Why LG QNED
Why LG QNED
Quantum Dot i NanoCell

Predstavljanje nove vizije boja

Spoj prvoklasnih tehnologija boje na živopisnom ekranu – QNED boje su klasa za sebe.
*LG QNED mini LED je mini LED TV koji kombinuje tehnologiju NanoCell i Quantum Dot.
Mini LED

Malo svetlo pravi veliku razliku

LG QNED sadrži Mini LED, složeniju tehnologiju pozadinskog osvetljenja manjih dimenzija. Svaka LED sijalica ima dimenziju manju od 300um – to je ekvivalentno 1/40 veličine standardne LED sijalice – što omogućava da se u ekran smesti veći broj sijalica. Zahvaljujući tome, LG QNED može da reprodukuje veću osvetljenost, dublje nijanse crne boje, veću preciznost i detalje od prosečnog LCD televizora.
*QNED99/95/90/85 sadrži Mini LED.
*Broj MiniLED blokova zasnovan je na modelu 86” QNED99.
**Veličina MiniLED je uračunata u standarde unutrašnjih mera kompanije LG.
Postoje dva TV ekrana – jedan je sa leve, a drugi sa desne strane. Na svakom televizoru se nalaze iste slike šarenih kristala. Slika sa leve strane je pomalo bleda, dok je slika sa desne strane veoma živopisna. U donjem levom uglu televizora na slici sa desne strane nalazi se slika čipa procesora. Postoje dva TV ekrana – jedan je sa leve, a drugi sa desne strane. Na svakom televizoru se nalaze iste slike šarenih kristala. Slika sa leve strane je pomalo bleda, dok je slika sa desne strane veoma živopisna. U donjem levom uglu televizora na slici sa desne strane nalazi se slika čipa procesora.
Precision Dimming Pro+

Maksimalno osetite moć zatamnjenja

Naša najnaprednija tehnologija zatamnjivanja, Precision Dimming Pro+, koristi hiljade pojedinačnih blokova za zatamnjivanje za preciznu kontrolu pozadinskog osvetljenja. U kombinaciji sa algoritmima Deep Learning α9 Gen5 AI procesora 8K, koji precizno detektuju i izdvajaju informacije o objektima, na ovaj način se dobija oštro definisana slika sa unapređenom osvetljenošću uz smanjenje efekta „oreola”.
*Broj blokova je zasnovan na modelu 86” QNED99.
*QNED99/95/90(86") podržava Precision Dimming Pro+.
*QNED90(75", 65") podržava Precision Dimming Pro.
*QNED85 podržava Precision Dimming.
*QNED80 podržava Dimming Pro.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
Veoma živopisna digitalna naslikana slika podeljena je na dve dela – gornji deo je istaknutijih boja i živopisniji, a donji je relativno monotonijih boja i manje živopisan.

A very colorful digital paint image is divided into two sector – on top is a more colorful and more vivid and on bottom is relatively less colorful and less vivid.

Veoma živopisna digitalna naslikana slika podeljena je na dve dela – gornji deo je istaknutijih boja i živopisniji, a donji je relativno monotonijih boja i manje živopisan.

A very colorful digital paint image is divided into two sector – on top is a more colorful and more vivid and on bottom is relatively less colorful and less vivid.

100% intenziteta boja

Naše boje su punog intenziteta

Čak i pri maksimalnoj osvetljenosti, boja ne izgleda izbledelo na LG QNED zahvaljujući 100% intenzitetu boja. Sertifikovan od strane kompanije Intertek, ovaj ekran može da reprodukuje potpun DCI-P3 spektar u 3D zoni boja, pokrivajući čitav opseg osvetljenosti, što znači da možete da uživate u više nijansi bogatih, preciznih boja bez obzira na to koliko je ekran svetao ili taman.
Prikazana su dva grafikona raspodele RGB boja u obliku trouglastog stuba. Na grafikonu na levoj strani je 70% intenziteta boja, a na grafikonu na desnoj strani je 100% intenziteta boja koji je u potpunosti raspodeljen. Između dva grafikona stoji natpis „Bright and Dark” (Svetlo i tamno). Odmah ispod nalazi se logotip Intertek certified. Prikazana su dva grafikona raspodele RGB boja u obliku trouglastog stuba. Na grafikonu na levoj strani je 70% intenziteta boja, a na grafikonu na desnoj strani je 100% intenziteta boja koji je u potpunosti raspodeljen. Između dva grafikona stoji natpis „Bright and Dark” (Svetlo i tamno). Odmah ispod nalazi se logotip Intertek certified.
*QNED99/95/90/85 sadrži 100% intenziteta boja.
*Prikaz intenziteta spektra boja (CGV) isti je ili premašuje CGV prostora boja DCI-P3 kao što je nezavisno verifikovano od strane kompanije Intertek.
*70% intenziteta boja odnosi se na LG UHD televizore bez NanoCell tehnologije.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
Slika Ferisovog točka je podeljena na dva TV monitora, na levoj strani je slika bleđa, a na desnoj je živopisnija i svetla. Slika Ferisovog točka je podeljena na dva TV monitora, na levoj strani je slika bleđa, a na desnoj je živopisnija i svetla.
Ultra Contrast

U pogledu kontrasta nema konkurencije

Zahvaljujući tehnologiji sitnijeg, gušće raspoređenog pozadinskog osvetljenja, Mini LED, LG QNED može da postigne izuzetno oštar kontrast kroz preciznu kontrolu više jedinstvenih blokova zatamnjivanja. Rezultat je jasnija slika i smanjeni efekat „oreola” za bolji užitak u gledanju.
*QNED99/95/90/85 podržava Ultra Contrast.
100% doslednost boja

Različiti uglovi,
ista originalna boja

Ne morate da gledate televizor pod pravim uglom da biste mogli da vidite senzacionalne boje na LG QNED. Uz 100% doslednosti, boje se prikazuju živopisno i precizno čak i pod uglovima i do 30°.
*QNED99/95/90 podržava 100% intenziteta boja.
*Sertifikovano od strane Intertek u pogledu 100% doslednosti boja izmereno u skladu sa CIE DE2000 uz 18 Macbeth šablona i uglom prikaza od ±30°.
*Svi modeli koji podržavaju 100% doslednost boja sertifikovani su od strane kompanije Intertek.
QNED TV ekran prikazuje veoma živopisnog guštera koji sedi na šarenolikom lišću. Ispod QNED televizora nalaze se dve male slike na kojima se prikazuju krupni prikazi delova guštera sa detaljima kože. Na levoj strani je 4K LCD verzija, a na desnoj je 8K mini LED verzija. 8K mini LED slika je živopisnija i jasnija. QNED TV ekran prikazuje veoma živopisnog guštera koji sedi na šarenolikom lišću. Ispod QNED televizora nalaze se dve male slike na kojima se prikazuju krupni prikazi delova guštera sa detaljima kože. Na levoj strani je 4K LCD verzija, a na desnoj je 8K mini LED verzija. 8K mini LED slika je živopisnija i jasnija.
Real 8K

Razlika je u detaljima

LG QNED obezbeđuje realistične detalje čak i na najvećim ekranima rezolucije Real 8K. Zahvaljujući kombinaciji inovativne tehnologije ekrana QNED sa gotovo savršenim nivoima modulacije kontrasta i skoro 33 miliona piksela, obezbeđuje živopisan i realističan užitak u gledanju koji oduzima dah.
*Samo kod 8K modela (QNED99/95).
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
*Dizajn i specifikacije proizvoda mogu da se razlikuju u zavisnosti od zemlje ili veličine ekrana.

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.

Nabavite smernice
A
B

Nema rezultata SAVET: Pokušajte da unesete lokaciju ili da upotrebite svoju trenutnu lokaciju.

Unesite lokaciju.

Predložena ruta

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli. Pokušajte ponovo da unesete poštanski broj.

Unesite lokaciju.