Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

THERMA V Monobloc R32

Glavne karakteristike

  • All-In-One Koncept
  • Pouzdano i snažno grejanje
  • Energetska efikasnost
  • Praktičnost i komfor
  • Jednostavno instaliranje i servisiranje

DOSTUPNO KOD:

02_How-THERMA-V-R32-Monobloc-Works_081018_D_V3

Kako radi THERMA V R32 Monobloc

Toplota koju generiše spoljašnja jedinica putem razmene toplote sa spoljašnjim vazduhom prenosi se do rezervoara za toplu vodu u domaćinstvu kako bi se omogućilo grejanje i topla voda.

03_All-in-one-Type-Product-D

All-In-One Koncept

“All-in-one” rešenje za grejanje, THERMA V Monobloc spoljna jedinica sadrži 4 glavne komponente*. Obzirom da je isključeno postavljane cevovoda sa strane freona, montaža je lakša i jednostavnija. Sem toga, instalater može lako zameniti vodenu pumpu samo otvarajući prednja vrata kućišsta.

*Osim 3kW Monobloc modela.

03_Reliable-Heating_081018_D_V1

Pouzdano grejanje

THERMA V R32 Monobloc obezbeđuje pouzdano i snažno grejanje unutrašnjeg prostora. Može da radi i pri ekstremno hladnom vremenu, npr. na -25 °C. Štaviše, može da pruži izlaznu temperaturu vode od čak 65 °C.

04-1_Revolutionary-Scroll-Compressor_081018_D_V1

Revolucionarni spiralni kompresor

THERMA V R32 Monobloc opremljen je revolucionarnim spiralnim („scroll“) kompresorom. Kod ovog naprednog kompresora naročito je poboljšano nagibno kretanje spirale, čime je povećan ukupan stepen efikasnosti i pouzdanosti. Osim toga, proširen je radni opseg kompresora, tako da oni sada rade u opsegu od 10 Hz do 135 Hz.

04-2_Environmentally-Sustainable-Refrigerant_081018_D_V1

Daljinsko upravljanje sa bilo kog mesta

Uz pomoć aplikacije LG SmartThinQ™, korisnici mogu jednostavno da upravljaju sistemom grejanja, bilo kad, sa bilo kog mesta. Daljinski pristup sistemu grejanja omogućava korisnicima maksimalan komfor.

*A+++ oznaka će biti zvanično dostupna od 26. septembra 2019. Do tada, ErP označavanje energetskih etiketa treba se smatrati kao A++.

05_Smart-Heating-Control_081018_D_V3

Pametno upravljanje grejanjem

Intuitivni korisnički interfejs omogućava brzo i lako korišćenje jednostavnim dodirom, a korisnici mogu da definišu vremenski raspored rada na osnovu svog načina života. Povrh toga, dnevno ili mesečno praćenje potrošnje energije omogućava efikasno upravljanje energijom.

06_Remotely-Control-from-Anywhere_081018_D

Daljinsko upravljanje sa bilo kog mesta

Uz pomoć aplikacije LG SmartThinQ™, korisnici mogu jednostavno da upravljaju sistemom grejanja, bilo kad, sa bilo kog mesta. Daljinski pristup sistemu grejanja omogućava korisnicima maksimalan komfor.

*Neophodan dodatak: PWFMDD200(LG Wi-Fi Modem) i PWYREW000.

07_Easy-&-Quick-Installation_081018_D_V1

Jednostavna i brza instalacija

Kao rešenje za grejanje „sve u jednom“, spoljašnja jedinica sistema THERMA V R32 Monobloc sastoji se od 3 glavne komponente.

08-1_Easy-to-Provide-Service_081018_D_V1

Jednostavan za servisiranje

Rešenje za grejanje „sve u jednom“ sa ugrađenim glavnim komponentama omogućava jednostavnu instalaciju, bez dodatnih radova na cevima za rashladno sredstvo. Instalateri mogu jednostavno da obave proveru ili servisiranje uklanjanjem svega 3 zavrtnja. Povrh toga, sita za vodu sa žabicama instalirana su radi lakšeg pristupa situ.

08-2_Pre-installation-Setting_081018_D_V1

Podešavanje pre instalacije

Na osnovu informacija o mestu ugradnje, instalateri mogu sa LG THERMA V konfiguratorom iz svoje kancelarije, da obave podešavanja i sačuvaju podatke na memorijskoj kartici. Zatim, instalateri mogu na mestu ugradnje jednostavno da ubace memorijsku karticu sa zadnje strane daljinskog upravljača kako bi aktivirali podatke o konfiguraciji.

09_Easy & Quick Maintenance_081018_D

Lako i brzo održavanje

Daljinski upravljač može da čuva do 50 poslednjih podešavanja, što omogućava lako identifikovanje uzroka neispravnosti ili grešaka pomoću podataka iz istorije i brzih rešenja.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE - Spoljna jedinica (HM051M.U43)
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE - Spoljna jedinica (HM071M.U43)
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE - Spoljna jedinica (HM091M.U43)
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE - Spoljna jedinica (HM121M.U33)
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE - Spoljna jedinica (HM141M.U33)
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE - Spoljna jedinica (HM161M.U33)
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE - Spoljna jedinica (HM123M.U33)
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE - Spoljna jedinica (HM143M.U33)
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE - Spoljna jedinica (HM163M.U33)

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: