Vodimo LCD televizore dalje nego ikada.

LG QNED Mini LED kombinuje Mini LED osvetljenje sa tehnologijama Quantum Dot i NanoCell u okviru inovativnog ekrana vodećeg u industriji. Ovaj revolucionarni spoj tehnologija pruža neverovatno visok kvalitet slike uz dublje crne i živopisnije boje. Sveobuhvatniji užitak u svim pogledima.
Slika svetlosnih zraka sa Mini LED panela koji prolaze kroz Quantum Dot i NanoCell filtere. Filteri se kombinuju i dobija se tehnologija Quantum NanoCell Color za živopisnije boje (reprodukcija video-zapisa). Slika svetlosnih zraka sa Mini LED panela koji prolaze kroz Quantum Dot i NanoCell filtere. Filteri se kombinuju i dobija se tehnologija Quantum NanoCell Color za živopisnije boje (reprodukcija video-zapisa).

Ekstremna veličina za maksimalni sveobuhvatni užitak.

Doživite neverovatan nivo realizma kada igrate igre na LG QNED Mini LED televizoru. Ultraveliki ekran pruža ekstremni sveobuhvatni užitak koji vam omogućava da zaista zaronite u igru.
Prikaz sa zadnje strane čoveka koji drži gejming kontoler ispred televizora velikog ekrana montiranog na zid. Ekran prikazuje kokpit aviona koji preleće preko vode u toku bitke u vazduhu. Prikaz sa zadnje strane čoveka koji drži gejming kontoler ispred televizora velikog ekrana montiranog na zid. Ekran prikazuje kokpit aviona koji preleće preko vode u toku bitke u vazduhu.
Optimizator za igre

Sva vaša podešavanja za igre na jednom mestu.

Optimizator za igre obezbeđuje optimizovana podešavanja za različite žanrove igara, uključujući FPS, RPG i RTS. Svemu možete da pristupite na jednom mestu za veću kontrolu nad podešavanjima slike i zvuka. Takođe možete da se prebacujete između tehnologija VRR i AMD FreeSync™. Ova dodatna kontrola omogućava jasan prikaz u svim igrama, sa manjim kašnjenjem, kočenjem i blokiranjem.
Podešavanje režima na osnovu žanra igre, zvuka igre i VRR na optimizatoru za igre tokom reprodukcije igre. (reprodukcija video-sadržaja) Podešavanje režima na osnovu žanra igre, zvuka igre i VRR na optimizatoru za igre tokom reprodukcije igre. (reprodukcija video-sadržaja)
*Dostupnost ažuriranja softvera može varirati u zavisnosti od modela i regiona.
TV ekran sa kontrolnom tablom za igre nalazi se u sredini i prikazuje vojnika koji hoda prema sredini pustare.
Game Dashboard

Brzo menjajte podešavanja tokom igranja.

Game Dashboard za igre je pojednostavljeni meni koji vam omogućava da brzo proverite ili podesite neka podešavanja Optimizatora za igre u letu – tokom igranja. Dok je kontrolna tabla otvorena, možete da se vratite na optimizator da biste pristupili dodatnom broju podešavanja ili promenili boju igračkog HUD prikaza.
*Ova usluga će biti dostupna od druge polovine godine.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?


AMD FreeSync™ Premium

Ne dopustite da vas seckanje uspori.

LG QNED Mini LED podržava AMD FreeSync™ Premium tako da može da pruži promenljivu brzinu osvežavanja tokom igranja. Time se značajno smanjuje seckanje i blokiranje slike i dobija jasnija i glađa igra, čak i na ultravelikom ekranu.
Dva TV ekrana postavljena jedan pored drugog na kojima se prikazuje pucačka igra. Na levoj se prikazuje isključena FreeSync, a na desnoj uključena FreeSync. Dva TV ekrana postavljena jedan pored drugog na kojima se prikazuje pucačka igra. Na levoj se prikazuje isključena FreeSync, a na desnoj uključena FreeSync.
*AMD FreeSync™ Premium funkcija dostupna je samo na modelu QNED90.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
Poboljšano igranje

Održite brzinu u svakoj igri.

LG QNED Mini LED podržava Dolby Vision® HDR na 4K 120 Hz za neverovatno brzo i sveobuhvatno igranje koje prenosi vaš doživljaj na naredni nivo. Pored toga, VRR, ALLM i eARC ispunjavaju najnovije HDMI 2.1 specifikacije za smanjenje zamućenja i zaostajanja slike i pružaju glatku, sinhronizovanu grafiku u visokoj rezoluciji.
Oznaka 4K igranje igara do 120 fps Oznaka varijabilne brzine osvežavanja Oznaka automatskog režima malog kašnjenja Oznaka poboljšanog povratnog zvučnog kanala Oznaka 4K igranje igara do 120 fps Oznaka varijabilne brzine osvežavanja Oznaka automatskog režima malog kašnjenja Oznaka poboljšanog povratnog zvučnog kanala
Ulica osvetljena ružičastim svetlom sa futurističkom robotskom tvorevinom i igračka konzola u gornjem delu prikaza igre. Ispod se nalaze dva uveličana prikaza robotske tvorevine, levo je zamućeni prikaz bez VRR, a desno je oštar prikaz sa VRR. Ulica osvetljena ružičastim svetlom sa futurističkom robotskom tvorevinom i igračka konzola u gornjem delu prikaza igre. Ispod se nalaze dva uveličana prikaza robotske tvorevine, levo je zamućeni prikaz bez VRR, a desno je oštar prikaz sa VRR.
*Vreme izdavanja ažuriranja firmvera za Dolby Vision® HDR na 4K 120 Hz za igranje zavisi od modela.
*4K 120 Hz je podržan samo kod modela QNED99, QNED95, QNED90 QNED Mini LED.
*VRR je podržan samo kod modela QNED90.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?


HGiG

Nadogradite svoj užitak uz HDR.

Kao članica HGiG, kompanija LG sarađuje sa nekima od najvećih imena u svetu igara, od programera do korporacija, da osigura vrhunski HDR užitak uz LG QNED Mini LED televizor. To znači da možete da uživate u najnovijim HDR igrama uz vrhunski realizam i sveobuhvatni doživljaj.
Animirana slika, mala kuća i drvo na maloj površini tla koje se nalazi na sredini jezerceta okruženog visokim i ogoljenim drvećem, sa natpisom „Sa HGIG” u gornjem desnom uglu – slika je svetlija i boljeg kvaliteta u odnosu na sliku bez HGiG. Animirana slika, mala kuća i drvo na maloj površini tla koje se nalazi na sredini jezerceta okruženog visokim i ogoljenim drvećem, sa natpisom „Sa HGIG” u gornjem desnom uglu – slika je svetlija i boljeg kvaliteta u odnosu na sliku bez HGiG.
*HGiG je volonterska grupa kompanija iz industrije igara i TV ekrana koja se organizovala da bi se definisale i priložile javne smernice za poboljšanje korisničkog iskustva u HDR igrama.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
Ikone Google Stadia i Twitch na ljubičastoj pozadini.
Partnerstva sa liderima u industriji

Partnerska saradnja za igru.

Uz najnoviju tehnologiju i partnerstva sa džinovima iz industrije, kao što su Google Stadia i Twitch, LG QNED Mini LED televizor pruža sve što vam je potrebno da neverovatan užitak pri igranju, bilo da igrate ili strimujete.
*Podržana partnerstva se mogu razlikovati u zavisnosti od države.
Slike iz igara u kojima možete da uživate preko Cloud-a uz GeForce Now.
Igranje igara u Cloud-u

Vaše omiljene platforme u najboljem izdanju.

LG QNED Mini LED obezbeđuje najnoviji užitak u igranju igara. Određeni modeli LG televizora za 2021. takođe su prvi koji podržavaju NVIDIA aplikaciju GeForce NOW koja vam omogućava da igrate mnoge najnovije popularne PC igre i preko 35 besplatnih igara u rezoluciji od 1080p pri 60 kadrova u sekundi samo uz kompatibilan kontroler i bez dodatnog hardvera. GeForce NOW omogućava vam da igrate igre koje već posedujete ili da kupite nove igre iz popularnih digitalnih radnji, kao što su Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect i Origin.