Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

HU80KG

Glavne karakteristike

  • 4K UHD rezolucija (3840 x 2160)
  • 2500 lumena
  • Veličina slike do 150”
  • HDR 10
  • Radni vek lasera od 20.000 sati

DOSTUPNO KOD:

4K UHD

Proširena veličina na zapanjujućem 4K

Doživite pravi bioskopski užitak u gledanju zahvaljujući ekranu za projekciju veličine do 150 inča.

4K UHD sa 8,3 megapiksela

Projektor ima rezoluciju 3840 x 2160 sa 8,3 miliona diskretnih piksela koji se projektuju putem XPR* video obrade. Slika je 4 puta gušća i detaljnija, što je važno za velike, projektovane ekrane.

*XPR: Proširena rezolucija piksela

Laserski projektor

Radni vek lasera od 20.000 sati

Snažni izvor laserske svetlosti prikazuje svetlije slike i traje do 20.000 sati. Ako reprodukujete video sadržaje na ovom projektoru 8 sati dnevno, izvor laserske svetlosti trajaće 7 godina.

Dugotrajnija svetlina

Na osnovu 500 - časovnog korišćenja, stopa smanjenja početne svetline je 65% za lampu, ali 99% za laser. Održava blistavu svetlinu bez visokih troškova zamene tokom vremena.

HDR 10

Izvanredan kvalitet slike

Da bi se gledaocima obezbedio HDR užitak, primenjuju se prilagodljivo mapiranje nijansi i ispravljanje boja za živopisniji prikaz.

Svetlina od 2500 lumena

2500 lumena omogućava nežnu svetlost, proizvodeći jasne slike u zatvorenom okruženju bez oštre svetline.

TruMotion

Tehnologija MEMC (Procena pokreta i kompenzacija pokreta), vrsta video obrade u kojoj se okviri animacije generišu između postojećih okvira, omogućava da animacija izgleda tečnije i pruža takav osećaj.

Automatsko određivanje vertikalne ravni slike

Automatsko određivanje vertikalne ravni slike traje samo nekoliko sekundi da bi se automatski detektovala i korigovala distorzija slike na ekranu u cilju optimizovanog poravnanja projekcije.

Uklapa se u svaki zid

Promenite projektovanu veličinu ekrana sa 66 inča (sjajno za TV) na 150 inča (idealno za filmove) sa 1,2 × uvećanje. Jednostavno pomerite projektor da jednostavno podesite svaku vrstu prostora na zidu kao ekran.

Rukohvat i automatski kalem za kabl

Slobodno uživajte u projektoru bilo gde u svom domu. Kalem za kabl i to što staje u šaku omogućavaju jednostavno čišćenje i nošenje.

Bežična perfekcija

Preslikavanje ekrana

Bežično preslikavanje ekrana koristi pogodnosti tehnologije Miracast® za projektovanje sadržaja sa pametnih uređaja na veliki ekran za projektovanje. Takođe može da se upari sa svakim Bluetooth audio proizvodom kao što su eksterni zvučnik ili slušalice.

Jednostavno priključivanje USB uređaja

Jednostavno povezivanje

Samo priključite i koristite preko USB priključka da biste uživali u filmovima, slikama i muzici. Standardne opcije za povezivanje uključuju priključke za USB, Ethernet i HDMI, kao i bežičnu podršku za eksterne uređaje kao što su tastatura i miš.

Sistem
Opšte specifikacije
Veličina (mm), težina (kg)
Kompatibilnost ulaznog signala
Ulazni/izlazni priključak
Glavne karakteristike
Dodatne funkcije
Dizajn
Dodatak

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: