Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

PA1000

Glavne karakteristike

  • SCREEN SHARE
  • MHL
  • Ekran do 100 inča
  • Dugotrajni LED izvor svetlosti
  • HD DivX
  • Wide XGA

DOSTUPNO KOD:

MHL

Povežite svoje kompatibilne mobilne uređaje na projektor preko MHL kabla radi prikazivanja sadržaja na velikom ekranu. Pomoću MHL kabla možete sadržaj svog telefona brzo prenositi na projektor i prikazati, bez pristupa mreži.

Ekran do 100 inča

LG projektor sa dimenzijom slike do 100 inča pruža pravi bioskopski doživljaj. Veličina slike (ekrana), koja odgovara dimenzijama ekrana četiri televizora od 50 inča, obezbeđuje u vašem domu pravi pozorišni doživljaj, imaćete osećaj da je pozorište ili bioskop došao u vaš dom.

Dugotrajna LED lampa

Ako ste zabrinuti zbog upotrebe i menjanja tradicionalnih lampi, sada na to možete da zaboravite. LED lampa može da traje do 30.000 sati, i to znači da će trajati oko 20 godina ako je koristite 4 sata dnevno.

SCREEN SHARE

Screenshare i Intel WiDi tehnologija omogućava bežični prenos datoteka sa pametnih telefona, tableta i drugih uređaja s Screenshare preko Screenshare Direct®. To je jedan fantastičan naćin za prenošenje datoteka stvorenih od vaše strane - vaše slike sa letovanja, video zapisi o recitovanju mogu biti jednostavno i lako prikazani na velikom ekranu.

Pregledač datoteka (File Viewer)

Omogućava jednostavno pregledanje Office i PDF datoteka putem priključivanja USB-a na projektor. Konvertovanje originalnih datoteka nije potrebno.

Wide XGA (1280 x 800)

Sjajne slike sa kristalno jasnim detaljima i živopisnim, oštrim bojama na velikom ekranu.

LED izvor svetlosti

Zahvaljujući LED izvoru svetlosti, projektor prikazuje svetle i izutetno jasne slike sa živim bojama. Pošto svetlost vibrira, korišćenje LED osvetljenja praktično eliminiše zamućenost slike sa brzim pokretima.

OPŠTE INFORMACIJE
Opšta specifikacija
Ulazni/izlazni priključci
Karakteristike
Dodatni pribor

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: