Pratite putanju menija za vebOS verziju vašeg televizora, a zatim izaberite opciju resetovanja.
Resetovanje televizora na fabrička podešavanja briše sačuvane postavke, informacije o nalogu, preuzete aplikacije i druge podatke.
Resetovanje televizora na fabrička podešavanja briše sva sačuvana podešavanja i informacije, uključujući postavke slike i zvuka, informacije o nalogu i preuzete aplikacije.
Nakon resetovanja, moraćete ponovo da podesite televizor. Pre nego što nastavite, proverite da li je potrebno vraćanje na fabrička podešavanja.
Kako da resetujete LG TV na fabrička podešavanja
Pritisnite dugme Podešavanja (zupčanik) ili Isključi zvuk na daljinskom upravljaču televizora tri puta zaredom. Vaš televizor će prikazati verziju vebOS-a.
Korak 1. Otvorite meni Reset Settings
- 2026 ili noviji televizori (vebOS 26 ili noviji): Pritisnite Settings na daljinskom upravljaču, a zatim izaberite All Settings, System i Reset to Initial Settings.
- 2021 do 2025 televizori (vebOS 6.0 do 25): Pritisnite Settings na daljinskom upravljaču, a zatim idite na All Settings, General, System i izaberite Reset to Initial Settings.
- 2020 televizori (vebOS 5.0): Pritisnite Settings na daljinskom upravljaču, a zatim idite na Sva podešavanja, Podrška i izaberite Reset to Initial Settings.
- 2019 ili stariji televizori (vebOS 4.5 ili stariji): Pritisnite Settings na daljinskom upravljaču, a zatim idite na All Settings, General i izaberite Reset to Initial Settings.
Korak 2. Izaberite opciju resetovanja
- Reset All: Vraća sva podešavanja i informacije na fabrička podešavanja, uključujući postavke slike i zvuka, informacije o nalogu i preuzete aplikacije.
- Poništi sve osim mrežnih podešavanja: Vraća sva podešavanja osim mrežnih postavki na fabrička podešavanja. Dostupno na nekim modelima objavljenim 2024. ili kasnije.
Korak 3. I dalje vam je potrebna pomoć?
Ako se problem nastavi, zatražite servis za popravku.
Često postavljana pitanja
- Q.Šta da radim ako zaboravim lozinku i ne mogu resetovati TV?
-
A.Ako podrazumevana lozinka, 0000, ne radi, lozinka je promenjena.
Obratite se LG korisničkoj podršci za pomoć.
- Q.Da li ću morati da se prijavim na Netflik i IouTube ponovo nakon resetovanja TV-a?
-
A.Da. Resetovanje televizora na fabrička podešavanja briše informacije o nalogu i podatke sačuvane na TV-u.
Nakon resetovanja, otvorite svaku aplikaciju i prijavite se ponovo sa ID-om i lozinkom naloga.
Pomerite levo ili desno da biste proverili sadržaj.
Ovaj vodič je zasnovan na standardnim modelima. Meni podešavanja može da varira u zavisnosti od modela.
