgleda neverovatno.
Dve slike žene na sofi koja gleda film na velikom televizoru montiranom na zid. Slika sa leve strane je u svetloj, a slika sa desne strane u mračnoj prostoriji. Dve slike žene na sofi koja gleda film na velikom televizoru montiranom na zid. Slika sa leve strane je u svetloj, a slika sa desne strane u mračnoj prostoriji.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?

AI zvuk

A+ užitak u zvuku.

α7 Gen4 AI procesor analizira izvore zvuka i optimizuje zvuk na osnovu sadržaja koji gledate i položaja televizora u vašem prostoru. Takođe unapređuje zvučne kanale za sveobuhvatni, bolji užitak u zvuku.
Na TV ekranu prikazuje se čovek koji svira gitaru na mračnoj pozadini. Sa strane televizora nalaze se različita podešavanja, a sa prednje strane nalaze se linije u boji za vizuelizaciju zvučnih talasa. Na TV ekranu prikazuje se čovek koji svira gitaru na mračnoj pozadini. Sa strane televizora nalaze se različita podešavanja, a sa prednje strane nalaze se linije u boji za vizuelizaciju zvučnih talasa.
Unapređenje virtuelnog okružujućeg zvuka na 5.1

Transformišite zvuk.

AI algoritam unapređuje 2-kanalni zvuk i tako se obezbeđuje užitak u sveobuhvatnijem virtuelnom okružujućem zvuku 5.1. Zvuk koji se dobija je bogatiji za unapređen užitak u slušanju.
Veliki TV sa ravnim ekranom u mračnoj prostoriji na kom se prikazuje osunčani vodopad. Talasi nadolaze iz televizora kružnim pokretima i predstavljaju virtuelni okružujući zvuk. Veliki TV sa ravnim ekranom u mračnoj prostoriji na kom se prikazuje osunčani vodopad. Talasi nadolaze iz televizora kružnim pokretima i predstavljaju virtuelni okružujući zvuk.
Prilagodljiva kontrola zvuka

Zvuk onakav kakav treba da bude.

Procesor prepoznaje svaku vrstu sadržaja koji gledate – serije, sportovi, filmovi, vesti ili muzički sadržaj – a zatim ga optimizuje za datu posebnu vrstu sadržaja. Glasovi reportera postaju jasniji, a zvučni efekti filma su živopisniji.
Pet slika sleva nadesno na kojima se prikazuje muškarac u lančanom oklopu (verižnjači), žena koja peva u mikrofon, ragbista, par sa licima pritisnutim jedno o drugo i voditelj koji izveštava. Pet slika sleva nadesno na kojima se prikazuje muškarac u lančanom oklopu (verižnjači), žena koja peva u mikrofon, ragbista, par sa licima pritisnutim jedno o drugo i voditelj koji izveštava.
AI podešavanje zvuka

Poboljšanje zvuka.

Veličina prostorije, položaj televizora i lokacija na kojoj sedite detektuju se pomoću magičnog daljinskog upravljača. Procesor zatim podešava i balansira zvuk tako da odgovara vašem prostoru.
Širok prikaz osvetljene prostorije sa televizorom montiranim na zid i ženom koja sedi na sofi iza koje se nalazi zid naspram kog je postavljen televizor. Širok prikaz osvetljene prostorije sa televizorom montiranim na zid i ženom koja sedi na sofi iza koje se nalazi zid naspram kog je postavljen televizor.
**Dostupnost magičnog daljinskog upravljača razlikuje se u zavisnosti od države.

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.