Objava

KORPORATIVNI

Kako biti duplo kul

07/05/2021Svako ima svoje mesto pod suncem. Ja sam svoje pronašao u ćošku jedne dnevne sobe, blizu velike zastakljene terase sa odličnim pogledom. Mnogobrojne kolege različite starosne dobi iz komšiluka mi se ljubazno javljaju svakog jutra. Proćaskam sa svakim, čak i sa modelima drugih kompanija, iako osećam da mi ponekad zavide. Porodica u kojoj sam završio je idealna, redovno me održavaju, a dijagnostiku i čišćenje radim sam. Pošto sam jednostavan za korišćenje, čak i najmlađi član porodice od 10 godina može bez problema da me uključi i podesi.
 
Oprostite, nisam se predstavio, ja sa LG DUAL COOL & PURE, klima uređaj i prečišćivač vazduha u jednom aparatu. Da bih opravdao ime, uvek moram da ponudim duplo više od drugih. Zvuči naporno, ali moj posao je uživancija. Ukućani redovno podešavaju idealnu klimu kako im odgovara, a pošto sam razgiban i mogu da podesim krilca horizontalno i vertikalno, treba mi malo vremena da ceo stan bude prijatno osvežen i sa ravnomernom temperaturom u svakom kutku. Inače, mogu da ohladim prostoriju 40% brže nego ostali, ali ne volim to da pominjem kolegama, da se ne bi uvredili. Tajna mog uspeha je u dual inverter kompresoru zbog koga radim brže i bez buke, osvežavam bolje i održavam temperaturu efikasnije zbog čega imam 10. godina garancije na kompresor. 
 
Kada sam stigao u novi dom, primetio sam da ukućani kijaju šesto. Pretpostavljam da je zbog prašine, jer se u blizini nalazi jedno gradilište, ali moguće je da je i zbog sezone alergija. Kolege mi kažu da je i kod njih situacija slična. Za razliku od ostalih, ja imam rešenje zahvaljujući mojim kreatorima iz kompanije LG: Zbog specijalnog Plazma Jonizatora i ultrafinog senzora koji može da registruje čestice prašine i neželjenih mikroorganizama, uključujući alergene. Svaku česticu od 0.02μm veličine kojoj nije mesto u dnevnom boravku efikasno eliminišem za manje od pola sata. Ako primetim da u vazduhu prostorije nešto ne valja, odmah obavestim ukućane u četiri različite boje, tako da znaju da treba da me uključe. Temeljno uklanjam 99.9% neželjenih čestica u vazduhu prostorije, a još sam bolji u otklanjanju neprijatnih mirisa, tako da je ambijent u kome radim uvek svež i sterilisan. Ukućani više ne kijaju dok su u dnevnom boravku, a i deluju mi veselije nego ranije. Možda to ima veze i sa komunalijama, jer sam čak 70% efikasniji u trošenju električne energije, pa pretpostavljam da su zadovoljni koliko sam im uštedeo para kada im stigne račun za struju.
 
Ako do sada niste zaključili, prilično sam pametan uređaj, pa omogućavam i daljinsku kontrolu preko mobilnih telefona preko aplikacije ThinQ. Često se desi da me ukućani uključe dok su negde napolju, na putu do kuće, tako da sve bude spremno kada zakorače u svoj dom. Dodatno omogućavam i glasovnu komandu, ali priznajem da tu ponekad imam poteškoća. Naime, od skora se pojavilo jedno malo stvorenje čije glasovne komande uopšte ne razumem, a mislim da i ostali ukućani imaju isti problem. Siguran sam da ćemo se prilagoditi, jer primećujem koliko svi uživaju dok ja radim, posebno kada zadremaju tokom dana.
 
Biti duplo kul nije lako, ali je neuporedivo lakše kada sam ja u blizini.
 
Više informacija potražite na https://www.lg.com/rs/klime.


# # #
 
 
Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment
LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.