GDE KUPITI
GDE KUPITI

OTKLJUČAJTE SVOJ POTENCIJAL ZA IGRANJE VIDEO IGARA.

Malo ulazno kašnjenje / vreme odziva od 1 ms

Ne kasnite za protivnicima.

LG OLED TV-i imaju izuzetno malo ulazno kašnjenje sa neverovatnim vremenom odziva od 1 ms. Zahvaljujući tome, svaki pokret koji unesete u kontroler odmah se prikazuje na ekranu, pružajući vam ključnu prednost u odnosu na protivnike i veće šanse za pobedu.
Oznaka malog ulaznog kašnjenja Oznaka vremena odziva od 1 ms Oznaka malog ulaznog kašnjenja Oznaka vremena odziva od 1 ms
Poboljšano igranje

Najnovije i najbolje specifikacije.

Modeli LG OLED C1 i G1 prvi su televizori na svetu koji podržavaju neverovatnu tehnologiju Dolby Vision® HDR na 4K 120 Hz za igranje, što poboljšava užitak u igranju na neviđenom nivou. Takođe podržava VRR* i ALLM* tako da se brzina kadrova poklapa i smanjuje cepanje slike – LG OLED televizori su sertifikovani kao HDMI 2.1. Ovo smanjuje zamućenje zbog pokreta i zaostatak slike na skoro nevidljive nivoe uz brze prelaze kod pokreta i savršeno igranje, a sve to u najvišoj rezoluciji.
Oznaka 4K igranje igara do 120 fps Oznaka varijabilne brzine osvežavanja Oznaka automatskog režima malog kašnjenja Oznaka poboljšanog povratnog zvučnog kanala Oznaka 4K igranje igara do 120 fps Oznaka varijabilne brzine osvežavanja Oznaka automatskog režima malog kašnjenja Oznaka poboljšanog povratnog zvučnog kanala
*Vreme izdavanja ažuriranja firmvera za Dolby Vision® HDR na 4K 120 Hz za igranje varira u zavisnosti od modela.
*4K 120 Hz i VRR podržani su samo kod modela Z1, G1, C1 i B1.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?


*Tehnologija NVIDIA G-SYNC kompatibilna je sa grafičkim karticama serije RTX 20, RTX 30 i GTX 16. Stariji grafički procesori ne podržavaju G-SYNC.
*NVIDIA G-SYNC podržani su samo kod modela Z1, G1, C1 i B1.
*AMD FreeSync™ Premium podržan je samo kod modela Z1, G1, C1 i B1.

LG OLED se udružuje sa XBOX SERIES X

*Xbox Series X podržava i Dolby Atmos (dostupno pri pokretanju) i Dolby Vision (stiže uskoro).
*A1 model nema sertifikat HDMI 2.1. B1 model ima dva HDMI 2.1 i dva HDMI 2.0 konektora.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?


Game Optimizer

Sva vaša podešavanja za igre na jednom mestu.

Optimizator za igre obezbeđuje optimizovana podešavanja za različite žanrove igara, uključujući FPS, RPG i RTS. Svemu možete da pristupite na jednom mestu za veću kontrolu nad podešavanjima slike i zvuka. Takođe možete da se prebacujete između tehnologija VRR, NVIDIA G-SYNC i AMD FreeSync™. Ova dodatna kontrola omogućava jasan prikaz u svim igrama, sa manjim kašnjenjem, kočenjem i blokiranjem.
Podešavanje režima na osnovu žanra igre, zvuka igre i VRR na optimizatoru za igre tokom reprodukcije igre. (reprodukcija video-sadržaja) Podešavanje režima na osnovu žanra igre, zvuka igre i VRR na optimizatoru za igre tokom reprodukcije igre. (reprodukcija video-sadržaja)
*Dostupnost ažuriranja softvera može varirati u zavisnosti od modela i regiona.
**NVIDIA G-SYNC i AMD FreeSync™ Premium podržani su samo kod modela Z1, G1, C1 i B1.
*Ova usluga će biti dostupna od druge polovine godine.
**NVIDIA G-SYNC i AMD FreeSync™ Premium podržani su samo kod modela Z1, G1, C1 i B1.
Twitch logotip Wi-Fi 6 Certified Mark
Striming igara

Ne propustite omiljeni striming.

Twitch, vodeća svetska platforma za striming igara uživo, dostupna je u najboljem izdanju na LG OLED televizoru zahvaljujući tehnologiji Wi-Fi 6, koja pruža odličnu pouzdanost, smanjeno kašnjenje i veće brzine.
*Wi-Fi 6 je podržana samo kod modela Z1 8K.
Slike iz igara u kojima možete da uživate preko Cloud-a uz GeForce Now.
Igranje igara u Cloud-u

Vaše omiljene platforme u najboljem izdanju.

LG OLED obezbeđuje najnoviji užitak u igranju igara. Određeni modeli LG televizora za 2021. takođe su prvi koji podržavaju NVIDIA aplikaciju GeForce NOW koja vam omogućava da igrate mnoge najnovije popularne PC igre i preko 35 besplatnih igara u rezoluciji od 1080p pri 60 kadrova u sekundi samo uz kompatibilan kontroler i bez dodatnog hardvera. GeForce NOW omogućava vam da igrate igre koje već posedujete ili da kupite nove igre iz popularnih digitalnih radnji, kao što su Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect i Origin.
HGiG

HDR igranje igara kako se samo zamisliti može.

Kompanija LG udružila je neke od najboljih programera i tehnološke kompanije za igranje igara kako bi obezbedila najbolji užitak u HDR igrama. U kombinaciji sa kvalitetom slike koji obezbeđuju samosvetleći pikseli, HGiG obezbeđuje grafiku koja se najbolje slaže sa specifikacijama i nivoima performansi televizora. Reprodukujte širok asortiman igara i budite uvereni da će se na LG OLED TV-u prikazati u skladu sa originalnom zamisli programera.
Oznaka INTERESNA GRUPA HDR IGARA Oznaka INTERESNA GRUPA HDR IGARA
Animirana slika, mala kuća i drvo na maloj površini tla koje se nalazi na sredini jezerceta okruženog visokim i ogoljenim drvećem, sa natpisom „Sa HGIG” u gornjem desnom uglu – slika je svetlija i boljeg kvaliteta u odnosu na sliku bez HGiG. Animirana slika, mala kuća i drvo na maloj površini tla koje se nalazi na sredini jezerceta okruženog visokim i ogoljenim drvećem, sa natpisom „Sa HGIG” u gornjem desnom uglu – slika je svetlija i boljeg kvaliteta u odnosu na sliku bez HGiG.
*HGiG je volonterska grupa kompanija iz industrije igara i TV ekrana koja se organizovala da bi se definisale i priložile javne smernice za poboljšanje korisničkog iskustva u HDR igrama.

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.