Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents
TV-Alpha9-01-Intro-Desktop

TV-Alpha9-02-Alpha9-All-Desktop

Procesor α9 druge generacije podržava AI

*Gorenavedene funkcije kreirane su korišćenjem tehnologije Deep Learning AI, za poboljšanje kvaliteta slike i zvuka.
*Standardni model koji se spominje u ovom sadržaju bazira se na prethodnim LG modelima i slike su simulirane.

TV-Alpha9-03-AI-Picture-All-Desktop-v2

AI ima uticaj na kvalitet slike

Inteligentni procesor α9 druge generacije koji je zapamtio milione sadržaja prepoznaje kvalitet originalnih sadržaja. Optimizuje jasnoću, oštrinu, detalje i osvetljenost uz pomoć algoritma Deep Learning AI analiziranjem sadržaja i ambijentalnog osvetljenja da bi se postigla kristalna oštrina slike.

*Funkcija optimizacije ograničena je na HDR sadržaj.

AI slika

AI slika

Inteligentni procesor α9 druge generacije prepoznaje kvalitet originalnog sadržaja i optimizuje jasnoću i oštrinu. Obezbeđuje oštre slike, bez obzira na to u kom obliku su slike dobijene.

AI osvetljenost

AI osvetljenost

Svetlosni senzor detektuje ambijentalno osvetljenje, a inteligentni procesor α9 druge generacije automatski optimizuje osvetljenost slike da bi se zadržali osvetljenost i oštrina slike bez obzira na osvetljenje.

TV-Alpha9-06-AI-Brightness-1-Desktop

Dolby Vision HDR optimizuje vašu sliku i obezbeđuje nezaboravan užitak prilikom gledanja. Sada poseduje AI tehnologiju osvetljenosti koja se čak podešava za promenu osvetljenja u prostoriji. Od jutra do večeri, osvetljenost i tamnija okruženja.

TV-Alpha9-06-AI-Brightness-1-Thumbnail-Desktop
AI ima uticaj na kvalitet zvuka

AI ima uticaj na kvalitet zvuka

Inteligentni procesor α9 druge generacije optimizuje zvuk u skladu sa žanrom zvuka putem identifikacije glasa, efekta i frekvencije. Štaviše, tehnologija prepoznavanja prostora pomaže u pružanju ujednačenog zvuka koji će se uklopiti u vaš prostor.

AI zvuk

AI zvuk

Inteligentni procesor α9 druge generacije analizira izvor zvuka da bi se obezbedio optimalan zvuk u zavisnosti od vrste sadržaja. Takođe unapređuje zvuk od 2.0 k. u virtuelni okružujući zvuk od 5.1.

TV-Alpha9-06-AI-Sound-Tuning-Desktop_v2

AI podešavanje zvuka

Dobijte najbolji zvuk bez obzira na to kako ste uredili svoju prostoriju i gde sedite. Uz tehnologiju koja prepoznaje mesto odakle gledate televizor, možete u potpunosti da uživate u zvuku.

*Ta funkcija je dostupna uključivanjem opcije Podešavanje zvuka na dodir u režimu podešavanja zvuka.