Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents
TV-AI(All-1)-01-D

TV-AI(All-1)-02-01-D

LG AI TV menja način na koji gledate televizor

TV-AI(All-1)-02-D
TV-AI(All-1)-03-D_v2

Zadovoljite svoj ukus

Uz pomoć jednostavne glasovne naredbe, LG AI TV, koji je zapamtio vaše navike i obrasce gledanja, nudi predloge u skladu sa vašim ukusom po pitanju filmova, programa ili muzike.

TV-AI(All-1)-04-D_v1

Zadovoljite svoju znatiželju

Postavite pitanja Google pomoćniku dok gledate svoj omiljeni sadržaj i pogledajte odgovore na ekranu.
Vaš Google pomoćnik je tu da vam pomogne uvek kada vam je potreban.

TV-AI(All-1)-05-D_v1

Uz pomoć LG AI TV i ugrađene funkcije Alexa
možete da postavljate pitanja i da naučite nove stvari dok gledate televizor.

TV-AI(All-1)-06-D_v1

Proširite svoju dostupnost

Upravljajte pametnim kućnim uređajima uz pomoć Google pomoćnika na LG AI TV.
Podesite sobnu temperaturu, osvetljenje ili druge povezane uređaje tako da ne propustite omiljeni sadržaj.

* Podržani sadržaj i usluge zavise od dostupnosti i mogu se razlikovati u zavisnosti od proizvoda ili platforme.

TV-AI(All-1)-07-D_v1

Uz pomoć jednog jednostavnog zahteva, možete da promenite atmosferu u čitavoj prostoriji tako da je uskladite sa sadržajima. LG AI TV sa funkcijom Alexa omogućava vam da spoznate neverovatan svet pametnog povezivanja u svom prostoru.

TV-AI(All-1)-08-D

Proširena kompatibilnost.
Produženi potencijal.

TV-AI(All)-09-Desktop_1_v1

Uz AirPlay možete sve. Gledajte. Slušajte. Delite.

AirPlay 2 omogućava vam da sa lakoćom delite filmove, serije, fotografije i još mnogo toga na svom LG OLED TV-u direktno sa iPhone, iPad ili Mac uređaja.

Saznajte više o AirPlay

open

Uz AirPlay možete sve.
Gledajte. Slušajte. Delite.

AirPlay 2 omogućava vam da istovremeno u svom domu reprodukujete muziku na svakom LG OLED TV-u i drugim zvučnicima koji su kompatibilni sa funkcijom AirPlay 2 ili da podešavate jačinu zvuka u svakoj prostoriji – tako da sve bude sinhronizovano.

TV-AI(All)-09-Mobile-sub-1

Vaš dom. Pod vašom kontrolom.

Uz aplikaciju Home i funkciju Siri, možete jednostavno i bezbedno da upravljate svojim LG OLED TV-om korišćenjem uređaja kao što su iPhone, iPad, Mac, Apple sat ili HomePod.

TV-AI(All)-09-Mobile-sub-2
TV-AI(All-1)-09-D

Kućna kontrolna tabla

Dom na vašu komandu.
Sve na jednom mestu.

Korišćenjem intuitivne kućne kontrolne table, možete daljinski da pristupite povezanim pametnim uređajima
sa jednog velikog ekrana. Stvorite jedinstvenu dnevnu rutinu uz pomoć magičnog daljinskog upravljača.

LG AI ThinQ televizori imaju širok opseg funkcija za kompatibilnost zahvaljujući ThinQ AI aplikacijama koje LG samostalno razvija, kao i integrisanim uslugama Google Assistant i Amazon Alexa.

S obzirom na to da dostupnost ovih usluga varira u zavisnosti od regiona, možda je potrebno primeniti odgovarajuća podešavanja jezika i geografske lokacije. Poznavanje jezika koji se govori širom sveta (npr. engleskog) omogućava uživanje u brojnim prednostima koje pruža neograničeno povezivanje.

Navedene funkcije dostupne su uz sledeća podešavanja:

– LG ThinQ AI usluge (glasovna kontrola za glavne funkcije televizora, npr. kontrola jačine zvuka, podešavanje slike, promena ulaza itd.): dostupno je samo na engleskom jeziku i kada je meni podešen na engleski jezik

– Usluge „Google Assistant” (pretraga, preporuke, kontrola drugih uređaja* itd.): može se koristiti dok je podešen engleski jezik i kada je UK/Ujedinjeno Kraljevstvo izabrano za državu usluge
*U cilju kontrole drugih uređaja, možda je potrebno da se podesi sistem korišćenjem kompatibilnog telefona

– Očekuje se da usluga „Amazon Alexa” postane dostupna tokom 2019. godine uz slična podešavanja koja su potrebna za „Google Assistant”.

Glasovna kontrola se može aktivirati pritiskom na dugme za mikrofon na daljinskom upravljaču koji detektuje pokrete – u suprotnom, uređaj neće čuti komande korisnika.

* Proizvodi prikazani u sadržaju su LG SIGNATURE OLED TV i LG OLED TV.
* Slike/funkcije proizvoda mogu da se razlikuju u zavisnosti od regiona, države ili modela.
* Za LG SIGNATURE OLED TV W9 priloženi kabl za povezivanje televizora do AV dekodera potreban je za rad televizora. Konsultujte se sa lokalnim instalaterom za pravilnu instalaciju.
LG AI TV je dostupan na sledećih 10 jezika, a funkcija se može razlikovati u zavisnosti od države. Engleski (SAD/Australija/Kanada/Ujedinjeno Kraljevstvo), nemački, španski (Meksiko/Španija), francuski, italijanski, poljski, portugalski (Brazil), turski, ruski i korejski.
* Opseg usluga se može razlikovati zavisno od regiona.
* Pogledajte informacije o servisu u priručniku za LG AI TV.
* Zahteva LG magični daljinski upravljač i možda ćete morati da ga kupite zasebno.
* Neke funkcije zahtevaju pretplatu za usluge trećih lica. Usluga ograničena na određene modele.
* Imajte na umu da može doći do izmene, uklanjanja ili otkazivanja usluge za prepoznavanja glasa bez prethodnog obaveštenja, od strane kompanije LGE ili njenih pružalaca trećih strana.
* Sve izgovorene komande korisnika upućene magičnom daljinskom upravljaču kompanije LG prenose se na Google. Izgovorene komande korisnika skladište se samo dok korisnik drži dugme „mikrofon” na daljinskom upravljaču.
Google obavlja prevod govora u tekstualni sadržaj na osnovu izgovorenih komandi i vraća transkribovan tekst odgovora koji pruža LG.
Na osnovu toga da li odgovor na upit korisnika pruža LG ili Google, ovaj drugi partner briše upit korisnika i sve povezane podatke iz svoje evidencije nakon kratkog vremena.
* Google i LG međusobno ne razmenjuju podatke o korisniku osim karakteristika uređaja poput naziva, lokacije i ID-ja uređaja.
* Google i LG mogu da upotrebe prethodne upite korisnika („Ko je Barak Obama” -> „Koliko je visok”) u jednoj instanci komunikacije da bi se obezbedio kontekst za bolji odgovor.
* Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.