Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

55EG920V

Glavne karakteristike

  • Savršena Crna
  • Savršeno zakrivljen
  • Art Slim
  • webOS 2.0 Smart TV
  • Lebdeće postolje
  • 4K Ultra HD rezolucija i savršen ugao gledanja

DOSTUPNO KOD:

Savršena Crna

Doživite savršenu crnu boju koju ni jedan drugi TV ne može da pruži. Savršena Crna, beskonačan kontrast i maksimalna manifestacija boja su sada dostižni preko vašeg ekrana. Svaki pojedinačno osvetljen piksel donosi savršeno iskustvo neograničenog kontrasta upravo pred vašim očima. Sada, sa LG OLED TV-om, možete da vidite najsloženije detalje koji se ranije nisu mogli doživeti, kao što su tamne životinje u senci noću.

Savršena Crna

Savršeno zakrivljen

Opustite vaše oči i gledajte ekran koji je savršeno oblikovan za vaše prirodno vidno polje. Budite svedoci zadivljujuće slike i doživite savršene detalje iz bilo kog ugla. LG Zakrivljeni OLED televizor projektuje isti kvalitet slike bez obzira na to gde sedite. Sada možete gledati čuda prirode sa najprirodnijeg iskustva gledanja.

Savršeno zakrivljen

Savršena boja

Doživite Savršenu Crnu koja redefiniše pravo značenje boja i vašeg osećaja realizma. Slike se prikazuju sa najsitnijim detaljima koje nismo ni pretpostavljali da ćemo videti, stvarajući svet Savršenih Boja.

Savršena boja

Jasan prikaz slike u pokretu

Uhvati sve brze detalje u omiljenim pokretnim kadrovima ili se priključite vašoj omiljenoj sportskoj ekipi s najvećom jasnoćom. Visoko razvijena tehnologija odziva slike sa LG OLED TV vam omogućava da nikada nećete propustiti sve bitne detalje vašeg omiljenog filma ili igre. Ovaj neverovatno živ prikaz stvara kristalno jasnu sliku, bez zamućenosti i sa jasnim prikazom boja.

Jasan prikaz slike u pokretu

Samosvetleći piksel

U prevazilaženju LED tehnologije, svaki piksel u LG OLED televizoru vam omogućava da doživite savršeno osvetljenje i široki spektar boja. Svaki OLED samosvetleći piksel se nezavisno aktivira ili pali kako bi se prikazali najbogatiji detalji u nadrealnom kvalitetu slike koji nikad niste mogli ni zamisliti. Vaš ekran će gotovo uvek prikazati savršenu sliku sa najsvetlijom belom i najtamnijom crnom u bilo kom svetlu i kvalitetu.

 Samosvetleći piksel

Ultra Surround

Ultra Surround tehnologija pruža visokokvalitetni okružujući zvuk. Imaćete utisak da zvuk stiže iz svih pravaca, a doživljaj gledanja 4K televizije biće još lepši i intenzivniji.

Ultra Surround

Art Slim

LG OLED TV sa svojim Art slim dizajnom kombinuje funkcije i modu kako bi vam doneli praktičnost i eleganciju. Ovaj neverovatno tanak televizor se može uporediti sa većinom pametnih telefona a da pritom ne gubi na dizajnu i kvalitetu. Uživajte sedeći na ivici tehnologije sa svetskim najsavremenijim modernim televizorom.

Art Slim

webOS 2.0

Zabavite se sa LG Smart televizorom, uživajte u jednostavnosti i funkcionalnosti sa webOS 2.0 platformom. Možete pristupiti i uživati ​​u više sadržaja svoje omiljene zabave kroz najlakše iskustvo Smart TV. Bez poteškoća možete koristiti ​​i jednostavno se kretati magičnim daljinskim kroz bilo koji od vaših sadržaja koji pratite. Možete bez napora komunicirati sa svojim televizorom vrlo jednostavnim pokretima, pomeranjem, klikom ili skrolom, ili je potrebno samo reći ono što želite da vaš TV učini glasovnom komandom na daljinskom upravljaču.

webOS 2.0

webOS 2.0 - Pojednostavljeni Smart TV

  

webOS 2.0 - Pojednostavljeni Smart TV, druga generacija je stigla

  

Jednostavno podešavanje (Fun Setup)

Podešavanje Smart TV-a zasnovanog na webOS sistemu sastoji se od 8 faza, i kroz svaku fazu vas vodi BeanBird, vaša preslatka ptičica-pomoćnik za webOS. Sa BeanBird-om vam nikad neće biti dosadno, i svaki korak tokom podešavanja je živopisno ilustrovan, tako da svako može da ga razume i da ga obavi.

Jednostavno podešavanje (Fun Setup)

Launcher (klizeći meni)

Možete bez navigacije na početnom ekranu da se prebacujete na bilo koji program, aplikaciju, VoD servis ili priključenu periferiju. Izaberite željeni sadržaj pomoću Launchera (klizećeg menija).

Launcher (klizeći meni)

LG Store

Više nema potrebe za dugotrajno traženje novih, interesantnih sadržaja. Naći ćete sve što vam treba u LG Store, odakle možete učitavati televizijske programe, VoD, 3D sadržaje, aplikacije i drugo.

LG Store

Live Menu

Je li vam ikad dosadilo ručno listanje kanala u potrazi za onim koji želite gledati? Odsad možete jednostavno pretraživati bez prekidanja gledanja TV programa.

Live Menu

Brzi savet (Input Assist)

Priključite i reprodukujte pomoću pop-up ekrana koji se uvek prijavljuje kada televizor spajate sa spoljnim uređajem. Spoljni uređaji mogu biti dostupni i preko Input Picker-a koji se nalazi u gornjem desnom delu početnog ekrana.

Brzi savet (Input Assist)

Smart Share - media plejer

Pretražite svoje omiljene sadržaje bez ograničenja. pristupe sadržajima koji su sačuvani na vanjskim uređajima kao što su pametni telefon, računar ili USB, pogledajte sadržaje pomoću Smart Share media plejera.

Smart Share - media plejer

Magični Daljinski - daljinski upravljač sa senzorom pokreta

Upravljajte svojom zabavom pomoću magičnog daljinskog upravljača. Upravljanje pomoću njega je isto tako lako kao upravljanje računarom pomoću miša. Sad možete manje vremena trošiti na traženje a više na razonodu.

Magični Daljinski - daljinski upravljač sa senzorom pokreta
Opšte karakteristike
Slika
CINEMA 3D
3D Naočare
SMART TV Mogućnosti
Time machine
Dodaci
Video
Zvuk
Funkcije
Interfejs - Bočni
Interfejs - Strane
Mreža
Sistem emitovanja
Dimenzije

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: