Objava

KORPORATIVNI

Google Stadia Cloud Gejming dostupan na najnovijim LG televizorima

13/12/2021BEOGRAD, 13. decembar, 2021
– Google Cloud gejming servis Stadia, dostupan je od sada na LG televizorima koji koriste operativne sisteme webOS 5.0 i 6.0, u čak dvadeset dve zemlje. Stadia nudi sve relevantne podatke na jeziku zemlje u kojoj se koristi kako bi omogućila trenutni pristup vrhunskim igrama koje podržavaju izuzetne grafičke performanse i visok frame rate na najsavremenijim TV ekranima.
 
Stadia store nudi više od 200 popularnih igara poput Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin’s Creed: Valhalla, Hitman 3, Baldur’s Gate 3 kao i pristup sve većem broju besplatnih igara i demoa, a sve naslove je moguće igrati korišćenjem  kompatibilnog džojstika, bez preuzimanja. Pretplata na Stadia Pro nudi katalog od 30+ naslova za preuzimanje i igranje, a nove video igre se dodaju svakog meseca uz ekskluzivne popuste i dodatni sadržaj. Uz Stadia podršku za 4K HDR grafiku, 60 FPS i impresivan 5.1 surround zvuk, LG Smart televizori su savršen izbor za one koji žele superiorno igračko iskustvo  bez potrebe da kupuju zasebnu konzolu ili skupi PC računar.*
 
U ponudi LG pametnih televizora, LG OLED modeli se izdvajaju po neuporedivom iskustvu igranja na Stadia servisu. Odavno omiljeni među igračima širom sveta, LG OLED televizori su idealni za pucačine iz prvog i trećeg lica, strategije u realnom vremenu ili trkačke igre, pružajući besprekoran kvalitet HDR slike, duboku crnu i precizne boje zahvaljujući LG OLED samosvetlećim pikselima. Pored toga, brzo vreme odziva od 1ms i izuzetno nizak lag, bez gubitka kvaliteta slike, daju igračima prednost koja im je potrebna da bi pobedili svaki put.
_____________________________________________________________________
*4K strimovanje i 5.1 surround zvuk dostupni su samo pretplatnicima Stadia Pro. Svi novi korisnici mogu dobiti jednomesečnu probnu pretplatu na Stadia Pro.

###

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.