Quantum Dot, NanoCell i Mini LED. Revolucionarna kombinacija tehnologije.

LG QNED Mini LED najavljuje novu eru kombinuje LCD televizora, kombinujući Mini LED sa tehnologijama Quantum Dot i NanoCell u inovativnom ekranu vodećem u industriji. Ovaj spoj tehnologija obezbeđuje neverovatno visok kvalitet slike sa dubljim nijansama crne boje i živopisnijim bojama. Pored ekrana unapređen je i vaš užitak u gledanju.
Video snimak u kom se prikazuju snopovi svetlosti koji se emituju nagore iz Mini LED osvetljenja do spajanja tehnologija NanoCell Plus i Quantum Dot koje filtriraju svetlo u više živopisnih boja. Video snimak u kom se prikazuju snopovi svetlosti koji se emituju nagore iz Mini LED osvetljenja do spajanja tehnologija NanoCell Plus i Quantum Dot koje filtriraju svetlo u više živopisnih boja.
Mini LED

Mini LED daje neverovatne rezultate.

Mini LED sijalice – napredna tehnologija izvora svetlosti – znatno su manje od sijalica pozadinskog osvetljenja kod standardnih LCD ekrana. Zahvaljujući tome na ekranu LG QNED Mini LED može da stane više LED sijalica i više zona zatamnjivanja. Rezultat je drastično viša vršna osvetljenost, dublje nijanse crne boje i nivo preciznosti i detalja koji jednostavno ne mogu da se postignu na standardnim LCD televizorima.
Video-sadržaj u kom se prikazuju sićušne Mini LED sijalice koje se primenjuju na panelu ekrana i osvetljenju. Na kraju video-sadržaja prikazuje se blještavo sunce spram duboke nijanse crne u pozadini. Video-sadržaj u kom se prikazuju sićušne Mini LED sijalice koje se primenjuju na panelu ekrana i osvetljenju. Na kraju video-sadržaja prikazuje se blještavo sunce spram duboke nijanse crne u pozadini.

Najdetaljniji prikaz na LG LCD televizorima.

LG QNED Mini LED sadrži oko 30.000 Mini LED lampica koje proizvode sveltu sliku visokog kvaliteta, dok približno 2500 jedinstvenih zona zatamnjivanja obezbeđuje zadivljujuće nijanse crne boje sa smanjenim efektom „oreola” čak i u najtamnijim scenama. Dobijena slika izgleda toliko dobro da samo možete da pomislite da je to magija.
Slika sa balonima na vruć vazduh koji lebde na noćnom nebu. Slika je podeljena na tri odeljka. Sa leve strane se prikazuje Edge LED zatamnjenje, Middle Full Array sa unapređenim bojama, ali sa izvesnim efektom „oreola”, a sa desne strane je LG QNED MiniLED sa dubokim nijansama crne boje i skoro potpuno bez efekta „oreola”. Slike sa tri različite vrste LED osvetljenja. Leva ivica osvetljena sa značajnim efektom „oreola”. Middle Full Array sa unapređenom slikom, ali sa blagim efektom „oreola”. Sa desne strane prikazuje se LG QNED Mini LED sa mnogo manjih lampica i oštrom slikom. Slika sa balonima na vruć vazduh koji lebde na noćnom nebu. Slika je podeljena na tri odeljka. Sa leve strane se prikazuje Edge LED zatamnjenje, Middle Full Array sa unapređenim bojama, ali sa izvesnim efektom „oreola”, a sa desne strane je LG QNED MiniLED sa dubokim nijansama crne boje i skoro potpuno bez efekta „oreola”. Slike sa tri različite vrste LED osvetljenja. Leva ivica osvetljena sa značajnim efektom „oreola”. Middle Full Array sa unapređenom slikom, ali sa blagim efektom „oreola”. Sa desne strane prikazuje se LG QNED Mini LED sa mnogo manjih lampica i oštrom slikom.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?


100% intenziteta boja

Očaravajući prikaz boja.

Zahvaljujući izvanrednoj tehnologiji reprodukcije boja LG televizora, boje dostižu maksimalan intenzitet na LG QNED Mini LED. Sertifikovan testiranjem nezavisne treće strane, ekran nove generacije precizno prikazuje širi spektar boja i reprodukuje bogate boje koje ostaju briljantne čak i pri maksimalnim nivoima osvetljenosti. Tako se obezbeđuje živopisni užitak i svaki sadržaj se prikazuje u skladu sa originalnom zamisli tvorca.
Video-sadržaj u kom se prikazuje devojka koja drži ruku preko očiju na polju prekrivenom travom i ružičastim cvetovima. Dok video-sadržaj teče, boje postaju bogatije dok se procentualni indikator intenziteta boja povećava sa 70% na 100%. Video-sadržaj u kom se prikazuje devojka koja drži ruku preko očiju na polju prekrivenom travom i ružičastim cvetovima. Dok video-sadržaj teče, boje postaju bogatije dok se procentualni indikator intenziteta boja povećava sa 70% na 100%.
*Prikaz intenziteta spektra boja (CGV) isti je ili premašuje CGV prostora boja DCI-P3 kao što je nezavisno verifikovano od strane kompanije Intertek.
*70% intenziteta boje odnosi se na LG UHD televizore bez NanoCell tehnologije.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
100% doslednost boja

Izvanredne boje pod neverovatnim uglovima.

Ne samo da boje ostaju zadivljujuće pri visokoj osvetljenosti na LG QNED Mini LED, već se i reprodukuju sa visokom doslednošću zahvaljujući inovativnoj tehnologiji TV ekrana. Doslednost boja je odraz doslednosti prikaza u pogledu boja i osvetljenosti izmereno pod ulgovima od ±30°. Uz 100% doslednosti boja, svaki sadržaj koji gledate na LG QNED Mini LED TV-u prikazuje se sa bogatim, originalnim bojama čak i kada se gleda pod širokim uglovima.
Dva LG QNED MiniLED televizora naporedo postavljena, prikazuju raznobojne balone ispred kafića uz uglove gledanja spreda i van centra. Slika ostaje dosledno živopisna i precizna iz oba ugla. Dva LG QNED MiniLED televizora naporedo postavljena, prikazuju raznobojne balone ispred kafića uz uglove gledanja spreda i van centra. Slika ostaje dosledno živopisna i precizna iz oba ugla.
*Sertifikovano od strane Intertek u pogledu 100% doslednosti boja izmereno u skladu sa CIE DE2000 uz 18 Macbeth šablona i uglom prikaza od ±30°.
*Svi modeli koji podržavaju 100% doslednost boja sertifikovani su od strane kompanije Intertek.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
Veliki

Veći ekran za neverovatnu sveobuhvatnost.

Celokupna lepota usavršenog ekrana LG QNED Mini LED još je spektakularnija kada se gleda na ultravelikom ekranu. Oko 30.000 Mini LED sijalica i prepoznatljiva tehnologija reprodukcije boja kompanije LG omogućavaju da svaki sadržaj gledate sa detaljnijim i jasnijim prikazom, čak i na najvećem ekranu od 86 inča, tako da lakše nego ikada možete da zaronite u omiljeni sadržaj.
Slika velikog ekrana LG QNED MiniLED TV televizora montiranog na sivom, praznom betonskom zidu. Dve stolice su postavljene ispred televizora i na ekranu se prikazuje scena zelenila u prirodi. Slika velikog ekrana LG QNED MiniLED TV televizora montiranog na sivom, praznom betonskom zidu. Dve stolice su postavljene ispred televizora i na ekranu se prikazuje scena zelenila u prirodi.

Inovacija o kojoj svi govore.

„LED ekrani su unapređeni tako da se ponašaju sličnije OLED ekranima zahvaljujući smanjenim LED sijalicama.”

Mislite da ste pronašli savršen televizor?


Real 8K

Neverovatna rezolucija za izuzetnu jasnoću.

LG QNED Mini LED ne propušta nijedan detalj, čak i na ultravelikom ekranu zahvaljujući pravoj 8K rezoluciji. Kombinujući invoativni ekran sa skoro savršenim nivoima modulacije kontrasta i približno 33 miliona piksela – što je veća gustina piksela, to je bolja rezolucija ekrana – TV pruža sliku sa neverovatnim nivoom detalja za stvarno spektalkularni užitak gledanja.
Slika reda blistavo obojenih gradskih kuća sa više spratova. Ispod se nalaze dve manje slike jednog od prozora gde je prikazana razlika u rezoluciji između 4K LCD ekrana i 8K Mini LED ekrana. Slika reda blistavo obojenih gradskih kuća sa više spratova. Ispod se nalaze dve manje slike jednog od prozora gde je prikazana razlika u rezoluciji između 4K LCD ekrana i 8K Mini LED ekrana.
*CTA (Udruženje za potrošačku tehnologiju): Organizacija standarda i trgovine koja predstavlja više od 2200 kompanija potrošačke tehnologije u Sjedinjenim Američkim Državama.
*CTA sertifikacija daje se proizvodima koji su usaglašeni sa zvaničnim zahtevima industrije.
*Dostupno samo kod 8K modela.
*CM vrednosti zasnovane na 75-inčnim modelima QNED99 testirane putem internog istraživanja kompanije LG.
*Navedene CM vrednosti testirane su horizontalno.
*Broj piksela je zasnovan na 86-inčnom 8K modelu.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
Poboljšanje rezolucije do AI 8K

Poboljšajte svoj užitak uz 8K postavke.

AI procesor televizora LG QNED Mini LED koristi algoritme dubokog učenja da analizira šta gledate i pretvara neizvorni 8K sadržaj u neverovatno realističnu 8K rezoluciju. Razlika u kvalitetu slike odmah se primećuje jer je slika sa povećanom rezolucijom oštrija sa unapređenom definicijom i detaljima, čak i kada se gleda na našim najvećim ekranima.
Naporedne slike sjajno obojene zgrade u stilu mozaika. Desna prikazuje originalno, a desno je prikazana slika nakon AI 8K povećanja rezolucije uz poboljane detalje i oštrinu. Naporedne slike sjajno obojene zgrade u stilu mozaika. Desna prikazuje originalno, a desno je prikazana slika nakon AI 8K povećanja rezolucije uz poboljane detalje i oštrinu.
*Kvalitet slike unapređenog sadržaja može varirati od rezolucije izvora signala.
*Dostupno samo kod 8K modela.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
Ugrađeni video-dekoder

Dodatni načini da uživate u 8K rezoluciji.

Iskoristite kompletnu 8K pokrivenost za omiljeni sadržaj uz LG QNED Mini LED. Ugrađeni video dekoder podržava više vrsta kodeka, uključujući AV1 i HEVC, što vam omogućava da uživate u 8K sadržaju iz različitih izvora, kao što su lokalni mediji, YouTube i druge striming usluge.
Sa leve strane nadesno prikazuje se slika muškarca u opremi za planinarenje koji stoji na strnovitoj planini; mračna scena sa dečakom koji sedi ispred tunela iz kog se emituje crvena svetlost; i žena u plavoj haljini koja drži mač spram bele pozadine. Sa leve strane nadesno prikazuje se slika muškarca u opremi za planinarenje koji stoji na strnovitoj planini; mračna scena sa dečakom koji sedi ispred tunela iz kog se emituje crvena svetlost; i žena u plavoj haljini koja drži mač spram bele pozadine.
*Uz pomoć AV1 možete da gledate najnovije 8K video-sadržaje na YouTube-u. Podrška za HEVC obezbeđuje pokrivenost za druge usluge prosleđivanja i reprodukciju lokalnih medijuma.
*Prosleđivanje može da zahteva ažuriranje softvera nakon kupovine. Dostupnost 8K sadržaja može da varira i 8K reprodukcija zahteva vezu sa internetom širokog propusnog opsega.