Objava

KORPORATIVNI

Kako da kod kuće napravimo festivalsku atmosferu

19/08/2020Ove godine nećemo biti u prilici da prisustvujemo velikim letnjim muzičkim festivalima, ali sličnu atmosferu možemo da napravimo i kod kuće sa porodicom i bliskim prijateljima. Stručnjaci iz kompanije LG tim povodom donose savete kako da popravimo raspoloženje i u našim stanovima ili baštama napravimo atmosferu poput one sa festivala.
 
Oplemenite svoje dvorište
Nedostaje vam atmosfera koja opušta ili istraživanje pejzaža drugih zemalja? Organizujte tematsku zabavu i podsetite se onih mesta na koja, nažalost, ove godine ne možete da odete. Inspiraciju možete da pronađete u fotografijama sa festivala iz prethodnih godina, ali i drugi predmeti mogu da doprinesu atmosferi – flamingosi na naduvavanje, stare palete, ukrasni šareni jastuci, lejzi begovi, novogodišnja rasveta, rođendanski baloni i ukrasne zastavice. Ako zabavu budete pravili tokom dana, ne zaboravite da postavite suncobran kako bi vam napravio hlad.
 
Festivalski meni
Tokom ili posle napornog dana na festivalu, uvek je dobro okrepiti se hamburgerom, hot-dogom ili girosom. Srećom, ova jela možemo da napravimo i na baštenskom roštilju, a čak ni kotlić nije loša ideja.
 
Oni koji to mogu da obezbede, mogu da iznajme kompletan kamion za prodaju hrane i sladoleda kako bi u svom vrtu napravili pravu festivalsku atmosferu, a u tom slučaju domaćin može više vremena da provede sa svojim gostima. Ne zaboravite da ohladite dovoljnu količinu pića, a možete da nabavite i led kako biste napravili prvoklasne koktele.
 
Savet: održavanje higijene je veoma bitno, pogotovo u ovim trenucima, tako da svojim gostima obavezno treba da obezbedite dezinfekciona sredstva. Dodatno, kako se čaše ne bi mešale, za svakog gosta obezbedite čašu sa njegovim imenom.
 
Glavna „bina”
Nema letnjeg festivala bez sjajnih koncerata i di-džej muzičkih setova. Iako velike muzičke zvezde nećemo uživo gledati i slušati ovog leta, ništa nas ne sprečava da uživamo u njihovoj muzici u baštama, a dobar zvuk je veoma bitna stavka koja će pomoći da se prisetimo festivalske atmosfere.
 
Vaši gosti i komšije će vam biti zahvalni ako obezbedite adekvatno ozvučenje, a ne da muziku puštate sa radija ili smart telefona. Predlog je da obezbedite bežični, dugotrajan i kvalitetan proizvod, kao što je XBOOM Go zvučnik kompanije LG koji se sa telefonom jednostavno povezuje preko Bluetooth konekcije, a čak će i ulepšati vašu zabavu zahvaljujući raznobojnim LED lampicama.
 
Dodatni savet
Baš kao što organizatori velikih muzičkih festivala moraju da poštuju određene propise, tako bi i mi trebalo da obratimo pažnju na to do koliko nam zabava traje, kao i da muziku ne puštamo preglasno. Glasna muzika se obično toleriše do 22 časa, a kako biste sa svojim komšijama održali lepe odnose, na vreme ih obavestite kada počinje vaš kućni festival.
 
# # #
 
 
Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment 
LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.