DODAJ NA LISTU ŽELJA

LG Soundbar QP5

Ključne funkcije

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (QP5)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno

component-OBScountrySelectDesc

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (QP5)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno
LG Soundbar QP5

DOSTUPNO KOD

Kompaktan dizajni u harmoniji s vašim domom.

Na širokom ormariću nalazi se glomazan soundbar zvučnik, a levo je niskotonac. Scena se menja i kompaktan soundbar zvučnik se pojavljuje na manjem ormariću, a niskotonac je postavljen levo. Na širokom ormariću nalazi se glomazan soundbar zvučnik, a levo je niskotonac. Scena se menja i kompaktan soundbar zvučnik se pojavljuje na manjem ormariću, a niskotonac je postavljen levo.

3.1.2 Channel i Dolby Atmos u kompaktnom dizajnu

3.1.2 Channel i Dolby Atmos raspoređuju zvuk svuda oko vas za realističniji užitak u zvuku. Novi LG Eclair QP5 je kompletan paket kompaktne veličine sa moćnim i impresivnim zvukom.
Kompaktan soundbar zvučnik postavljen na beli pod, a zatim su prikazane zvučne jedinice iznutra - efekat vibracionog zvučnog talasa koji izlazi iz soundbar zvučnika. Scena se menja kako bi se prikazala spoljašnost soundbar zvučnika, a scena se ponovo menja i soundbar zvučnik je smešten u prijatnu dnevnu sobu. Efekat zvučnog talasa ponovo izlazi iz soundbar zvučnika. Kompaktan soundbar zvučnik postavljen na beli pod, a zatim su prikazane zvučne jedinice iznutra - efekat vibracionog zvučnog talasa koji izlazi iz soundbar zvučnika. Scena se menja kako bi se prikazala spoljašnost soundbar zvučnika, a scena se ponovo menja i soundbar zvučnik je smešten u prijatnu dnevnu sobu. Efekat zvučnog talasa ponovo izlazi iz soundbar zvučnika.

Čist i glasan zvuk uz manje vibracija

Kompaktni LG Eclair QP5 ima dvosmerni niskotonac koji umanjuje vibracije pri bilo kojoj jačini zvuka. Ovo vam daje čist zvuk vrhunskog kvaliteta sa manje izobličenja, tako da možete da uživate u filmovima i muzici bez brige da ćete ometati druge.
Soundbar zvučnik je postavljen na drveni sto, a niskotonac na drveni pod. Blagi efekat zvučnog talasa izlazi iz niskotonca koji je na podu. Iznad soundbar zvučnika je postavljen TV. Trkački automobil na TV ekranu vozi se vrlo brzo i agresivno, a grafički interfejs jačine zvuka TV-a raste. Soundbar zvučnik je postavljen na drveni sto, a niskotonac na drveni pod. Blagi efekat zvučnog talasa izlazi iz niskotonca koji je na podu. Iznad soundbar zvučnika je postavljen TV. Trkački automobil na TV ekranu vozi se vrlo brzo i agresivno, a grafički interfejs jačine zvuka TV-a raste.

Dubok i jasan bas sa manje vibracija

Dvosmerni Eclair niskotonac takođe umanjuje vibracije. Tako ćete imati doživljaj jakog basa kakav ima soundbar zvučnik standardne veličine, ali sa manje vibracije zvučnika.
Niskotonac je postavljen na beli pod. Prizor se menja tako što se uveća prikaz dve komponente unutar niskotonca koje blago vibriraju, a efekti zvučnog talasa izlaze iz dve komponente. U tekstu se kaže da suprotne zvučne vibracije iz oba priključka umanjuju jedna drugu. Prizor se menja tako što se još jednom umanji prikaz i pokaže spoljna strana niskotonca. Niskotonac je postavljen na beli pod. Prizor se menja tako što se uveća prikaz dve komponente unutar niskotonca koje blago vibriraju, a efekti zvučnog talasa izlaze iz dve komponente. U tekstu se kaže da suprotne zvučne vibracije iz oba priključka umanjuju jedna drugu. Prizor se menja tako što se još jednom umanji prikaz i pokaže spoljna strana niskotonca.

Unapredite svoj Soundbar zvučnik AI procesorom iz LG televizora

Unapređeni Alpha 9 AI procesor za 2021. godinu pomaže da vaš LG Soundbar zvučnik proizvodi bolji zvuk. Režim deljenja zvuka sa televizora omogućava zvučniku da koristi snagu procesora televizora i AI Sound Pro tako da sve što čujete bude jasnije i doslednije, čak i sa različitih izvora sadržaja. Samo LG Soundbar u kombinaciji sa LG televizorom omogućava vam da doživite televiziju na najbolji način.
Slika alfa devet čipa na televizoru i soundbar zvučnik je ispod njega. Takođe, tu je i efekat zvučnih talasa koji izlaze iz soundbar zvučnika. Slika alfa devet čipa na televizoru i soundbar zvučnik je ispod njega. Takođe, tu je i efekat zvučnih talasa koji izlaze iz soundbar zvučnika.
*Režim deljenja zvuka sa televizora može se razlikovati u zavisnosti od modela televizora.
**Verzija TV AI procesora može se razlikovati u zavisnosti od modela televizora.
sa Meridian tehnologijom

Zajedničko stvaranje boljeg zvuka

Od 1977. godine kompanija Meridian pruža inovativna i elegantna audio rešenja visokih performansi koja su dala novu definiciju načina na koji ljudi uživaju u muzici i filmovima. Kao pionir zvuka visoke rezolucije i stručnjak u oblasti obrade digitalnog zvuka (DSP), kompanija Meridian je dala svoj doprinos razvoju i usvajanju revolucionarnih tehnologija.
Prikaz desne strane LG Soundbar zvučnika izbliza sa logotipom LG u donjem desnom uglu proizvoda. Prikaz desne strane LG Soundbar zvučnika izbliza sa logotipom LG u donjem desnom uglu proizvoda.

Poboljšana tehnologija AI Sound Pro uz LG Eclair

Adaptivni zvuk koristi poboljšani algoritam za identifikaciju glasova, efekata i frekvencija, zatim optimizuje zvuk prema žanru za sveobuhvatniji užitak u svakoj sceni.
Televizor se nalazi na zidu. TV prikazuje ljude koji tapšu na koncertu, kanal se prebacuje na filmsku scenu gde se automobil kreće u šumi, a zatim kanal se ponovo prebacuje na vesti gde voditelj govori. LG Soundbar zvučnik nalazi se odmah ispod televizora na drvenoj polici. Televizor se nalazi na zidu. TV prikazuje ljude koji tapšu na koncertu, kanal se prebacuje na filmsku scenu gde se automobil kreće u šumi, a zatim kanal se ponovo prebacuje na vesti gde voditelj govori. LG Soundbar zvučnik nalazi se odmah ispod televizora na drvenoj polici.

Reprodukcija zvuka bez kompromisa

HDMI eARC (poboljšan povratni zvučni kanal) omogućava prenos nekomprimovanog zvuka 5.1 i 7.1 bez gubitaka, pa čak i HBR (visoka brzina prenosa) zvuka kao što su Dolby Atmos® i DTS: X® na kompatibilnim televizorima.
Televizor se nalazi na zidu. Na televizoru se prikazuje bend sa crnim siluetama. LG Soundbar zvučnik nalazi se odmah ispod televizora na sivoj polici. Ikonica HDMI eARC se nalazi ispod Soundbar zvučnika. Televizor se nalazi na zidu. Na televizoru se prikazuje bend sa crnim siluetama. LG Soundbar zvučnik nalazi se odmah ispod televizora na sivoj polici. Ikonica HDMI eARC se nalazi ispod Soundbar zvučnika.

Besprekorna sinhronizacija 4K sadržaja

LG Eclair QP5 obezbeđuje 4K sadržaj, uključujući HDR i Dolby Vision, sa minimalnim gubitkom kvaliteta ili performansi za potpuno sinhronizovano TV i audio iskustvo.
Televizor se nalazi na zidu. U TV seriji prikazuje se muškarac koji surfuje na velikom talasu. LG Soundbar zvučnik nalazi se odmah ispod televizora na beloj polici. Uz soundbar zvučnik nalazi se vaza s cvetom. Dolby Vision logotip postavljen je u donji desni ugao. Televizor se nalazi na zidu. U TV seriji prikazuje se muškarac koji surfuje na velikom talasu. LG Soundbar zvučnik nalazi se odmah ispod televizora na beloj polici. Uz soundbar zvučnik nalazi se vaza s cvetom. Dolby Vision logotip postavljen je u donji desni ugao.

Novi LG Eclair – Soundbar zvučnik koji će odgovarati vašim standardima

 • Soundbar zvučnik postavljen je na stočić za čaj, niskotonac je smešten na levoj strani, a TV iznad soundbar zvučnika. Soba je potpuno bela.

  Novi izgled koji će odgovarati vašem ukusu

  Moderan i kompaktan dizajn elegantno se uklapa bilo gde u kući.

 • Soundbar zvučnik postavljen je na drveni ormarić ispod TV-a, a niskotonac na levu stranu. Efekat zvučnih talasa koji izlaze iz soundbar zvučnika.

  3.1.2 Channel sa Dolby Atmos tehnologijom

  3.1.2 Channel zvuk sa Dolby Atmos tehnologijom okružuju vas zvukom za živopisno audio iskustvo.

 • Niskotonac je postavljen na beli pod. Prikazane su komponente unutar niskotonca.

  Niskotonac niskih vibracija

  LG Eclair QP5 ima dvosmerni niskotonac koji umanjuje vibracije za bezbrižne filmske večeri.

Izaberite Soundbar zvučnik koji vama odgovara

Svaka leva strana 3 Soundbar zvučnika

LG Soundbar SP2

2.1-kanalni zvuk, ugrađeni niskotonac
DIMENZIJE
 • DužinaVisinaŠirina (mm) - Glavna jedinica
  296 x 59.9 x 126
  DužinaVisinaŠirina (mm) - subwoofer
  388 x 291 x 185
IZLAZNA SNAGA
 • Broj kanala
  3.1.2
  RMS izlazna snaga - Ukupna izlazna snaga
  320W
 • RMS izlazna snaga - Prednji zvučnici
  20W x 2
  RMS Izlazna snaga - Centralni zvučnik
  20W x 2
 • RMS Izlazna snaga - Top zvučnik
  20W x 2
  RMS izlazna snaga - Woofer
  220W
POVEZIVANJE
 • Audio ulaz (3,5mm Jack)
  Ne
  Optički izlaz
  Da
 • HDMI ulaz
  Da (2.1)
  HDMI izlaz
  Da (2.1)
 • USB ulaz
  Da
  Bluetooth
  Da (4.0)
 • Ethernet
  Ne
  Wi-Fi
  Ne
 • Chromecast podrška
  Ne
  FM tuner
  Ne
ZVUK
 • 4K Zvuk - 24bit/192kHz
  Ne
  4K Zvuk - 24bit/96kHz
  Ne
 • 4K Zvuk Poboljšivač rezolucije - 24bit/192kHz
  Ne
  4K Zvuk Poboljšivač rezolucije - 24bit/96kHz
  Ne
 • LPCM
  Da
  Efekat zvuka - Dolby Digital
  Da
 • Efekat zvuka - DTS
  Da
POGODNOSTI
 • Aplikacija za smart telefon - Bluetooth (Android/iOS)
  Da/Da
  Bluetooth
  Da (4.0)
 • Google Assistant podrška
  Ne
  Upravljajte sa daljinskim upravljačem vašeg televizora
  Da
 • Bluetooth sinhronizacija zvuka
  Da
  Sound Sync - Optika
  Da
 • Automatsko uključivanje on/off - Bluetooth (LG TV)
  Da
  Automatsko uključivanje on/off - Optika
  Da
 • SIMPLINK
  Da
  ARC
  Da
 • A/V Sync - 0-300ms
  Da (Mobil app)
PODRŽANI FORMATI
 • LPCM
  Da/Da
  Dolby Atmos
  Da (4.0)
 • Dolby TrueHD
  Ne
  Dolby Digital Plus
  Da
 • Dolby Digital
  Da
  DTS Digital Surround
  Da
 • DTS Virtual X
  Da
  Podržani formati - FLAC
  Da
 • Podržani formati - OGG
  Da
  Podržani formati - WAV
  Da
 • Podržani formati - MP3
  Da (Mobil app)
  Glavna jedinica
  SPMS (200-240V, 50/60Hz)
 • Glavna jedinica - Potrošnja kada je uređaj isključen
  0.5W ↓
  Glavna jedinica - Potrošnja kada je uređaj uključen
  36W
 • Subwoofer - Frekvencija kada je uređaj uključen
  5GHz
  Subwoofer - Potrošnja kada je uređaj isključen
  0.5W ↓
 • Subwoofer - Potrošnja kada je uređaj uključen
  38W
Šta kažu ljudi
4.0 / 5
Ukupna ocena
*Neophodno polje
Ocene*Neophodno polje
0 / 5
Neophodno polje
Naziv*Neophodno polje
Naziv je neophodan.

Preostali znakovi : 40 / 40

Recenzija*Neophodno polje
Recenzija je neophodna. Vaša recenzija je previše kratka.

Preostali znakovi : 5000 / 5000

Smernice za pisanje
  Održavajte fokus recenzije na samom proizvodu. Trudite se da ne spominjete konkurente, cene, druge proizvode, veb-sajtove, „neželjenu poštu” ili reklame. Nemojte da uključujete podatke koji vas mogu identifikovati, uvredljive reči ili zlonamerne komentare. Izbegavajte pisanje o usluzi instalacije ili korisničkoj službi: umesto toga se obratite nama.
Da li biste preporučili ovaj proizvod prijateljima?
Recenzija je neophodna.
Nadimak*Neophodno polje
Nadimak je neophodan. Zatraženi nadimak već postoji.
Lozinka*Neophodno polje
Lozinka je neophodna. Neophodna je 6-cifrena lozinka. Lozinka koju ste uneli ne ispunjava zahteve.

Lozinka mora da ima 8–16 znakova i da ima najmanje 1 veliko slovo, 1 malo slovo i 1 broj.

E-pošta*Neophodno polje
Nalog za e-poštu je potreban. E-adresa je nevažeća.
Polje za ugovor nije označeno.
*Neophodno polje
Ocene*Neophodno polje
0 / 5
Neophodno polje
Naziv*Neophodno polje
Naziv je neophodan.

Preostali znakovi : 40 / 40

Recenzija*Neophodno polje
Recenzija je neophodna. Vaša recenzija je previše kratka.

Preostali znakovi : 5000 / 5000

Smernice za pisanje
  Održavajte fokus recenzije na samom proizvodu. Trudite se da ne spominjete konkurente, cene, druge proizvode, veb-sajtove, „neželjenu poštu” ili reklame. Nemojte da uključujete podatke koji vas mogu identifikovati, uvredljive reči ili zlonamerne komentare. Izbegavajte pisanje o usluzi instalacije ili korisničkoj službi: umesto toga se obratite nama.
Da li biste preporučili ovaj proizvod prijateljima?
Recenzija je neophodna.
Recenzije
BorkoLa*******
2023-04-04 13:31:40
Preporučujem ovaj proizvod
Izuzetno jaka mala masina ali...
Velicina ovog soundbar-a itekako moze da vas prevari.
Izuzetno je jak sa poprilicno cistom projekcijom zvuka. Nekoliko modova koji se mogu izabrati na daljinskom su od jako velike pomoci kada je u pitanju podesavanje zvuka za razlicite pre-setove.
Game mode pojacava surround efekat ali je bitno i imati na umu da i dalje imamo samo 3 prednja speaker-a, pa samim tim ne mozemo ocekivati bas pravi surround zvuk ali ovaj mod siri spektar dovoljno da se zapitate da li postoje makar side speaker-i.
Cinema mod po mom misljenju je generalno najbolji sto za gledanje filmova sto za ostale namene, ukljucujuci i muziku, jer daje najbolji EQ preset.
Stim receno, preko aplikacije koju mozete instalirati na smart telefon mozete pristupiti i pojedinacnim podesavanjima svakog kanala, pa je samim tim ovaj soundbar poprilicno versatilan. (podesavanja basa mogu da se vrse i preko daljinskog upravljaca)

Da se ovaj model reklamira kao iskljucivo soundbar 3.1 tipa, mogao bih bez ikakvog ustrucavanja da dam 5/5 i to bi bilo to, medjutim, ovo je Atmos enabled Soundbar 3.1.2. pa samim tim ne bi bilo fer izostaviti atmos performance iz recenzije.

Atmos je ... skoro pa i neprimetan.
Ako bas obratite paznju na efekat, tu i tamo cete primetiti da se zvuk do odredjene mere odbija od plafon ali ne dovoljno da bih mogao da kazem da je atmos kod ovog uredjaja bitan faktor.

Tako da ako vam treba jak, kompaktan i izuzetno dobro esktetski dizajniran soundbar, ovo je izuzetno dobar uredjaj.
Ako pak zelite da iskusite Dolby Atmos ovo mozda i nije najbolja opcija.
Preporučujem ovaj proizvod

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.

Uporedi

0