Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Oprema za solarni kolektor

Glavne karakteristike

  • PHLLA

DOSTUPNO KOD:

Solarni termalni komplet - Karakteristike

Za povezivanje solarnog termalnog sistema sa THERMA V sistemom i rezervoarom za sanitarnu vodu s dvostrukim namotajem. Instalira se kod cevi za vodu, između rezervoara za sanitarnu toplu vodu i solarnog termalnog sistema.
Dimenzije (mm) (VxŠxD): 110x55x22

Opcionalni dodatni pribor koji se zasebno nabavlja

Opcionalni dodatni pribor koji se zasebno nabavlja
ThermaV_1600x800_pt3

Saznajte gde možete nabaviti LG Therma V

Otkrijte sve prednosti LG toplotne pumpe - izuzetno nizak nivo buke, značajno poboljšanu energetsku efikasnost, stilizovan dizajn koji se uklapa u svaku prostoriju i širok spektar naprednih funkcija. Ukoliko želite više detalja pogledajte prodajna mesta naših partnera i raspitajte se oko uslova nabavke.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: