DODAJ NA LISTU ŽELJA

LG 65'' (164 cm) 4K HDR Smart Nano Cell TV

Ključne funkcije

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (65NANO793PB)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno

component-OBScountrySelectDesc

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (65NANO793PB)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno
LG 65" (164 cm) 4K HDR Smart Nano Cell TV

DOSTUPNO KOD

Slike koje se koriste u pregledu proizvoda u nastavku namenjene su za ilustrativne svrhe. Pogledajte galeriju slika na vrhu strane za tačan prikaz modela.
*„Pure Color” se odnosi na boje koje poboljšava tehnologija LG NanoCell.

Svaka boja je kristalno jasna.

LG NanoCell TV koristi nanočestice, našu jedinstvenu Nano tehnologiju, za filtriranje i poboljšanje boja, uklanjanje smetnji iz RGB talasnih dužina. To znači da samo čiste i tačne boje mogu da se prikažu na ekranu. Rezultat je živopisnija, realističnija slika koja će oživeti sadržaj koji gledate.
Lošije boje na standardnom televizoru na vrhu prelaze kroz NanoCell filtere tako da se dobijaju čiste boje na dnu (reprodukciaj videa). Lošije boje na standardnom televizoru na vrhu prelaze kroz NanoCell filtere tako da se dobijaju čiste boje na dnu (reprodukciaj videa).
*Standardni se odnosi na LG UHD televizore bez NanoCell tehnologije.

Nano Cinema.
Performanse vredne velikog platna.

Funkcija Pure Colors i veliki broj najnovijih tehnologija donose bioskop u vaš dom uz LG NanoCell TV. Naš poboljšani HDR, nadograđene Dolby tehnologije i bioskopski režim koji je tek izašao iz studija pružaju zaista pravi bioskopski užitak.
Ekran televizora sa trejlerom filma The Midnight Sky na Netflix-u (reprodukcija videa). Ekran televizora sa trejlerom filma The Midnight Sky na Netflix-u (reprodukcija videa).
*Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix-u. Dostupnost 4K Ultra HD sadržaja podleže vašem planu pretplate za Netflix, internet usluzi, mogućnostima uređaja i dostupnosti sadržaja. www.netflix.com/TermsOfUse
*Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix-u.
**Apple, logo Apple i Apple TV zaštitni su znaci kompanije Apple Inc, registrovane u SAD i drugim državama.
***Apple TV+ zahteva pretplatu.
****Amazon, Prime Video i svi povezani logoi predstavljaju zaštićene znakove kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih društava. Primenjuju se troškovi za Amazon Prime članstvo i/ili naknade za Prime Video. Posetite primevideo.com/terms za detalje.
*****Podržana usluga se može razlikovati u zavisnosti od države.
Christopher Nolan (Kristofer Nolan) obavlja intervju u bioskopskoj sali
FILMMAKER MODE™

Vizija režisera oživljava.

FILMMAKER MODE™ isključuje uglađivanje pokreta dok čuva originalni odnos stranica, boje i brzine kadrova. On precizno prenosi originalnu viziju režisera, tako da možete da doživite filmove onako kako je on predvideo.
Grafikon za tehnologiju obrade na LG televizoru između ulazne slike na levoj strani i živopisnog rezultata na desnoj strani
HDR 10 Pro

Maksimalno uživanje u svim sadržajima.

Jedinstvena tehnologija dinamičkog opsega kompanije LG, HDR 10 Pro, podešava osvetljenje tako da unapredi boje, otkriva i najmanje detalje i pruža realističan osećaj svakoj slici dok istovremeno pojačava standardni HDR sadržaj. Sada svi vaši omiljeni filmovi i serije biće živopisniji od početka do kraja.

Nano Gaming.
TV sa dosta XP.

Od najtamnijih pećina do najsvetlijih novih svetova, LG NanoCell TV osvetljava vašu igru živopisnim bojama. Tehnologija Cloud igranja i automatska podešavanja za sliku visokog kvaliteta pružaju zaista uzbudljiv užitak u igranju video igara.
Scena sa trkačkom igrom na TV ekranu (reprodukcija videa). Scena sa trkačkom igrom na TV ekranu (reprodukcija videa).
TV ekran koji prikazuje svemirsku letelicu u gradu i grafički interfejs optimizatora za igre na LG NanoCell televizoru na levoj strani koji prilagođava podešavanja za igre.
Game Optimizer

Neviđeni nivo kontrole.

Upgrade video igara na viši nivo. Funkcija Game Optimizer automatski podešava postavke slike tako da optimizuje grafiku i vidljivost i pruža bolji užitak u igranju bez obzira na vrstu igre koju igrate.
Prikaz iz blizine igrača koji igra trkačku igru na TV ekranu
ALLM, eARC

Igrajte uz najviši standard.

Iskoristite prednost nad protivnicima. Funkcije ALLM i eARC ispunjavaju najnovije specifikacije HDMI 2.1 i omogućavaju prikaz sadržaja koji se brzo kreće u većoj rezoluciji i uz tečnu i sinhronizovanu grafiku.

Nano Sport.
Pobedničke performanse.

LG NanoCell TV pruža uzbudljivo iskustvo tokom gledanja utakmica omiljenih timova. Bluetooth Surround Sound donosi atmosferu krcatog stadiona u vaš dom, dok Sports Alert funkcija pruža informacije o vašim omiljenim timovima.
TV ekran na kome je prikazan fudbaler koji postiže gol iz penala (reprodukcija videa). TV ekran na kome je prikazan fudbaler koji postiže gol iz penala (reprodukcija videa).
Muškarac i žena se kuckaju čašama na TV ekranu dok se prikazuje trenutni rezultat izabranog sportskog događaja
Sports Alert

Budite u toku sa rezultatima vaših omiljenih timova

Funkcija Sports Alert obaveštava vas o rezultatu pre, tokom i nakon utakmice vašeg omiljenog tima. Sada ne morate da brinete o tome da li ćete propustiti važne utakmice omiljenih timova, čak i ako gledate neki drugi sadržaj.
*Dostupnost može varirati u zavisnosti od države
Porodica sedi na kauču i gleda fudbal na televizoru
Bluetooth Surround Ready

Prednost domaćeg terena.

Jednostavno povežite Bluetooth zvučnike za potpuni bežični surround doživljaj. Osetite atmosferu velikih sportskih događaja u vašoj dnevnoj sobi.
*Zvučnici se prodaju zasebno.
α5 AI Processor 4K

Poboljšajte sve što vidite i čujete.

Procesor uklanja šum na video-sadržaju i stvara živopisnije boje i kontrast. Slike niske rezolucije poboljšavaju se i obrađuju kao slike kvaliteta koji je približan 4K kvalitetu. Takođe zna kada, gde i kako da poboljša zvuk, čime se stvara virtuelni okružujući zvuk za veći užitak i bioskopski doživljaj.
Voz koji ispušta paru na šinama nalazi se u sred planine sa tekstom „Četvorojezgarni procesor 4K” u donjem levom uglu. Voz koji ispušta paru na šinama nalazi se u sred planine sa tekstom „Četvorojezgarni procesor 4K” u donjem levom uglu.
*Simulacija slika na ekranu.
Slika sata Big Ben na desnoj strani sa tekstom „Nakon povećanja rezolucije” sa svetlijom i jasnijom slikom u poređenju sa istom slikom na levoj strani sa tekstom „Pre povećanja rezolucije”.
4K povećanje rezolucije

Gledajte sve u 4K.

LG NanoCell TV pretvara 2K sadržaj u realističnu 4K sliku poboljšavajući detalje, definiciju i boje. Uživajte u mnogo jasnijem prikazu teksta i slika sa smanjenim šumom i poboljšanom oštrinom.
TV sa prikazom astronauta u osvetljenoj prostoriji. Na desnoj strani, TV koji svetlije prikazuje astronauta nalazi se u mračnoj prostoriji.
AI kontrola osvetljenosti

Inteligentna ideja za bolji TV.

Senzor svetlosti meri ambijentalno osvetljenje, a zatim procesor obavlja fino podešavanje mapiranja nijansi za optimalnu osvetljenost ekrana. Pametna kontrola pozadinskog osvetljenja i algoritam kompenzacije piksela poboljšavaju kontrast za bolje tamnije slike. A HDR sadržaj se unapređuje podešavanjem osvetljenosti kojim se tamnije scene transformišu u scene zadivljujućeg kontrasta, detalja i dubine boja.
Dok čovek svira bubnjeve, zvučni efekti se simuliraju sa bubnja.
AI zvuk

Zvuk koji svaki žanr zaslužuje.

Učenjem na osnovu više od 17 miliona tačaka zvučnih podataka, procesor identifikuje glasove, efekte i frekvencije tako da može da optimizuje zvuk prema žanru za sveobuhvatniji doživljaj.
ThinQ AI

Mislite da znate šta znači biti pametan?
Razmislite još jednom.

LG ThinQ je tu da upotpuni vaš užitak u televizoru. Izaberite omiljenog govornog asistenta i kontrolišite svoj TV glasom uz novi početni ekran za veću praktičnost i kontrolu.
TV ekran koji prikazuje različiti sadržaj koji navodi i preporučuje funkcija LG ThinQ AI. TV ekran koji prikazuje različiti sadržaj koji navodi i preporučuje funkcija LG ThinQ AI.
Ekran televizora prikazuje početni ekran novog dizajna sa personalizovanim sadržajem i kanalima
Novi Home ekran

Dobro došli u svoj novi Home ekran.

Početni ekran novog dizajna prikazuje personalizovane predloge za sadržaj, pruža vam jednostavniji pristup omiljenom sadržaju i omogućava vam kontrolu svih povezanih uređaja na jednom mestu.
Osnovne funkcije magičnog daljinskog upravljača prikazane na slici
Novi magični daljinski upravljač

Poput magičnog štapića.

Redizajnirani magični daljinski upravljač ima ergonomski dizajn za jednostavno držanje, a njegov sistem „usmeri i skroluj” omogućava brže pretraživanje. Ugrađen AI sistem omogućava jednostavan pristup raznim aplikacijama, dok tasteri prečica za najveće video servise omogućavaju brz pristup svim omiljenim sadržajima. Pored svega toga, sada imate i funkciju Magic Tap, pametni novi trik koji povezuje vaš telefon sa televizorom.
*Magični daljinski upravljač mora da podržava NFC tehnologiju da bi mogla da se koristi funkcija Magic Tap.
**Dostupnost Magičnog daljinskog upravljača razlikuje se u zavisnosti od države
Ova kartica opisuje glasovne komande. Logo LG ThinQ AI je postavljeno.
Glasovne komande

Kontrolni centar vašeg doma

LG ThinQ omogućava jednostavno upravljanje i kontrolu IoT ekosistema u vašem domu uz jednostavno prepoznavanje glasa*.
*Podržani meniji i aplikacije mogu se razlikovati u zavisnosti od države.
**Prikazani meniji mogu se razlikovati prilikom objavljivanja.
***Dostupnost glasovne komande može se razlikovati u zavisnosti od proizvoda i država.
*Ovaj proizvod ne sadrži antenu niti kablove za povezivanje antene ili spoljašnjih uređaja.
Opšte karakteristike
 • Tip proizvoda
  NanoCell
  Veličina ekrana (Inch)
  65"
 • Montaža na zid (VESA)
  Da
Slika
 • Rezolucija
  3840*2160
  Tip osvetljenja
  Direct LED
Prijem emitovanja
 • Digitalni TV prijem (zemaljski/kablovski/satelitski)
  DVB-T2/C/S2
  CI+ slot
  CI+ 1.4
Video
 • Picture Mastering Index
  60Hz
  HDR tehnologija
  Active HDR
 • Dolby Vision™
  Ne
  HDR10 Pro
  Da
 • HLG Pro
  Da
  Tip ekrana
  NanoCell
 • Wide Color Gamut
  NanoCell Colors
  HFR (High Frame Rate)
  Ne
 • Procesor
  Quad Core Processzor 4K
  Poboljšanje rezolucije
  4K upscaler
Zvuk
 • Audio izlazna snaga (Vati)
  20W
  Sistem zvučnika
  2.0ch
 • DOLBY ATMOS
  Ne
  Clear Voice
  Clear voice
 • AI Acoustic Tuning
  Da
SMART TV Mogućnosti
 • OS (Operating System)
  webOS Smart TV
  Magični daljinski
  U pakovanju
 • Glasovna pretraga
  Da
  Magic Link
  Da
 • Quick Access
  Da
  Pretraživač interneta
  Da
 • Music player
  Da
  Channel Advisor
  Da
 • Wi-Di (Wireless Display) - Bežično povezivanje sa računarom
  Da
  Airplay (iPhone,iPad,MacBook su podržani)
  Da
 • Miracast
  Da
  Simplink (HDMI CEC)
  Da
 • DLNA
  Da
Funkcija Time Machine
 • Time Shift (Odložena reprodukcija)
  Da
  Snimanje TV
  Da
Funkcije
 • Netflix
  Da
  Amazon
  Da
 • Google Assistant
  Da
  Amazon Alexa
  Da
 • Mobile app (LG ThinQ)
  Da
  E-uputstvo
  Da
 • EPG
  Da
  Titl
  Da
 • ULTRA HD TV prijem
  Da
Teletekst
 • Teletekst
  Da
  Strana
  2000
Priključci
 • HDMI
  3
  - ARC (Audio Return Channel)
  Da
 • HDMI 2.1
  Ne
  USB
  2
 • LAN (Pristup interrnetu i DLNA)
  1
  Komponentni ulaz (deljiv kompozitni)
  Ne
 • Kompozitni ulaz (AV)
  Ne
  CI Slot
  Da
 • RF In
  Da
  WiFi
  Da
 • Bluetooth
  Da
  Digitalni Audio Izlaz (Optički)
  Da
 • Izlaz za slušalice
  Ne
Dodaci
 • Magic Remote
  Da/ U pakovanju
  Naponski kabl
  Da
 • Korisničko uputstvo
  Da
Eco
 • Ušteda energije
  Da
  Energetska klasa
  G (A - G skala)
Šta kažu ljudi
0 / 5
Ukupna ocena
*Neophodno polje
Ocene*Neophodno polje
0 / 5
Neophodno polje
Naziv*Neophodno polje
Naziv je neophodan.

Preostali znakovi : 40 / 40

Recenzija*Neophodno polje
Recenzija je neophodna. Vaša recenzija je previše kratka.

Preostali znakovi : 5000 / 5000

Smernice za pisanje
  Održavajte fokus recenzije na samom proizvodu. Trudite se da ne spominjete konkurente, cene, druge proizvode, veb-sajtove, „neželjenu poštu” ili reklame. Nemojte da uključujete podatke koji vas mogu identifikovati, uvredljive reči ili zlonamerne komentare. Izbegavajte pisanje o usluzi instalacije ili korisničkoj službi: umesto toga se obratite nama.
Da li biste preporučili ovaj proizvod prijateljima?
Recenzija je neophodna.
Nadimak*Neophodno polje
Nadimak je neophodan. Zatraženi nadimak već postoji.
Lozinka*Neophodno polje
Lozinka je neophodna. Neophodna je 6-cifrena lozinka. Lozinka koju ste uneli ne ispunjava zahteve.

Lozinka mora da ima 8–16 znakova i da ima najmanje 1 veliko slovo, 1 malo slovo i 1 broj.

E-pošta*Neophodno polje
Nalog za e-poštu je potreban. E-adresa je nevažeća.
Polje za ugovor nije označeno.
Recenzije
Budite prvi koji će napisati recenziju za ovaj proizvod

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.

Uporedi

0