DODAJ NA LISTU ŽELJA

NOVO
50NANO863PA
LG 50'' (127 cm) 4K HDR Smart NanoCell TV
LG 50" (127 cm) 4K HDR Smart NanoCell TV

DOSTUPNO KOD

*„Pure Color” se odnosi na boje koje su poboljšane zahvaljujući LG NanoCell tehnologiji.

Svaka boja je kristalno jasna.

LG NanoCell TV koristi nanočestice, našu jedinstvenu Nano tehnologiju, za filtriranje i poboljšanje boja, uklanjanje smetnji iz RGB talasnih dužina. To znači da samo čiste i tačne boje mogu da se prikažu na ekranu. Rezultat je živopisnija, realističnija slika koja će oživeti sadržaj koji gledate.
Lošije boje na standardnom televizoru na vrhu prelaze kroz NanoCell filtere tako da se dobijaju čiste boje na dnu (reprodukciaj videa). Lošije boje na standardnom televizoru na vrhu prelaze kroz NanoCell filtere tako da se dobijaju čiste boje na dnu (reprodukciaj videa).
*Standardni se odnosi na LG UHD televizore bez NanoCell tehnologije.

Umetničko delo iz svakog ugla.

LG NanoCell TV je dizajniran tako da se vodilo računa i o estetici vašeg doma. Uglađeni i minimalistički dizajn omogućava vam da okačite televizor na zid poput umetničkog dela dodavajući na taj način lepotu i osećaj prostranosti vašem domu.
Scena sa velikim i tankim LG NanoCell televizorom okačenim na zid. Scena sa velikim i tankim LG NanoCell televizorom okačenim na zid.
*Kabl može biti vidljiv u zavisnosti od okruženja i instalacije.
**U zavisnosti od okruženja gde se obavlja instalacija, moguć je mali zazor između TV-a i zida.

Nano Cinema.
Performanse vredne velikog platna.

Funkcija Pure Colors i veliki broj najnovijih tehnologija donose bioskop u vaš dom uz LG NanoCell TV. Naš poboljšani HDR, nadograđene Dolby tehnologije i bioskopski režim koji je tek izašao iz studija pružaju zaista pravi bioskopski užitak.
Ekran televizora sa trejlerom filma The Midnight Sky na Netflix-u (reprodukcija videa). Ekran televizora sa trejlerom filma The Midnight Sky na Netflix-u (reprodukcija videa).
*Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix-u. Dostupnost 4K Ultra HD sadržaja podleže vašem planu pretplate za Netflix, internet usluzi, mogućnostima uređaja i dostupnosti sadržaja. www.netflix.com/TermsOfUse
Scena sa ženom koja nosi naočare podeljena na dva dela u cilju vizuelnog poređenja. Na slici se nalazi tekst SDR u donjem levom uglu i logotip Dolby Vision IQ u donjem desnom uglu.
Dolby Vision IQ i Dolby Atmos

Potpuno novi način da uživate u vašem u televizoru.

Dolby Vision IQ na inteligentan način podešava postavke slike na osnovu žanra i ambijentalnog okruženja, dok Dolby Atmos pruža višedimenzionalni zvuk — snažna kombinacija koja proizvodi bioskopski užitak koji oduzima dah.
*Slike su simulirane kako bi razumevanje funkcije bilo jasnije.
Christopher Nolan (Kristofer Nolan) obavlja intervju u bioskopskoj sali
FILMMAKER MODE™

Vizija režisera oživljava.

FILMMAKER MODE™ isključuje uglađivanje pokreta dok čuva originalni odnos stranica, boje i brzine kadrova. On precizno prenosi originalnu viziju režisera, tako da možete da doživite filmove onako kako je on predvideo.
Grafikon za tehnologiju obrade na LG televizoru između ulazne slike na levoj strani i živopisnog rezultata na desnoj strani
HDR 10 Pro

Maksimalno uživanje u svim sadržajima.

Jedinstvena tehnologija dinamičkog opsega kompanije LG, HDR 10 Pro, podešava osvetljenje tako da unapredi boje, otkriva i najmanje detalje i pruža realističan osećaj svakoj slici dok istovremeno pojačava standardni HDR sadržaj. Sada svi vaši omiljeni filmovi i serije biće živopisniji od početka do kraja.

Nano Gaming.
TV sa dosta XP.

Od najtamnijih pećina do najsvetlijih novih svetova, LG NanoCell TV osvetljava vašu igru živopisnim bojama. Tehnologija Cloud igranja i automatska podešavanja za sliku visokog kvaliteta pružaju zaista uzbudljiv užitak u igranju video igara.
Scena sa trkačkom igrom na TV ekranu (reprodukcija videa). Scena sa trkačkom igrom na TV ekranu (reprodukcija videa).
TV ekran koji prikazuje svemirsku letelicu u gradu i grafički interfejs optimizatora za igre na LG NanoCell televizoru na levoj strani koji prilagođava podešavanja za igre.
Game Optimizer

Neviđeni nivo kontrole.

Upgrade video igara na viši nivo. Funkcija Game Optimizer automatski podešava postavke slike tako da optimizuje grafiku i vidljivost i pruža bolji užitak u igranju bez obzira na vrstu igre koju igrate.
Prikaz iz blizine igrača koji igra trkačku igru na TV ekranu
Partnerstvo sa Xbox-om

Nepobediva kombinacija.

Igranje bez ograničenja. Partnerstvo između kompanije LG i Xbox-a osigurava da budete spremni za gejming nove generacije. Iskoristite maksimum koji pruža vaš Xbox zahvaljujući predivnom kvalitetu slike i brzom vremenu odziva.
TV ekran koji prikazuje svemirsku letelicu u gradu i grafički interfejs optimizatora za igre na LG NanoCell televizoru na levoj strani koji prilagođava podešavanja za igre.
AMD FreeSync Premium

Opremljen za vrhunske performanse.

Igrajte omiljene igre na višem nivou. LG NanoCell TV podržava AMD FreeSync™ Premium tako da može da pruži promenljivu brzinu osvežavanja tokom igranja. Time se značajno smanjuje seckanje i blokiranje slike i dobija jasnija i tečnija igra.
Prikaz iz blizine igrača koji igra trkačku igru na TV ekranu
VRR, ALLM, eARC

Igrajte uz najviši standard.

Iskoristite prednost nad protivnicima. Funkcije VRR, ALLM i eARC ispunjavaju najnovije specifikacije HDMI 2.1 i omogućavaju prikaz sadržaja koji se brzo kreće u većoj rezoluciji i uz tečnu i sinhronizovanu grafiku.

Nano Sport.
Pobedničke performanse.

LG NanoCell TV pruža uzbudljivo iskustvo tokom gledanja utakmica omiljenih timova. Bluetooth Surround Sound donosi atmosferu krcatog stadiona u vaš dom, dok Sports Alert funkcija pruža informacije o vašim omiljenim timovima.
TV ekran na kome je prikazan fudbaler koji postiže gol iz penala (reprodukcija videa). TV ekran na kome je prikazan fudbaler koji postiže gol iz penala (reprodukcija videa).
Muškarac i žena se kuckaju čašama na TV ekranu dok se prikazuje trenutni rezultat izabranog sportskog događaja
Sports Alert

Budite u toku sa rezultatima vaših omiljenih timova

Funkcija Sports Alert obaveštava vas o rezultatu pre, tokom i nakon utakmice vašeg omiljenog tima. Sada ne morate da brinete o tome da li ćete propustiti važne utakmice omiljenih timova, čak i ako gledate neki drugi sadržaj.
*Dostupnost može varirati u zavisnosti od države
Porodica sedi na kauču i gleda fudbal na televizoru
Bluetooth Surround Ready

Prednost domaćeg terena.

Jednostavno povežite Bluetooth zvučnike za potpuni bežični surround doživljaj. Osetite atmosferu velikih sportskih događaja u vašoj dnevnoj sobi.
*Zvučnici se prodaju zasebno.
α7 Gen4 AI Processor 4K

Inteligencija koja će vas ostaviti bez teksta.

Osnova svakog modela LG NanoCell TV je α7 Gen4 AI procesor 4K, revolucionarni čip koji koristi algoritme Deep Learning za analizu i optimizaciju sadržaja. Svako podešavanje slike i zvuka je automatsko, tako da je sve što gledate spektakularno.
Dve scene se automatski optimizuju na obe slike i zvuk uz pomoć a7 Gen4 AI procesora (reprodukcija videa) Dve scene se automatski optimizuju na obe slike i zvuk uz pomoć a7 Gen4 AI procesora (reprodukcija videa)
*Slike su simulirane kako bi razumevanje funkcije bilo jasnije.
AI slika

Ovako izgleda profesionalna obrada.

Funkcija AI Picture automatski prepoznaje žanr sadržaja koji gledate i uklanja šum tako da optimizuje kvalitet slike. Time se dobija oštrija slika višeg kvaliteta za poboljšani užitak bez obzira na to šta gledate.
AI zvuk

Profesionalno podešavanje zvuka.

Funkcija AI Sound analizira izvore zvuka i optimizuje zvuk na osnovu žanra sadržaja koji gledate. Time se dobija jasniji zvuk, od istaknutijeg govora do prirodnih, realnih efekata.
ThinQ AI

Mislite da znate šta znači biti pametan?
Razmislite još jednom.

LG ThinQ je tu da upotpuni vaš užitak u televizoru. Izaberite omiljenog govornog asistenta i kontrolišite svoj TV glasom uz novi početni ekran za veću praktičnost i kontrolu.
TV ekran koji prikazuje različiti sadržaj koji navodi i preporučuje funkcija LG ThinQ AI. TV ekran koji prikazuje različiti sadržaj koji navodi i preporučuje funkcija LG ThinQ AI.
Ekran televizora prikazuje početni ekran novog dizajna sa personalizovanim sadržajem i kanalima
Novi Home ekran

Dobro došli u svoj novi Home ekran.

Početni ekran novog dizajna prikazuje personalizovane predloge za sadržaj, pruža vam jednostavniji pristup omiljenom sadržaju i omogućava vam kontrolu svih povezanih uređaja na jednom mestu.
Osnovne funkcije magičnog daljinskog upravljača prikazane na slici
Novi magični daljinski upravljač

Poput magičnog štapića.

Redizajnirani magični daljinski upravljač ima ergonomski dizajn za jednostavno držanje, a njegov sistem „usmeri i skroluj” omogućava brže pretraživanje. Ugrađen AI sistem omogućava jednostavan pristup raznim aplikacijama, dok tasteri prečica za najveće video servise omogućavaju brz pristup svim omiljenim sadržajima. Pored svega toga, sada imate i funkciju Magic Tap, pametni novi trik koji povezuje vaš telefon sa televizorom.
*Magični daljinski upravljač mora da podržava NFC tehnologiju da bi mogla da se koristi funkcija Magic Tap.
**Dostupnost Magičnog daljinskog upravljača razlikuje se u zavisnosti od države
Ova kartica opisuje glasovne komande. Logo LG ThinQ AI je postavljeno.
Glasovne komande

Kontrolni centar vašeg doma

LG ThinQ omogućava jednostavno upravljanje i kontrolu IoT ekosistema u vašem domu uz jednostavno prepoznavanje glasa*.
*Podržani meniji i aplikacije mogu se razlikovati u zavisnosti od države.
**Prikazani meniji mogu se razlikovati prilikom objavljivanja.
***Dostupnost glasovne komande može se razlikovati u zavisnosti od proizvoda i država
*Ovaj proizvod ne sadrži antenu niti kablove za povezivanje antene ili spoljašnjih uređaja.

Opšte karakteristike

 • Tip proizvoda
  NanoCell
  Veličina ekrana (Inch)
  50"
 • Montaža na zid (VESA)
  Da

Slika

 • Rezolucija
  3840 x 2160
  Tip osvetljenja
  Edge LED Local Dimming

Prijem emitovanja

 • Digitalni TV prijem (zemaljski/kablovski/satelitski)
  DVB-T2/C/S2
  CI+ slot
  CI+ 1.4

Video

 • Picture Mastering Index
  120Hz
  HDR tehnologija
  Cinema HDR
 • Dolby Vision™
  Da
  HDR10 Pro
  Da
 • HLG Pro
  Da
  NanoCell tehnologija
  NanoCell
 • Wide Color Gamut
  NanoCell Colors
  Lokalno zatamljenje
  Local Dimming
 • ULTRA Osvetljenje
  Ultra Luminance
  HFR (High Frame Rate)
  Da
 • Procesor
  α7 Gen4 Processor 4K
  Poboljšivač rezolucije
  AI Upscaler

Zvuk

 • Audio izlazna snaga (Vati)
  20W
  Sistem zvučnika
  2.0ch
 • DOLBY ATMOS
  Da
  Clear Voice
  Clear Voice
 • AI Acoustic Tuning
  Da

SMART TV Mogućnosti

 • OS (Operating System)
  webOS Smart TV
  Magični daljinski
  U pakovanju
 • Glasovna pretraga
  Da
  Magic Link
  Da
 • Quick Access
  Da
  Pretraživač interneta
  Da
 • Music player
  Da
  Channel Advisor
  Da
 • Wi-Di (Wireless Display) - Bežično povezivanje sa računarom
  Da
  Airplay (iPhone,iPad,MacBook su podržani)
  Da
 • Miracast
  Da
  Simplink (HDMI CEC)
  Da
 • DLNA
  Da

Funkcija Time Machine

 • Time Shift (Odložena reprodukcija)
  Da
  Snimanje TV
  Da

Funkcije

 • Netflix
  Da
  Amazon
  Da
 • Google Assistant
  Da
  Amazon Alexa
  Da
 • Mobile app (LG ThinQ)
  Da
  E-uputstvo
  Da
 • Titl
  Da
  EPG
  Da
 • ULTRA HD TV prijem
  Da

Teletekst

 • Teletekst
  Da
  Strana
  2000

Priključci

 • HDMI
  3
  - ARC (Audio Return Channel)
  Da
 • HDMI 2.1
  Da
  USB
  3
 • LAN (Pristup interrnetu i DLNA)
  1
  Komponentni ulaz (deljiv kompozitni)
  Ne
 • Kompozitni ulaz (AV)
  Ne

Dodaci

 • Magic Remote
  Da/ U pakovanju
  Naponski kabl
  Da
 • Korisničko uputstvo
  Da

Eco

 • Ušteda energije
  Da
  Energetska klasa
  A+ (A+++ - D scale)
Šta kažu ljudi
0 / 5
Ukupna ocena
*Neophodno polje
Ocene*Neophodno polje
0 / 5
Neophodno polje
Naziv*Neophodno polje
Naziv je neophodan.

Preostali znakovi : 40 / 40

Recenzija*Neophodno polje
Recenzija je neophodna. Vaša recenzija je previše kratka.

Preostali znakovi : 5000 / 5000

Smernice za pisanje
  Održavajte fokus recenzije na samom proizvodu. Trudite se da ne spominjete konkurente, cene, druge proizvode, veb-sajtove, „neželjenu poštu” ili reklame. Nemojte da uključujete podatke koji vas mogu identifikovati, uvredljive reči ili zlonamerne komentare. Izbegavajte pisanje o usluzi instalacije ili korisničkoj službi: umesto toga se obratite nama.
Da li biste preporučili ovaj proizvod prijateljima?
Recenzija je neophodna.
Nadimak*Neophodno polje
Nadimak je neophodan. Zatraženi nadimak već postoji.
Lozinka*Neophodno polje
Lozinka je neophodna. Neophodna je 6-cifrena lozinka. Lozinka koju ste uneli ne ispunjava zahteve.

Lozinka mora da ima 8–16 znakova i da ima najmanje 1 veliko slovo, 1 malo slovo i 1 broj.

E-pošta*Neophodno polje
Nalog za e-poštu je potreban. E-adresa je nevažeća.
Polje za ugovor nije označeno.
Recenzije
Budite prvi koji će napisati recenziju za ovaj proizvod

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.

Uporedi

0