Objava

KORPORATIVNI

Kompanija LG predstavila revolucionarne ThinQ UP uređaje

24/01/2023Beograd, 24. januar, 2023
– Kompanija LG Electronics (LG) najavila je globalno lansiranje svojih LG ThinQ™ UP kućnih aparata koje je moguće dodatno unaprediti, među kojima su frižideri, veš mašine, rerne i mašine za pranje sudova. LG ThinQ UP uređaji mogu da se prilagode jedinstvenim potrebama i promenljivim životnim stilovima svakog kupca, omogućavajući korisnicima da uživaju u novim funkcijama bez dodatnih troškova. Nakon lansiranja u januaru prošle godine u Južnoj Koreji, proizvodi će biti dostupni u Americi od marta 2023, a potom i na drugim ključnim tržištima.
 
Dizajnirani prema konceptu koji u prvi plan stavlja korisnike, pod sloganom Razvijamo se s vama (Evolving with You), LG ThinQ UP uređaji mogu da dobiju nove funkcije tokom svog životnog ciklusa, pružajući tako korisnicima dodatnu vrednost. Kompanija LG će kontinuirano razvijati lako primenjiva softverska ažuriranja i hardverske dodatke koji omogućavaju specijalizovane opcije i nove pogodnosti na osnovu načina korišćenja i predloga vlasnika ThinQ UP uređaja1.
 
Jedna od posebnih funkcija, koja će ove godine postati dostupna, je režim Laundry Saver koji se može primeniti na ThinQ UP modele mašina za sušenje veša. Izuzetno korisna funkcija, posebno u trenucima kada ne možete odmah da izvadite suv veš iz mašine, Laundry Saver okreće bubanj i nakon završetka ciklusa (sve dok se vrata mašine ne otvore) kako bi se sprečilo gužvanje i stvaranje neprijatnih mirisa. Još jedna opcija u ponudi je Improved Nighttime Brightness Control, koja noću prigušuje unutrašnje osvetljenje ThinQ UP frižidera prilikom otvaranja vrata. Sve nove softverske funkcije su opcione i mogu se jednostavno preuzeti iz LG ThinQ aplikacije.[1]
 
„LG ThinQ UP predstavlja novi koncept u industriji kućnih aparata – inovativno rešenje koje pruža drugačije korisničko iskustvo i jedinstvenu vrednost za kupce. Nastavićemo da nudimo sofisticirana rešenja koja pružaju personalizovane performanse, praktične funkcije i prilagodljivu nadogradnju,” rekao je Lyu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution.

__________________________________________________________________________________________
[1] Funkcije ThinQ UP dostupne su na ograničenom broju proizvoda koji su lansirani nakon četvrtog kvartala 2022. u Sjedinjenim Državama.
 
# # #
 
O kompaniji LG Electronics Home Appliance & Air Solution
LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider lider u industriji aparata, klimatizacije i sistema kvaliteta vazduha. Kompanija nudi kompletna tehnološka rešenja za domove. LG inovativni proizvodi uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa, kuhinjske uređaje, usisivače, ugradive uređaje i zdravstvene programe, dizajnirani za potrebe potrošača širom sveta. Ovi proizvodi pružaju veću udobnost, odlične performanse, veliku uštedu i vidljive zdravstvene benefite. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs .