Na video-snimku prikazuje se krupan prikaz ledenog brega sa vizuelnim efektom plavog kruga. Scena se prebacuje na prikaz televizora okačenog u dnevnoj sobi sa plavim osvetljenjem i pozadinom. Na TV ekranu je prikazan veliki ledeni breg. Na video-snimku prikazuje se krupan prikaz ledenog brega sa vizuelnim efektom plavog kruga. Scena se prebacuje na prikaz televizora okačenog u dnevnoj sobi sa plavim osvetljenjem i pozadinom. Na TV ekranu je prikazan veliki ledeni breg.
α7 Gen5 AI procesor

Uz snagu
dolaze odlične performanse

Pomoću algoritama Deep Learning, smart α7 Gen5 AI procesor optimizuje sliku i zvuk.
*α7 Gen5 AI procesor na LG OLED B2, A2, QNED90, QNED85 i QNED80.
*α7 Gen5 AI procesor dostupan je samo kod modela NANO75/76/79 NanoCell 86-inčnih televizora i UQ90/91 modela UHD 86-inčnih televizora.
AI Picture Pro

Optimizuje sliku na profesionalnom nivou

Iz bogate baze podataka sa više od milion tačaka podataka, algoritmi Deep Learning prepoznaju vrstu sadržaja, otklanjaju šum i optimizuju kvalitet slike za unapređenje užitka u gledanju u realnom vremenu.
U sredini je slika čipa procesora. U pozadini je slika skakača motkom. Plavi krug prelazi preko slike i slika postaje jasnija. Slika u pozadini se menja u zimski planinski pejzaž, plavi krug prelazi preko slike i slika postaje jasnija. Slika u pozadini se menja u robota, plavi krug prelazi preko slike i slika postaje jasnija.  U sredini je slika čipa procesora. U pozadini je slika skakača motkom. Plavi krug prelazi preko slike i slika postaje jasnija. Slika u pozadini se menja u zimski planinski pejzaž, plavi krug prelazi preko slike i slika postaje jasnija. Slika u pozadini se menja u robota, plavi krug prelazi preko slike i slika postaje jasnija.
*AI Picture Pro neće raditi sa sadržajem sa zaštićenim autorskim pravima na OTT uslugama.
*AI Picture Pro dostupan je samo kod modela NANO75, NANO76, NANO79 NanoCell 86-inčnih televizora i modela UQ90/91 UHD 86-inčnih televizora.
AI Sound Pro

Okružite se bioskopskim zvukom

Doživite sveobuhvatan zvuk 3D prostora uz Dolby Atmos. Algoritmi Deep Learning transformišu 2-kanalni zvuk u sveobuhvatan virtuelan 5.1.2 okružujući zvuk. Uz dodatak virtuelnog okružujućeg zvuka i virtuelne visine, stiče se utisak da zvuk dolazi sa svih strana.
Na vrhu je žena koja surfuje na moru, a na dnu je prikaz dnevne sobe odozgo sa vizuelnim efektom talasnih dužina. Na vrhu je žena koja surfuje na moru, a na dnu je prikaz dnevne sobe odozgo sa vizuelnim efektom talasnih dužina.
*LG OLED Z2, G2, C2, QNED99 i QNED95 sadrže α9 Gen5 AI procesor i unapređenje zvuka na virtuelni okružujući zvuk od 7.1.2 kanala.
*LG OLED B2, A2, QNED90, QNED85 i QNED80 sadrže α7 Gen5 AI procesor i unapređenje zvuka na virtuelni okružujući zvuk od 5.1.2 kanala.
*UQ80/75/70 sadrži α5 Gen5 AI procesor i unapređenje zvuka na virtuelni okružujući zvuk od 5.1 kanala.
*Dolby Atmos nije podržan na QNED80.