TV-Alpha9-01-Intro-Desktop TV-Alpha9-01-Intro-Mobile

Procesor α9 druge generacije podržava AI

*Gorenavedene funkcije kreirane su korišćenjem tehnologije Deep Learning AI, za poboljšanje kvaliteta slike i zvuka.
*Standardni model koji se spominje u ovom sadržaju bazira se na prethodnim LG modelima i slike su simulirane.

AI ima uticaj na kvalitet slike

Inteligentni procesor α9 druge generacije koji je zapamtio milione sadržaja prepoznaje kvalitet originalnih sadržaja. Optimizuje jasnoću, oštrinu, detalje i osvetljenost uz pomoć algoritma Deep Learning AI analiziranjem sadržaja i ambijentalnog osvetljenja da bi se postigla kristalna oštrina slike.
*Funkcija optimizacije ograničena je na HDR sadržaj.

AI slika

Inteligentni procesor α9 druge generacije prepoznaje kvalitet originalnog sadržaja i optimizuje jasnoću i oštrinu. Obezbeđuje oštre slike, bez obzira na to u kom obliku su slike dobijene.
AI slika 1 AI slika 2

AI osvetljenost

Svetlosni senzor detektuje ambijentalno osvetljenje, a inteligentni procesor α9 druge generacije automatski optimizuje osvetljenost slike da bi se zadržali osvetljenost i oštrina slike bez obzira na osvetljenje.
AI osvetljenost1 AI osvetljenost2
Dolby Vision HDR optimizuje vašu sliku i obezbeđuje nezaboravan užitak prilikom gledanja. Sada poseduje AI tehnologiju osvetljenosti koja se čak podešava za promenu osvetljenja u prostoriji. Od jutra do večeri, osvetljenost i tamnija okruženja.

AI ima uticaj na kvalitet zvuka

Inteligentni procesor α9 druge generacije optimizuje zvuk u skladu sa žanrom zvuka putem identifikacije glasa, efekta i frekvencije. Štaviše, tehnologija prepoznavanja prostora pomaže u pružanju ujednačenog zvuka koji će se uklopiti u vaš prostor.

AI zvuk

Inteligentni procesor α9 druge generacije analizira izvor zvuka da bi se obezbedio optimalan zvuk u zavisnosti od vrste sadržaja. Takođe unapređuje zvuk od 2.0 k. u virtuelni okružujući zvuk od 5.1.
 AI zvuk 1  AI zvuk 2

AI podešavanje zvuka

Dobijte najbolji zvuk bez obzira na to kako ste uredili svoju prostoriju i gde sedite. Uz tehnologiju koja prepoznaje mesto odakle gledate televizor, možete u potpunosti da uživate u zvuku.
*Ta funkcija je dostupna uključivanjem opcije Podešavanje zvuka na dodir u režimu podešavanja zvuka.