Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

 • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
 • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
 • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
 • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

F4J6VY0W

Glavne karakteristike

 • A+++ -20% Energetska klasa
 • Kapacitet 9kg
 • 6 MOTION Tehnologija
 • 10 godina garancije na DIRECT DRIVE MOTOR

DOSTUPNO KOD:

F4J6VY0W-Stanite-9-18-18-D

Stanite na put alergenima snagom pare

Ciklus Allergy Care koristi vodu i toplotu za proizvodnju super dezinfekcijske pare koja čisti odeću nežnim tretmanom. To umanjuje 99,9% alergena, poput grinja koje mogu da izazovu alergiju ili probleme sa disajnim putevima. Poboljšajte kvalitet svog života održavanjem zdrave sredine bez alergena.

*99,9% manje alergena, sa sertifikatom BAF.

F4J6VY0W-Dodajte-9-18-18-D-v1

Dodajte zaboravljene predmete u sred ciklusa

Ukoliko tokom pranja shvatite da ste zaboravili da ubacite veš, samo pritisnite taster „Add Item“ (Dodajte predmet) i dodajte bilo kakav veš, od malih čarapa do velike jakne. Koji god program da ste izabrali – Cotton, Mix, Easy Care, Speed14 – vrata se odmah mogu otvoriti* (za manje od 3 sekunde)** tokom pranja.

*U zavisnosti od količine odeće i vrste tkanine, brava se možda ne može otvoriti. Ako je temperatura vode iznad 40°C, brava se ne može otvoriti iz bezbednosnih razloga.

F4J6VY0W-OPTIMALNO-9-18-18-D

OPTIMALNO PRANJE uz tehnologiju 6 Motion DD

Izaberite program pranja, a tehnologija 6 Motion Direct Drive pokreće bubanj mašine u različitim smerovima, pružajući tkaninama odgovarajuću negu, a odeća pritom postaje ultračista.

F4J6VY0W-motion-9-19-18-D-v1
F4J6VY0W-Manje-9-18-18-D-v1

Manje vibracija, manje buke

Inverter motor sa direktnim pogonom u LG mašinama za pranje veša izuzetno je pouzdan i zaista nečujan. Znamo da je to jedan od najboljih motora za mašine za pranje veša na tržištu i zato se uz sve naše mašine isporučuje standardna garancija na motor i delove u trajanju od 10 godina. Sada ova mašina ne zvuči baš standardno, zar ne?

F4J6VY0W-Pametna-9-18-18-D-v1

Pametna praktičnost uz NFC

Od preuzimanja dodatnih ciklusa do dijagnostike i rešavanja problema, vaša mašina za pranje veša samo postaje pametnija. Jednostavno komunicirajte sa njom i pristupite najnovijim inovacijama uz funkciju NFC Tag On.

 • Preuzimanje ciklusa

  F4J6VY0W-Preuzimanje-9-18-18-D

  Opcija Preuzimanje ciklusa omogućava korisnicima da preuzmu novi program pranja kao što su Wool, Baby Care ili Cold Wash.

 • Smart Diagnosis™

  F4J6VY0W-Smart-Diagnosis-9-18-18-D

  Tehnologija Smart Diagnosis™ brzo otkriva i uklanja gotovo sve najmanje smetnje pre nego što se pretvore u veći problem.

Dimenzije
F4J6VY0W
Opšte specifikacije
Kapacitet
Opšte karakteristike
Displej
Posebne karakteristike
Performanse
Programi
Dodatne Opcije
Programi za preuzimanje
Dimenzije (širina x dubina x visina, mm)
Težina (kg)

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: