DODAJ NA LISTU ŽELJA

LG 55'' (139 cm) 4K HDR Smart OLED TV

Ključne funkcije

Izaberite svoj veličina

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (OLED55B13LA)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno

component-OBScountrySelectDesc

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (OLED55B13LA)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno
LG 55" (139 cm) 4K HDR Smart OLED TV

DOSTUPNO KOD

Slike koje se koriste u pregledu proizvoda u nastavku namenjene su za ilustrativne svrhe. Pogledajte galeriju slika na vrhu strane za tačan prikaz modela.

 OSVETLITE SVOJ SVET uz SAMOSVETLEĆE PIKSELE

LG OLED televizori pružiće vam pravo uživanje u gledanju omiljenih sadržaja. Zahvaljujući samosvetlećim pikselima, spektakularan kvalitet slike je zagarantovan kao i beskonačne dizajnerske mogućnosti, dok najnovija vrhunska tehnologija podiže mogućnosti OLED televizora na potpuno novi nivo. Sve ono što volite u vezi sa OLED televizorima – sada na višem nivou u svim pogledima.

Šta je to što OLED čini jedinstvenim?

Odgovor je - samosvetleći pikseli. Tehnologija samosvetlećeg panela u potpunosti menja doživljaj gledanja vaših omiljenih sadržaja. Za razliku od LED televizora koji su ograničeni tehnologijom pozadinskog osvetljenja, LG OLED televizori mogu da prikažu ekstremno realnu sliku, a ujedno su i jedinstvenog dizajna.
Prikaz meseca, LED TV na levoj strani sa nejasnom crnom bojom i OLED TV na desnoj strani sa savršenom crnom (reprodukcija videa) Prikaz meseca, LED TV na levoj strani sa nejasnom crnom bojom i OLED TV na desnoj strani sa savršenom crnom (reprodukcija videa)
*Simulacija slika na ekranu.

SAMOSVETLEĆI PIKSELI 100 miliona razloga da obožavate OLED televizore.

Kada je reč o kvalitetu slike, OLED televizori u potpunosti nadmašuju LED televizore. To je zato što OLED televizori imaju milione samosvetlećih piksela koji mogu da prikažu savršenu crnu, ali i sve ostale boje. Rezultat je jedinstven doživljaj gledanja.
TV ekran na kome je prikazan Mlečni put, plavo nebo i eksplozija raznobojne prašine u visokom kvalitetu (reprodukcija videa) TV ekran na kome je prikazan Mlečni put, plavo nebo i eksplozija raznobojne prašine u visokom kvalitetu (reprodukcija videa)
100% verne boje

Realne boje zahvaljujući OLED tehnologiji.

Globalna agencija za testiranje, Intertek, potvrdila je da LG OLED paneli prikazuju boje koje su 100% verne originalnim bojama. To znači da su boje koje vidite na ekranu realne i da odgovaraju bojama originalne slike. Zahvaljujući tome, sve što gledate izgleda upravo onako kako je autor to zamislio.
Kadar sa scenom predivne planine (reprodukcija videa) Kadar sa scenom predivne planine (reprodukcija videa)
*Vernost boja određuje da li je tačnost boja ekrana Delta E ≦2 u okviru 125 uzoraka boja.
**83-inčni LG OLED panel biće sertifikovan tokom prve polovine 2021. godine.
100% intenzivne boje

Očaravajući prikaz boja.

LG OLED televizori postižu maksimalan intenzitet boja zahvaljujući izvanrednoj tehnologiji reprodukcije boja LG televizora. Uz 100% intenzivne boje, LG OLED može da reprodukuje 100% DCI-P3 spektra na prostoru 3D boja koji pokriva ceo opseg osvetljenja televizora. To znači da boje ostaju živopisne i realistične uz potpunu zasićenost, bez obzira na to koliko je prikaz svetao ili taman.
U svetlom prikazu devojka leži na travi i sve boje postaju jasnije i živopisnije dok se intenzitet boja povećava sa 70% na 100%. U tamnom prikazu devojka drži šareni kišobran i sve boje postaju jasnije i živopisnije dok se intenzitet boja povećava sa 70% na 100%. U svetlom prikazu devojka leži na travi i sve boje postaju jasnije i živopisnije dok se intenzitet boja povećava sa 70% na 100%. U tamnom prikazu devojka drži šareni kišobran i sve boje postaju jasnije i živopisnije dok se intenzitet boja povećava sa 70% na 100%.
*Prikaz intenziteta spektra boja (CGV) isti je ili premašuje CGV prostora boja DCI-P3 što je nezavisno verifikovano od strane kompanije Intertek.
**70% intenziteta boja odnosi se na UHD televizore kompanije LG.
***Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.

OLED bioskop
Nagrada za najbolju sliku ide…

LG OLED televizor opravdava brojne nagrade svaki put kada ga gledate zahvaljujući njegovoj neverovatnoj slici. A uz savršenu crnu i 100% vernost boja, filmovi se gledaju onako kako je to njihov autor zamislio.
*Potrebna je pretplata za uslugu Disney+
Logo Netflix, logo Apple TV, Amazon prime video poređani su horizontalno na crnoj pozadini.
Zabava

Omiljeni sadržaji na jednom mestu.

Koristite aplikacije Netflix, Apple TV i Amazon prime video. Birajte između najnovijih filmova, serija, dokumentarnih emisija i sporta uživo i pronađite ih sve na jednom mestu.
*Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix-u.
*Apple, logo Apple i Apple TV zaštitni su znaci kompanije Apple Inc, registrovane u SAD i drugim državama.
***Apple TV+ zahteva pretplatu.
****Amazon, Prime Video i svi povezani logoi predstavljaju zaštićene znakove kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih društava. Primenjuju se troškovi za Amazon Prime članstvo i/ili naknade za Prime Video. Posetite primevideo.com/terms za detalje.
*****Podržana usluga se može razlikovati u zavisnosti od države.
Scena sa ženom koja nosi naočare podeljena na dva dela u cilju vizuelnog poređenja. Na slici se nalazi tekst SDR u donjem levom uglu i logotip Dolby Vision IQ u donjem desnom uglu.
Dolby Vision IQ i Dolby Atmos

Potpuno novi način da uživate u vašem u televizoru.

Dolby Vision IQ na inteligentan način podešava postavke slike na osnovu žanra i ambijentalnog okruženja, dok Dolby Atmos pruža višedimenzionalni zvuk — snažna kombinacija koja obezbeđuje bioskopski užitak koji oduzima dah.
*Simulacija slika na ekranu.
Christopher Nolan (Kristofer Nolan) obavlja intervju u bioskopskoj sali
FILMMAKER MODE™

Vizija režisera oživljava.

FILMMAKER MODE™ isključuje uglađivanje pokreta dok čuva originalni odnos stranica, boje i brzine kadrova. On precizno prenosi originalnu viziju režisera, tako da možete da doživite filmove onako kako je on predvideo.
Grafikon za tehnologiju obrade na LG televizoru između ulazne slike na levoj strani i živopisnog rezultata na desnoj strani
HDR 10 Pro

Iskoristite kompletan opseg uživanja.

Sopstvena tehnologija dinamičkog opsega kompanije LG, HDR 10 Pro, podešava osvetljenje tako da unapredi boje, otkriva i najmanje detalje i pruža realističnu jasnoću svakoj slici – takođe pojačava standardni HDR sadržaj. Sada će svi vaši omiljeni filmovi i serije biti živopisniji od početka do kraja.

OLED igranje
Game Over za konkurenciju.

Uz LG OLED televizor imaćete prednost u odnosu na protivnike zahvaljujući boljem odzivu, a uz najnovije gejming funkcije i ekran od 120 Hz užitak u igranju video igara će biti potpun. Ovo je vrhunski televizor za vaše omiljene video igre.
Logotip NVIDIA G-SYNC, logotip AMD FreeSync poređani su horizontalno na crnoj pozadini.
Partnerstvo sa vodećim kompanijama u industriji video igara

Nepobediva kombinacija.

LG nastavlja da sarađuje sa vodećim kompanijama u industriji kako bi obezbedili najbolje moguće iskustvo igranja omiljenih igara. Udružili smo se sa kompanijama NVIDIA i AMD kako bi LG OLED TV bio jedini televizor sa sertifikatima za G-SYNC i AMD FreeSync™ Premium. Takođe smo se udružili i sa AMD FreeSync. Ako iskombinujete sve ovo sa izvanrednim kvalitetom slike i ultrabrzim odzivom OLED ekrana, garantovano i u potunosti koristite sve što gejming može da pruži.
Prikaz iz blizine igrača koji igra trkačku igru na TV ekranu. Na slici se nalazi logotip Dolby Vision, logotip HDMI, logotip VRR i logotip ALLM na vrhu i u donjem levom uglu i logotip 1ms Reponse Time u donjem desnom uglu.
Najnovije igračke specifikacije

Igrajte uz najviši standard.

LG OLED televizori podržavaju vreme odziva od 1 ms, dok podrška za VRR, ALLM i eARC ispunjava najnovije HDMI 2.1 specifikacije. Ove funkcije omogućavaju prikaz sadržaja koji se brzo kreće u većoj rezoluciji uz glađu sinhronizovanu grafiku, što vam pruža realističniji užitak i veću šansu za pobedu. Pored toga, modeli LG OLED C1 i G1 sada su prvi televizori na svetu koji podržavaju neverovatnu tehnologiju Dolby Vision® HDR na 4K 120 Hz za igranje, što poboljšava užitak u igranju na neviđenom nivou.
Ekran sa scenom iz igre gde čovek drži pištolj u sred rada sa prikazom iz prvog lica. Prikazana je otvorena kontrolna tabla za igre. Prikaz optimizatora za igre aktivira se kada se klikne na dugme optimizatora za igre na kontrolnoj tabli za igre.
Kontrole za podešavanje igara

Kompletna i praktična kontrola podešavanja igara

Optimizator za igre obezbeđuje optimizovana podešavanja za različite žanrove igara, uključujući FPS, RPG i RTS. Svemu možete da pristupite na jednom mestu za veću kontrolu nad slikom i zvukom. Možete da se prebacujete između tehnologija VRR, NVIDIA G-SYNC i AMD FreeSync™. Nova Kontrolna tabla za igre je pojednostavljeni meni koji vam omogućava da brzo proverite ili podesite neka podešavanja igara u letu – tokom igranja. Dok je kontrolna tabla otvorena, možete da se vratite na optimizator da biste pristupili dodatnom broju podešavanja ili promenili boju igračkog HUD prikaza.
*Dostupnost ažuriranja softvera može varirati u zavisnosti od modela i regiona.
**Ova usluga će biti dostupna od druge polovine godine.
***NVIDIA G-SYNC i AMD FreeSync™ Premium podržani su samo kod modela Z1, G1, C1 i B1.

OLED sport
TV van svake konkurencije.

LG OLED televizor prikazuje sve sportske događaje u punom sjaju. Brza sportska akcija uz glatke pokrete znači da biti gledalac od sada nikada nije bilo toliko spektakularno – sada imate sedište u prvom redu na najboljim sportskim događajima.
Scena sa igranjem fudbala na ekranu podeljenom na dva dela u cilju vizuelnog poređenja. Na slici se nalazi tekst LCD/LED u donjem levom uglu i logo LG OLED u donjem desnom uglu.
OLED Motion Pro

Nikada niste videli ovakvo kretanje.

Napredna tehnologija upravljanja pokretima smanjuje zamućenje izazvano pokretima kako bi se omogućila glatka akcija uz jasniji užitak gledanja. Uočite brze i male detalje u svakog igri čak i tokom brzih sportova.
*Simulacija slika na ekranu.
Muškarac i žena se kuckaju čašama na TV ekranu dok se prikazuje trenutni rezultat izabranog sportskog događaja
Sports Alert

Budite u toku sa rezultatima vaših omiljenih timova.

Funkcija Sports Alert obaveštava vas o rezultatu pre, tokom i nakon utakmice vašeg omiljenog tima. Sada ne morate da brinete o tome da li ćete propustiti važne utakmice omiljenih timova, čak i ako gledate neki drugi sadržaj.
*Dostupnost može varirati u zavisnosti od države
Porodica sedi na kauču i gleda fudbal na televizoru
Bluetooth Surround Ready

Prednost domaćeg terena.

Jednostavno povežite Bluetooth zvučnike za potpuni bežični surround doživljaj. Osetite atmosferu velikih sportskih događaja u vašoj dnevnoj sobi.
*Zvučnici se prodaju zasebno.

OLED dizajn
Inovacija neverovatnih proporcija.

LG OLED televizori postavljaju nove standarde kako bi televizori trebalo da izgledaju. Njihov neverovatno tanak dizajn oduzima dah - oni ne samo da dopunjuju vaš interijer, već ga i poboljšavaju.
Televizor sa prikazom drveta koje emituje crvenu svetlost u jednostavnom kućnom okruženju bele boje Televizor sa prikazom drveta koje emituje crvenu svetlost u jednostavnom kućnom okruženju bele boje
*Gallery postolje se prodaje zasebno.
α7 Gen4 AI Processor 4K

Inteligencija koja će vas ostaviti bez teksta.

Osnova modela LG OLED TV B1 je α7 Gen4 AI Processor 4K, revolucionarni čip koji koristi algoritme Deep Learning za analizu i optimizaciju sadržaja. Svako podešavanje slike i zvuka je automatsko, tako da je sve što gledate spektakularno.
Dve scene se automatski optimizuju na obe slike i zvuk uz pomoć a7 Gen4 AI procesora (reprodukcija videa) Dve scene se automatski optimizuju na obe slike i zvuk uz pomoć a7 Gen4 AI procesora (reprodukcija videa)
*Simulacija slika na ekranu.
AI Picture

Ovako izgleda profesionalna obrada.

Koristeći opsežnu bazu podataka sa više od milion vizuelnih tačaka, algoritam Deep Learning prepoznaje sadržaj, uklanja šum i optimizuje kvalitet slike. 
*AI Picture neće raditi sa sadržajem sa zaštićenim autorskim pravima na OTT uslugama.
AI Sound

Profesionalno podešavanje zvuka.

Učenjem na osnovu više od 17 miliona tačaka zvučnih podataka, procesor identifikuje glasove, efekte i frekvencije tako da može da optimizuje zvuk prema žanru za potpuni doživljaj. 

LG OLED
Mi ne brinemo samo o sebi.

LG OLED televizori su bezbedniji za vas i okruženje u odnosu na LED televizore. Zbog toga što naši televizori koriste samosvetleće piksele, prijatniji su za vaše oči kada ih duže gledate. LG OLED paneli su takođe prepoznati kao ekološki orijentisani uz smanjeni rizik od emisija štetnih supstanci.
Reč „OLED” ispunjena slikom prirode koja se pomera sa desne strane (reprodukcija videa) Reč „OLED” ispunjena slikom prirode koja se pomera sa desne strane (reprodukcija videa)
Bez zamora očiju

Uživajte duže bez zamora.

Ako ste zabrinuti za svoj vid ili vid svoje porodice, LG OLED televizori omogućavaju duže gledanje sa boljom zaštitom očiju. Sertifikovani su kao ekrani sa niskom emisijom plave svetlosti, bez treperenja i bez neprijatnog odsjaja od strane međunarodnih agencija TÜV Rheinland (TUV) i Underwriter Laboratories (UL). LG OLED televizori takođe su prvi paneli bilo koje vrste televizora koji su dobili sertifikat Eyesafe® razvijen od strane TUV-Eyesafe®.
Ovo je kartica koja opisuje „Eye Comfort display”. Ovo je scena sa dečakom koji gleda televizor u položaju na stomaku. Četiri logotipa su postavljena za sertifikaciju „Eye Comfort display”. Ovo je kartica koja opisuje „Eye Comfort display”. Ovo je scena sa dečakom koji gleda televizor u položaju na stomaku. Četiri logotipa su postavljena za sertifikaciju „Eye Comfort display”.
*LG OLED televizori, izuzev LG OLED R, imaju sertifikat koji se dodeljuje ekranima sa niskom emisijom plave svetlosti od strane TUV-Eyesafe®.
**LG OLED TV paneli sertifikovani su kao ekrani bez treperenja i neprijatnog odsjaja od strane UL.

U našoj prirodi je da brinemo.

LG OLED televizori su zvanično nežniji prema planeti. Kada se porede sa LED televizorima, bezbedniji su jer ne koriste pozadinsko osvetljenje, proizvedeni su korišćenjem manje količine plastike, koriste manje opasnih materijala i imaju niži rizik od proizvodnje zagađivača vazduha u zatvorenom prostoru.

Poređenje sastava slojeva ekrana pozadinski osvetljenog LED televizora i samostalno osvetljenog OLED televizora (reprodukcija videa) Poređenje sastava slojeva ekrana pozadinski osvetljenog LED televizora i samostalno osvetljenog OLED televizora (reprodukcija videa)
*LG OLED televizori i paneli poseduju sertifikate ekoloških proizvoda kompanije SGS.
**Trenutno su sertifikovani samo modeli C1 i G1.
***Modeli Z1, B1 i C1 biće sertifikovani kasnije.
ThinQ AI

Mislite da znate šta znači biti pametan?
Razmislite još jednom.

LG ThinQ je tu da upotpuni užitak u korišćenju vašeg televizora. Izaberite omiljenog govornog asistenta i kontrolišite svoj TV glasom uz novi Home ekran za veću praktičnost i kontrolu.
TV ekran koji prikazuje različiti sadržaj koji navodi i preporučuje funkcija LG ThinQ AI. TV ekran koji prikazuje različiti sadržaj koji navodi i preporučuje funkcija LG ThinQ AI.
Ekran televizora prikazuje početni ekran novog dizajna sa personalizovanim sadržajem i kanalima
Novi dom

Dobro došli u svoj novi dom.

Vaši dani beskrajne potrage za novim sadržajem ili omiljenim sadržajem bliže se kraju. Početni ekran je redizajniran i na njemu se može videti sve što je vredno gledanja, sve na jednom mestu. Uživajte u personalizovanom sadržaju preporučenom na osnovu vaše istorije gledanja, brzom pristupu raznovrsnom sadržaju i jednostavnijim upravljanjem povezanim uređajima.
*Dostupnost usluge može se razlikovati u zavisnosti od regiona ili države.
**Zasebne pretplate neophodne za OTT usluge.
Osnovne funkcije magičnog daljinskog upravljača prikazane na slici
Magični daljinski

Poput magičnog štapića.

Redizajnirani magični daljinski upravljač ima ergonomski dizajn za jednostavno držanje, a njegov sistem „usmeri i skroluj” omogućava brže pretraživanje. Ugrađen AI sistem omogućava jednostavan pristup raznim aplikacijama, dok tasteri prečica za najveće video servise omogućavaju brz pristup svim omiljenim sadržajima. Pored svega toga, sada imate i funkciju MagicTap, pametni novi trik koji povezuje vaš telefon sa televizorom.
*NFC funkcija se može razlikovati u zavisnosti od modela.
Ova kartica opisuje glasovne komande. LG ThinQ AI logotip je postavljen.
Glasovne komande

Kontrolni centar vašeg doma

LG ThinQ omogućava jednostavno upravljanje i kontrolu nad vašim kućnim IoT ekosistemom uz jednostavno prepoznavanje glasa. Možete da kontrolišete LG OLED TV svojim glasom i da pristupate zabavi brže.
*Podržani meniji i aplikacije mogu se razlikovati u zavisnosti od države.
**Prikazani meniji mogu se razlikovati prilikom objavljivanja.
***Dostupnost glasovne komande može se razlikovati u zavisnosti od proizvoda i država.
*LG TV i Audio AR Experience mogu se preuzeti u prodavnicama App Store i Google Play.
*Ovaj proizvod ne sadrži antenu niti kablove za povezivanje antene ili spoljašnjih uređaja.
oled-buying-guide
  Z1 G1 C1 B1 A1
Vrhunac LG OLED televizora
Naš najbolji 4K OLED TV
Naš OLED TV koji kupci najčešće biraju
OLED TV koji je savršen u svakom pogledu
OLED TV koji je dostupan svima
Karakteristike
Vrhunac LG OLED televizora
Naš najbolji 4K OLED TV
Naš OLED TV koji kupci najčešće biraju
OLED TV koji je savršen u svakom pogledu
OLED TV koji je dostupan svima
Ekran 8K (7680x4320) 88 / 77" 4K (3840x2160) 77 / 65 / 55" 4K (3840x2160) 83 / 77 / 65 / 55 / 48" 4K (3840x2160) 77 / 65 / 55" 4K (3840x2160) 77 / 65 / 55 / 48"
Audio 88": 4.2 kanala / 80 W, 77": 4.2 kanala / 60W 4.2 kanala / 60W 2.2 kanala / 40 W 2.2 kanala / 40 W 2.0 kanala / 20 W
Postolje 88": postolje, 77": Zidni nosač Nosač za zid, postolje opciono Postolje Postolje Postolje
Procesor α9 Gen4 AI Processor 8K α9 Gen4 AI Processor 4K α9 Gen4 AI Processor 4K α7 Gen4 AI procesor 4K α7 Gen4 AI procesor 4K
Obrada slike AI Picture Pro(8K), AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro
Boja 100% vernost boja / volumen boja 100% vernost boja / volumen boja 100% vernost boja / volumen boja 100% vernost boja / volumen boja 100% vernost boja / volumen boja
Bez zamora očiju Low-blue light, Flicker-free Low-blue light, Flicker-free Low-blue light, Flicker-free Low-blue light, Flicker-free Low-blue light, Flicker-free
HDR Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG
Širina propusnog opsega 4 x HDMI 2.1*, 8K 120P 4 x HDMI 2.1*, 4K 120P 4 x HDMI 2.1*, 4K 120P 2x HDMI 2.1* / 2x HDMI 2.0*, 4K 120P 3 x HDMI 2.0*, 4K 60P
HDMI karakteristike ALLM/eARC ALLM/eARC ALLM/eARC ALLM/eARC ALLM/eARC
VRR VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync - -
Igranje igara Game optimizer/Dashboard / HGiG Game optimizer/Dashboard / HGiG Game optimizer/Dashboard/HGiG Game optimizer/Dashboard / HGiG Game optimizer/Dashboard/HGiG
AI Google Assistant, Alexa, Airplay Google Assistant, Alexa, Airplay Google Assistant, Alexa, Airplay Google Assistant, Alexa, Airplay Google Assistant, Alexa, Airplay
Glasovna kontrola Glasovno upravljanje bez korišćenja ruku Glasovno upravljanje bez korišćenja ruku Daljinski upravljač Daljinski upravljač Daljinski upravljač
Platforma webOS 6.0, Magic Tap webOS 6.0, Magic Tap webOS 6.0, Magic Tap webOS 6.0 webOS 6.0
  GDE KUPITI GDE KUPITI GDE KUPITI GDE KUPITI GDE KUPITI
oled-buying-guide
 
 
Karakteristike
Ekran
Audio
Postolje
Procesor
Obrada slike
Boja
Bez zamora očiju
HDR
Širina propusnog opsega
HDMI karakteristike
VRR
Igranje igara
AI
Glasovna kontrola
Platforma
 
oled-buying-guide
Z1 G1 C1 B1 A1
Vrhunac LG OLED televizora
Naš najbolji 4K OLED TV
Naš OLED TV koji kupci najčešće biraju
OLED TV koji je savršen u svakom pogledu
OLED TV koji je dostupan svima
Vrhunac LG OLED televizora
Naš najbolji 4K OLED TV
Naš OLED TV koji kupci najčešće biraju
OLED TV koji je savršen u svakom pogledu
OLED TV koji je dostupan svima
8K (7680x4320) 88 / 77" 4K (3840x2160) 77 / 65 / 55" 4K (3840x2160) 83 / 77 / 65 / 55 / 48" 4K (3840x2160) 77 / 65 / 55" 4K (3840x2160) 77 / 65 / 55 / 48"
88": 4.2 kanala / 80 W, 77": 4.2 kanala / 60W 4.2 kanala / 60W 2.2 kanala / 40 W 2.2 kanala / 40 W 2.0 kanala / 20 W
88": postolje, 77": Zidni nosač Nosač za zid, postolje opciono Postolje Postolje Postolje
α9 Gen4 AI Processor 8K α9 Gen4 AI Processor 4K α9 Gen4 AI Processor 4K α7 Gen4 AI procesor 4K α7 Gen4 AI procesor 4K
AI Picture Pro(8K), AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro
100% vernost boja / volumen boja 100% vernost boja / volumen boja 100% vernost boja / volumen boja 100% vernost boja / volumen boja 100% vernost boja / volumen boja
Low-blue light, Flicker-free Low-blue light, Flicker-free Low-blue light, Flicker-free Low-blue light, Flicker-free Low-blue light, Flicker-free
Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG
4 x HDMI 2.1*, 8K 120P 4 x HDMI 2.1*, 4K 120P 4 x HDMI 2.1*, 4K 120P 2x HDMI 2.1* / 2x HDMI 2.0*, 4K 120P 3 x HDMI 2.0*, 4K 60P
ALLM/eARC ALLM/eARC ALLM/eARC ALLM/eARC ALLM/eARC
VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync - -
Game optimizer/Dashboard / HGiG Game optimizer/Dashboard / HGiG Game optimizer/Dashboard/HGiG Game optimizer/Dashboard / HGiG Game optimizer/Dashboard/HGiG
Google Assistant, Alexa, Airplay Google Assistant, Alexa, Airplay Google Assistant, Alexa, Airplay Google Assistant, Alexa, Airplay Google Assistant, Alexa, Airplay
Glasovno upravljanje bez korišćenja ruku Glasovno upravljanje bez korišćenja ruku Daljinski upravljač Daljinski upravljač Daljinski upravljač
webOS 6.0, Magic Tap webOS 6.0, Magic Tap webOS 6.0, Magic Tap webOS 6.0 webOS 6.0
GDE KUPITI GDE KUPITI GDE KUPITI GDE KUPITI GDE KUPITI
*Funkcija Magic Tap može se razlikovati u zavisnosti od regiona ili države.
**HDMI 2.1, HDMI 2.0 Bandwidth Ports.
Opšte karakteristike
 • Tip proizvoda
  OLED
  Veličina ekrana (Inch)
  55"
 • Montaža na zid (VESA)
  Da
Slika
 • Rezolucija
  3840*2160
  Tip osvetljenja
  OLED
Prijem emitovanja
 • Digitalni TV prijem (zemaljski/kablovski/satelitski)
  DVB-T2/C/S2
  CI+ slot
  CI+ 1.4
Video
 • Picture Mastering Index
  Samo kod LED TV-a
  HDR tehnologija
  Cinema HDR
 • Dolby Vision™
  Da
  HLG Pro
  Da
 • HDR10 Pro
  Da
  Nano Cell tehnologija
  OLED
 • Wide Color Gamut
  Perfect colors
  Lokalno zatamljenje
  Self-lit pixels
 • ULTRA Osvetljenje
  Ultra Luminance Pro
  HFR (High Frame Rate)
  Da
 • Procesor
  α7 Gen4 Processor 4K
  Poboljšanje rezolucije
  AI Upscaler
Zvuk
 • Audio izlazna snaga (Vati)
  40W
  Sistem zvučnika
  2.2ch
 • DOLBY ATMOS
  Da
  Clear Voice
  Clear voice
 • AI Acoustic Tuning
  Da
SMART TV Mogućnosti
 • OS (Operating System)
  webOS Smart TV
  Magični daljinski
  U pakovanju
 • Glasovna pretraga
  Da
  Magic Link
  Da
 • Quick Access
  Da
  Pretraživač interneta
  Da
 • Music player
  Da
  Channel Advisor
  Da
 • Wi-Di (Wireless Display) - Bežično povezivanje sa računarom
  Da
  Airplay (iPhone,iPad,MacBook su podržani)
  Da
 • Miracast
  Da
  Simplink (HDMI CEC)
  Da
 • DLNA
  Da
Funkcija Time Machine
 • Time Shift (Odložena reprodukcija)
  Da
  Snimanje TV
  Da
Funkcije
 • Netflix
  Da
  Amazon
  Da
 • Google Assistant
  Da
  Amazon Alexa
  Da
 • Mobile app (LG ThinQ)
  Da
  E-uputstvo
  Da
 • EPG
  Da
  Titl
  Da
 • ULTRA HD TV prijem
  Da
Teletekst
 • Teletekst
  Da
  Strana
  2000
Priključci
 • - ARC (Audio Return Channel)
  Da
  USB
  3
 • LAN (Pristup interrnetu i DLNA)
  1
  Komponentni ulaz (deljiv kompozitni)
  Ne
 • Kompozitni ulaz (AV)
  Ne
  CI Slot
  Da
 • RF In
  Da
  WiFi
  Da
 • Bluetooth
  Da
  Digitalni Audio Izlaz (Optički)
  Da
 • Izlaz za slušalice
  Da
Eco
 • Ušteda energije
  Da
  Energetska klasa
  G (A - G skala)
Šta kažu ljudi
0 / 5
Ukupna ocena
*Neophodno polje
Ocene*Neophodno polje
0 / 5
Neophodno polje
Naziv*Neophodno polje
Naziv je neophodan.

Preostali znakovi : 40 / 40

Recenzija*Neophodno polje
Recenzija je neophodna. Vaša recenzija je previše kratka.

Preostali znakovi : 5000 / 5000

Smernice za pisanje
  Održavajte fokus recenzije na samom proizvodu. Trudite se da ne spominjete konkurente, cene, druge proizvode, veb-sajtove, „neželjenu poštu” ili reklame. Nemojte da uključujete podatke koji vas mogu identifikovati, uvredljive reči ili zlonamerne komentare. Izbegavajte pisanje o usluzi instalacije ili korisničkoj službi: umesto toga se obratite nama.
Da li biste preporučili ovaj proizvod prijateljima?
Recenzija je neophodna.
Nadimak*Neophodno polje
Nadimak je neophodan. Zatraženi nadimak već postoji.
Lozinka*Neophodno polje
Lozinka je neophodna. Neophodna je 6-cifrena lozinka. Lozinka koju ste uneli ne ispunjava zahteve.

Lozinka mora da ima 8–16 znakova i da ima najmanje 1 veliko slovo, 1 malo slovo i 1 broj.

E-pošta*Neophodno polje
Nalog za e-poštu je potreban. E-adresa je nevažeća.
Polje za ugovor nije označeno.
Recenzije
Budite prvi koji će napisati recenziju za ovaj proizvod

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.

Uporedi

0