DODAJ NA LISTU ŽELJA

LG 55'' (139 cm) 4K HDR Smart UHD TV

Ključne funkcije

Izaberite svoj veličina

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (55UP81003LR)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno

component-OBScountrySelectDesc

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (55UP81003LR)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno
LG 55" (139 cm) 4K HDR Smart UHD TV

DOSTUPNO KOD

Slike koje se koriste u pregledu proizvoda u nastavku namenjene su za ilustrativne svrhe. Pogledajte galeriju slika na vrhu strane za tačan prikaz modela.

Real 4K UHD.
Nadrealna sveobuhvatnost.

LG UHD TV svaki put nadmaši vaša očekivanja. Doživite realističan kvalitet slike i živopisne boje uz četvorostruko bolju preciznost piksela u odnosu na Full HD.
TV ekran sa uveličanim prikazom planine i jezera (reprodukujte video-sadržaj) TV ekran sa uveličanim prikazom planine i jezera (reprodukujte video-sadržaj)

Bioskopski osećaj u vašem domu.

Donesite bioskop u vaš dom. FILMMAKER MODE™ i HDR donose vam sveobuhvatnije uživanje u gledanju omiljenih filmova. Uživajte u najpopularnijim streaming platformama i najpopularnijim filmskim naslovima.
TV ekran reprodukuje video-sadržaj sa dečakom u astronautskom odelu koje je napravio igrajući se svemirskim brodom u svojoj sobi ukrašenoj minijaturnim planetama (reprodukujte video-sadržaj) TV ekran reprodukuje video-sadržaj sa dečakom u astronautskom odelu koje je napravio igrajući se svemirskim brodom u svojoj sobi ukrašenoj minijaturnim planetama (reprodukujte video-sadržaj)
Logo Apple TV i logo Netflix poređani su na crnoj pozadini.
Zabava

Omiljeni sadržaji na jednom mestu.

Koristite aplikacije Apple TV i Netflix. Birajte između najnovijih filmova, serija, dokumentarnih emisija i sporta uživo i pronađite ih sve na jednom mestu.
*Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix-u.
*Apple, logo Apple i Apple TV zaštitni su znaci kompanije Apple Inc, registrovane u SAD i drugim državama.
***Podržana usluga se može razlikovati u zavisnosti od države.
Christopher Nolan (Kristofer Nolan) obavlja intervju u bioskopskoj sali
FILMMAKER MODE™

Vizija režisera oživljava.

FILMMAKER MODE™ isključuje uglađivanje pokreta dok čuva originalni odnos stranica, boje i brzine kadrova. On precizno prenosi originalnu viziju režisera, tako da možete da doživite filmove onako kako je on predvideo.
Scena sa ženom koja dodiruje izložbeni primerak prekriven sitnim lampicama podeljena je na dve polovine u cilju vizuelnog poređenja. Na slici je prikazan tekst u Standardnom režimu u gornjem levom uglu, u režimu Cinema HDR u gornjem desnom uglu i LG UHD TV u donjem desnom uglu.
Active HDR

Do najsitnijih detalja.

Uz Active HDR, živopisne boje i najsitniji detalji su zagarantovani na LG UHD televizorima. Uživajte u omiljenim filmovima originalnog kvaliteta uz podršku za više HDR formata, uključujući HDR10 i HLG.

Igrajte video igre kao profesionalac.

Uskočite u akciju. Game Optimizer, fino podešena HDR grafika i Low Input Lag omogućavaju brže i sveobuhvatnije igranje video igara.
TV ekran na kom se reprodukuje video-sadržaj FPS igre u kom se puca iz oružja na neprijatelja. (reprodukujte video-sadržaj) TV ekran na kom se reprodukuje video-sadržaj FPS igre u kom se puca iz oružja na neprijatelja. (reprodukujte video-sadržaj)
TV ekran koji prikazuje svemirsku letelicu u gradu i grafički interfejs optimizatora za igre na LG OLED televizoru na levoj strani koji prilagođava podešavanja za igre.
Game Optimizer

Brze i jednostavne postavke za video igre.

Upravljajte svim podešavanjima na jednom mestu uz režime optimizovane za različite žanrove igara: FPS, RPG i RTS. Regulišite kontrast pomoću stabilizacije crne i bele boje za bolju vidljivost.
Vitez u oklopu sa mačem i zmaj koji bljuje vatru suočavaju se licem u lice. Na slici je prikazan tekst u Standardnom režimu u gornjem levom uglu, LG UHD TV u gornjem desnom uglu i logo HGiG u donjem desnom uglu.
HGiG

Budite deo igre koju igrate.

HGiG prepoznaje performanse televizora i kvalitet slike, a zatim podešava grafiku kako bi pružio vrhunski HDR užitak u igranju video igara.
Prikaz iz blizine igrača koji igra biciklističku trkačku igru na TV ekranu.
Low Input Lag

Potpuna kontrola bez kašnjenja.

LG UHD televizori omogućavaju vam potpunu i momentalnu kontrolu nad igrama bez kašnjenja.

Uzbudljivi sportski doživljaj

Osećajte se kao da ste na stadionu. Bluetooth Surround Ready omogućava vam da doživite igru kao da se nalazite pored same linije terena. A uz funkciju Sports Alert uvek ćete biti u toku sa rezultatima vaših omiljenih timova.
Na TV ekranu reprodukuje se video-sadržaj sa fudbalerom koji postiže gol tokom fudbalske utakmice. (reprodukujte video-sadržaj) Na TV ekranu reprodukuje se video-sadržaj sa fudbalerom koji postiže gol tokom fudbalske utakmice. (reprodukujte video-sadržaj)
Muškarac i žena se kuckaju čašama na TV ekranu dok se prikazuje trenutni rezultat izabranog sportskog događaja
Sports Alert

Budite u toku sa rezultatima vaših omiljenih timova.

Funkcija Sports Alert obaveštava vas o rezultatu pre, tokom i nakon utakmice vašeg omiljenog tima. Sada ne morate da brinete o tome da li ćete propustiti važne utakmice omiljenih timova, čak i ako gledate neki drugi sadržaj.
*Dostupnost može varirati u zavisnosti od države
Porodica sedi na kauču i gleda fudbalsku utakmicu.
Bluetooth Surround Ready

Prednost domaćeg terena.

Jednostavno povežite Bluetooth zvučnike za potpuni bežični surround doživljaj. Osetite atmosferu velikih sportskih događaja u vašoj dnevnoj sobi.
*Zvučnici se prodaju zasebno.

Unapredite prostor u kom se nalazite

Ulepšajte enterijer uz pomoć LG UHD televizora. Tanak panel i okvir sa estetskim dizajnom unapređuju svaki enterijer.
Luksuzna dnevna soba sa televizorom prikazuje šumu iz vazduha u crvenoj boji. Luksuzna dnevna soba sa televizorom prikazuje šumu iz vazduha u crvenoj boji.
α5 AI Processor 4K

Poboljšajte sve što vidite i čujete.

Procesor uklanja šum na video-sadržaju i stvara živopisnije boje i kontrast. Slike niske rezolucije poboljšavaju se i obrađuju kao slike kvaliteta koji je približan 4K kvalitetu. Takođe zna kada, gde i kako da poboljša zvuk, čime se stvara virtuelni okružujući zvuk za veći užitak i bioskopski doživljaj.
Voz koji ispušta paru na šinama nalazi se u sred planine sa tekstom „Četvorojezgarni procesor 4K” u donjem levom uglu. Voz koji ispušta paru na šinama nalazi se u sred planine sa tekstom „Četvorojezgarni procesor 4K” u donjem levom uglu.
*Simulacija slika na ekranu.
Slika sata Big Ben na desnoj strani sa tekstom „Nakon povećanja rezolucije” sa svetlijom i jasnijom slikom u poređenju sa istom slikom na levoj strani sa tekstom „Pre povećanja rezolucije”.
4K poboljšanje rezolucije

Gledajte sve u 4K.

LG UHD TV pretvara 2K sadržaj u realističnu 4K sliku poboljšavajući detalje, definiciju i boje. Uživajte u mnogo jasnijem prikazu teksta i slika sa smanjenim šumom i poboljšanom oštrinom.
TV sa prikazom astronauta u osvetljenoj prostoriji. Na desnoj strani, TV koji svetlije prikazuje astronauta nalazi se u mračnoj prostoriji.
AI kontrola osvetljenosti

Inteligentna ideja za bolji TV.

Senzor svetlosti meri ambijentalno osvetljenje, a zatim procesor obavlja fino podešavanje mapiranja nijansi za optimalnu osvetljenost ekrana. Pametna kontrola osvetljenja i algoritam kompenzacije piksela poboljšavaju kontrast za bolje tamnije scene. I HDR sadržaj je unapređen podešavanjem osvetljenosti kojim se tamnije scene transformišu u scene zadivljujućeg kontrasta, detalja i dubine boja.
Dok čovek svira bubnjeve, zvučni efekti se simuliraju sa bubnja.
AI zvuk

Zvuk koji svaki žanr zaslužuje.

Učenjem na osnovu više od 17 miliona tačaka zvučnih podataka, procesor identifikuje glasove, efekte i frekvencije tako da može da optimizuje zvuk prema žanru za sveobuhvatniji doživljaj.
ThinQ AI

Mislite da znate šta znači biti pametan?
Razmislite još jednom.

LG ThinQ je tu da upotpuni vaš užitak u televizoru. Izaberite omiljenog govornog asistenta i kontrolišite svoj TV glasom uz novi početni ekran za veću praktičnost i kontrolu.
TV ekran koji prikazuje različiti sadržaj koji navodi i preporučuje funkcija LG ThinQ AI (reprodukujte video-sadržaj). TV ekran koji prikazuje različiti sadržaj koji navodi i preporučuje funkcija LG ThinQ AI (reprodukujte video-sadržaj).
Osnovne funkcije magičnog daljinskog upravljača prikazane na slici.
Magični daljinski upravljač

Poput magičnog štapića.

Redizajnirani magični daljinski upravljač ima ergonomski dizajn za jednostavno držanje, a njegov sistem „usmeri i skroluj” omogućava brže pretraživanje. Ugrađen AI sistem omogućava jednostavan pristup raznim aplikacijama, dok tasteri prečica za najveće video servise omogućavaju brz pristup svim omiljenim sadržajima.
*Magični daljinski upravljač mora da podržava NFC tehnologiju da bi mogla da se koristi funkcija Magic Tap.
**Dostupnost Magičnog daljinskog upravljača razlikuje se u zavisnosti od države
Logo LG ThinQ AI raspoređeno je vertikalno na beloj pozadini.
Glasovne komande

Kontrolni centar vašeg doma

LG ThinQ omogućava jednostavno upravljanje i kontrolu IoT ekosistema u vašem domu uz jednostavno prepoznavanje glasa*.
*Podržani meniji i aplikacije mogu se razlikovati u zavisnosti od države.
**Prikazani meniji mogu se razlikovati prilikom objavljivanja.
***Dostupnost glasovne komande može se razlikovati u zavisnosti od proizvoda i država
*Ovaj proizvod ne sadrži antenu niti kablove za povezivanje antene ili spoljašnjih uređaja.
Opšte karakteristike
 • Tip proizvoda
  LCD
  Veličina ekrana (Inch)
  55"
 • Montaža na zid (VESA)
  Da
Slika
 • Rezolucija
  3840 x 2160
  Tip osvetljenja
  DIRECT LED
Prijem emitovanja
 • Digitalni TV prijem (zemaljski/kablovski/satelitski)
  DVB-T2/C/S2
  CI+ slot
  CI+ 1.4
Video
 • Picture Mastering Index
  60Hz
  HDR tehnologija
  Active HDR
 • Dolby Vision™
  Ne
  HDR10 Pro
  Da
 • HLG Pro
  Da
  NanoCell tehnologija
  LCD
 • Wide Color Gamut
  Ne
  Procesor
  α5 AI Processor 4K
 • Poboljšanje rezolucije
  4K upscaler
Zvuk
 • Audio izlazna snaga (Vati)
  20W
  Sistem zvučnika
  2.0ch
 • DOLBY ATMOS
  Ne
  Clear Voice
  Clear Voice
 • AI Acoustic Tuning
  Da
SMART TV Mogućnosti
 • OS (Operating System)
  webOS Smart TV
  Magični daljinski
  U pakovanju
 • Glasovna pretraga
  Da
  Magic Link
  Da
 • Quick Access
  Da
  Pretraživač interneta
  Da
 • Music player
  Da
  Channel Advisor
  Da
 • Wi-Di (Wireless Display) - Bežično povezivanje sa računarom
  Da
  Airplay (iPhone,iPad,MacBook su podržani)
  Da
 • Miracast
  Da
  Simplink (HDMI CEC)
  Da
 • DLNA
  Da
Funkcija Time Machine
 • Time Shift (Odložena reprodukcija)
  Da
  Snimanje TV
  Da
Funkcije
 • Netflix
  Da
  Amazon
  Da
 • Google Assistant
  Da
  Amazon Alexa
  Da
 • Mobile app (LG ThinQ)
  Da
  E-uputstvo
  Da
 • EPG
  Da
  Titl
  Da
 • ULTRA HD TV prijem
  Da
Teletekst
 • Teletekst
  Da
  Strana
  2000
Priključci
 • HDMI
  3
  - ARC (Audio Return Channel)
  Da
 • HDMI 2.1
  Ne
  USB
  2
 • LAN (Pristup interrnetu i DLNA)
  1
  Komponentni ulaz (deljiv kompozitni)
  Ne
 • Kompozitni ulaz (AV)
  Ne
  CI Slot
  Da
 • RF In
  Da
  WiFi
  Da
 • Bluetooth
  Da
  Digitalni Audio Izlaz (Optički)
  Da
 • Izlaz za slušalice
  Ne
Dodaci
 • Magic Remote
  Da/ U pakovanju
  Naponski kabl
  Da
 • Korisničko uputstvo
  Da
Eco
 • Ušteda energije
  Da
  Energetska klasa
  G (A - G skala)
Šta kažu ljudi
0 / 5
Ukupna ocena
*Neophodno polje
Ocene*Neophodno polje
0 / 5
Neophodno polje
Naziv*Neophodno polje
Naziv je neophodan.

Preostali znakovi : 40 / 40

Recenzija*Neophodno polje
Recenzija je neophodna. Vaša recenzija je previše kratka.

Preostali znakovi : 5000 / 5000

Smernice za pisanje
  Održavajte fokus recenzije na samom proizvodu. Trudite se da ne spominjete konkurente, cene, druge proizvode, veb-sajtove, „neželjenu poštu” ili reklame. Nemojte da uključujete podatke koji vas mogu identifikovati, uvredljive reči ili zlonamerne komentare. Izbegavajte pisanje o usluzi instalacije ili korisničkoj službi: umesto toga se obratite nama.
Da li biste preporučili ovaj proizvod prijateljima?
Recenzija je neophodna.
Nadimak*Neophodno polje
Nadimak je neophodan. Zatraženi nadimak već postoji.
Lozinka*Neophodno polje
Lozinka je neophodna. Neophodna je 6-cifrena lozinka. Lozinka koju ste uneli ne ispunjava zahteve.

Lozinka mora da ima 8–16 znakova i da ima najmanje 1 veliko slovo, 1 malo slovo i 1 broj.

E-pošta*Neophodno polje
Nalog za e-poštu je potreban. E-adresa je nevažeća.
Polje za ugovor nije označeno.
Recenzije
Budite prvi koji će napisati recenziju za ovaj proizvod

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.

Uporedi

0