GDE KUPITI
GDE KUPITI

UVERITE SE U NEVEROVATNU DEFINICIJU.

Dolby Vision IQ i Dolby Atmos

Dolby zvuk i slika u najboljem izdanju.

LG OLED TV-i imaju najnovija Dolby rešenja. Dolby Vision IQ koristi metapodatke i ugrađene svetlosne senzore televizora za optimizovanje kvaliteta slike na osnovu žanra sadržaja i uslova okruženja, dok Dolby Atmos istovremeno obezbeđuje višedimenzioni surround zvuk. To je moćna kombinacija koja obezbeđuje neverovatan užitak prilikom dok gledate omljeni film.
Logoi Dolby Vision IQ i Atmos poređani su u ravni horizontalno. Ispod logoa prikazani su otac i sin koji sede na kauču i gledaju televizor na kom se prikazuje devojka koja drži mineral u sredini crne i narandžaste pozadine. Logoi Dolby Vision IQ i Atmos poređani su u ravni horizontalno. Ispod logoa prikazani su otac i sin koji sede na kauču i gledaju televizor na kom se prikazuje devojka koja drži mineral u sredini crne i narandžaste pozadine.
Zabava

Sada se reprodukuje na LG OLED.

LG OLED TV-i podržavaju Netflix i Apple TV. Sada možete da uživate u svim omiljenim filmovima, TV emisijama i dokumentarcima sa neverovatnim kvalitetom slike i sveobuhvatnim zvukom.
Logoi Netflix i Apple TV poređani su u ravni horizontalno. Ispod logoa su u ravni horizontalno takođe poređani posteri La Casa de Papel – Netflix i Greyhound – Apple TV. Logoi Netflix i Apple TV poređani su u ravni horizontalno. Ispod logoa su u ravni horizontalno takođe poređani posteri La Casa de Papel – Netflix i Greyhound – Apple TV.
*Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix-u.
*Potrebna je pretplata za uslugu Apple TV+. Apple, logoi Apple i Apple TV zaštitni su znaci kompanije Apple Inc, registrovane u SAD i drugim državama.
*Podržana usluga se može razlikovati u zavisnosti od države.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?


HDR 10 Pro

Visoki dinamički opseg poprima profesionalni oblik.

Pošto HDR 10 ne koristi dinamičke metapodatke kao Dolby, integrisali smo svoju LG HDR tehnologiju koja koristi statičke metapodatke za kreiranje HDR 10 Pro. On koristi te metapodatke za podešavanje boje i osvetljenosti, za otkrivanje više detalja u svetlim i mračnim scenama, kao i za unapređenje boje kako bi sve što gledate izgledalo realističnije. Takođe pojačava regularan HDR sadržaj, tako da svi vaši omiljeni filmovi i emisije mogu da budu dinamičniji i živopisniji.
Slika mora, sa galebom na levoj strani i stenom na desnoj strani, sa zamućenim tekstom HDR u gornjem levom uglu. Slika mora, sa galebom na levoj strani i stenom na desnoj strani, a tekst HDR 10 Pro u gornjem desnom uglu je jasniji i realističniji. Slika mora, sa galebom na levoj strani i stenom na desnoj strani, sa zamućenim tekstom HDR u gornjem levom uglu. Slika mora, sa galebom na levoj strani i stenom na desnoj strani, a tekst HDR 10 Pro u gornjem desnom uglu je jasniji i realističniji.
Strukturalna obrada HDR 10 Pro prikazuje izlaznu sliku nakon obrade ulazne slike LG TV-a. Strukturalna obrada HDR 10 Pro prikazuje izlaznu sliku nakon obrade ulazne slike LG TV-a.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?


Režim autora filma

Vizija režisera oživljava.

FILMMAKER MODE™ isključuje izglađivanje pokreta, pooštravanje slike i druga podešavanja obrade dok čuva originalni odnos stranica, boje i brzine kadrova. On precizno prenosi originalnu viziju režisera, tako da film doživljavate onako kako je on predvideo.
Automatska kalibracija.

Preciznost na profesionalnom nivou.

Automatska kalibracija olakšava stručnjacima da kalibrišu podešavanje odstupanja na ekranu koja postoje na svakom televizoru. To se obavlja i na nivou softvera i na nivou hardvera, omogućavajući detaljnije podešavanje. Funkcioniše u vidu prilagođavanja razlika u boji i osvetljenosti, maksimalno povećavajući potencijal ekrana tako da može da reprodukuje preciznije slike. To vam omogućava da maksimalno uživate u ultrarealističnom kvalitetu LG OLED.
Inženjer u radionici manipuliše kontrolerom kako bi podesio sliku prikazanu na monitoru. Inženjer u radionici manipuliše kontrolerom kako bi podesio sliku prikazanu na monitoru.

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.