* Podržani sadržaj i usluge zavise od dostupnosti i mogu se razlikovati u zavisnosti od proizvoda ili platforme.

Uz AirPlay možete sve. Gledajte. Slušajte. Delite.

AirPlay 2 omogućava vam da sa lakoćom delite filmove, serije, fotografije i još mnogo toga na svom LG OLED TV-u direktno sa iPhone, iPad ili Mac uređaja.

 • Uz AirPlay možete sve.
  Gledajte. Slušajte. Delite.

  AirPlay 2 omogućava vam da istovremeno u svom domu reprodukujete muziku na svakom LG OLED TV-u i drugim zvučnicima koji su kompatibilni sa funkcijom AirPlay 2 ili da podešavate jačinu zvuka u svakoj prostoriji – tako da sve bude sinhronizovano.

  Uz AirPlay možete sve. <br>Gledajte. Slušajte. Delite.1
 • Vaš dom. Pod vašom kontrolom.

  Uz aplikaciju Home i funkciju Siri, možete jednostavno i bezbedno da upravljate svojim LG OLED TV-om korišćenjem uređaja kao što su iPhone, iPad, Mac, Apple sat ili HomePod.

  Vaš dom. Pod vašom kontrolom.2
 • LG AI ThinQ televizori imaju širok opseg funkcija za kompatibilnost zahvaljujući ThinQ AI aplikacijama koje LG samostalno razvija, kao i integrisanim uslugama Google Assistant i Amazon Alexa.

  S obzirom na to da dostupnost ovih usluga varira u zavisnosti od regiona, možda je potrebno primeniti odgovarajuća podešavanja jezika i geografske lokacije. Poznavanje jezika koji se govori širom sveta (npr. engleskog) omogućava uživanje u brojnim prednostima koje pruža neograničeno povezivanje.

 • Headline can be up to 200 characters.

  Body Copy is no limit

* Proizvodi prikazani u sadržaju su LG SIGNATURE OLED TV i LG OLED TV.
* Slike/funkcije proizvoda mogu da se razlikuju u zavisnosti od regiona, države ili modela.
* Za LG SIGNATURE OLED TV W9 priloženi kabl za povezivanje televizora do AV dekodera potreban je za rad televizora. Konsultujte se sa lokalnim instalaterom za pravilnu instalaciju.
LG AI TV je dostupan na sledećih 10 jezika, a funkcija se može razlikovati u zavisnosti od države. Engleski (SAD/Australija/Kanada/Ujedinjeno Kraljevstvo), nemački, španski (Meksiko/Španija), francuski, italijanski, poljski, portugalski (Brazil), turski, ruski i korejski.
* Opseg usluga se može razlikovati zavisno od regiona.
* Pogledajte informacije o servisu u priručniku za LG AI TV.
* Zahteva LG magični daljinski upravljač i možda ćete morati da ga kupite zasebno.
* Neke funkcije zahtevaju pretplatu za usluge trećih lica. Usluga ograničena na određene modele.
* Imajte na umu da može doći do izmene, uklanjanja ili otkazivanja usluge za prepoznavanja glasa bez prethodnog obaveštenja, od strane kompanije LGE ili njenih pružalaca trećih strana.
* Sve izgovorene komande korisnika upućene magičnom daljinskom upravljaču kompanije LG prenose se na Google. Izgovorene komande korisnika skladište se samo dok korisnik drži dugme „mikrofon” na daljinskom upravljaču.
Google obavlja prevod govora u tekstualni sadržaj na osnovu izgovorenih komandi i vraća transkribovan tekst odgovora koji pruža LG.
Na osnovu toga da li odgovor na upit korisnika pruža LG ili Google, ovaj drugi partner briše upit korisnika i sve povezane podatke iz svoje evidencije nakon kratkog vremena.
* Google i LG međusobno ne razmenjuju podatke o korisniku osim karakteristika uređaja poput naziva, lokacije i ID-ja uređaja.
* Google i LG mogu da upotrebe prethodne upite korisnika („Ko je Barak Obama” -> „Koliko je visok”) u jednoj instanci komunikacije da bi se obezbedio kontekst za bolji odgovor.
* Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.