Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

New-Therma-V-U33

Glavne karakteristike

  • Nova THERMA V Split – Srednje Temperaturni
  • Poboljšani dizajn sa kontrolerom za grejanje
  • Kako THERMA V Split – Srednje Temperaturni radi
  • Energetska efikasnost uz LG inverter tehnologiju
  • Udobno grejanje pomoću sezonskog Auto režima
  • Brzo i pouzdano grejanje pomoću Smart senzora

DOSTUPNO KOD:

Nova THERMA V Split – Srednje Temperaturni

Novi sistem split tipa nudi unapređeni spoljašnji dizajn. Uklanjanjem prednjeg poklopca, zaobljivanjem ivica i korišćenjem lakših unutrašnjih jedinica, on donosi nadograđenu funkcionalnost kao i prefinjenije rešenje za grejanje u vašem domu.

Poboljšani dizajn sa kontrolerom za grejanje

Kontroler za grejanje sadrži poboljšani korisnički interfejs sa 4,3-inčnim širokim LCD ekranom u boji, prednjim kućištem od finog stakla i LED panelom osetljivim na dodir. Ovi novi elementi dizajna dovode do poboljšanog korisničkog iskustva.

Kako THERMA V Split – Srednje Temperaturni radi

Toplota koju generiše spoljašnja jedinica putem razmene tolote sa spoljašnjim vazduhom prenosi se do unutrašnje jedinice koja obezbeđuje grejanje i toplu vodu.

Energetska efikasnost uz LG inverter tehnologiju

LG je prikupio opširno znanje u oblasti tehnologija kompresora i motora, što je osnova energetske efikasnosti. LG inverter tehnologija smanjuje troškove za energiju tako što optimizuje učinak koristeći samo energiju potrebnu za rad.

Udobno grejanje pomoću sezonskog Auto režima

Sezonski automatski režim automatski podešava rad grejanja i hlađenja, kao i grejanja tople vode na osnovu spoljašnje temperature.

* Podešavanje temperature na ovoj slici služi samo kao primer. Ciljna temperatura se menja u skladu sa željenim korisničkim podešavanjima.

Brzo i pouzdano grejanje pomoću Smart senzora

Jedinstveni inteligentni senzor kompanije LG sa tehnologijom za kontrolu pritiska i temperature detektuje pritisak direktno za bržu i tačniju reakciju na promenu opterećenja.

Rad u hitnim slučajevima

Čak i u slučaju iznenadne greške kod proizvoda, THERMA V nastavlja sa neprekidnom proizvodnjom toplote do obavljanja servisa. U slučaju manje greške koja je uglavnom izazvana kvarom senzora, rad ciklusa toplotne pumpe se forsira. Kod većih grešaka izazvanih kvarovima u delovima ciklusa, aktivira se električni grejač koji održava grejanje.

Split - Tabela s kombinacijama

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE - Spoljna jedinica (HU123.U33)
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE - Spoljna jedinica (HU143.U33)
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE - Spoljna jedinica (HU163.U33)
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE - Spoljna jedinica (HN1639.NK3)

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: