• Zabavite se kod kuće sa LG-em

  Poslednjih nedelja, mnogi od nas su shvatili da rad od kuće, učeći, zabavljajući decu ili čak i vreme koje sami provedemo kod kuće nije lak zadatak. Ovaj period nam predstavlja veliki izazov, kako mentalno tako i fizički, ali verujemo da, primenom nekoliko stvari, možemo mnogo lakšim da učinimo svakodnevni život. Učinite vaš dom još prijatnijim, radite efikasno i ostanite povezani sa prijateljima i najbližima! Uz savete i trikove prikupljene ovde, možemo puno toga da učinimo da bi ovaj period bio smisleniji i radostan za čitavu porodicu. U LG-u konstantno nastojimo da našim kupcima olakšamo svakodnevni život našim proizvodima, čak i u ovom izazovnom periodu.

Video igre mogu pružiti doživljaj društva: uvod u svet igara1
Zabavite se kod kuće

Video igre mogu pružiti doživljaj društva: uvod u svet igara

Provodimo više vremena kod kuće nego ikad ranije: radimo, učimo i opuštamo se između četiri zida. Zatvaranje može imati niz negativnih psiholoških efekata, tako da nije slučajnost da je Svetska zdravstvena organizacija (SZO) takođe skrenula pažnju na važnost obraćanja pažnje na zdravlje naše dece kao i na našu fizičku aktivnost tokom ograničenja. Video igre mogu pružiti stvarno iskustvo u zajednici i, prema mišljenju stručnjaka, mogu biti i dobro sredstvo za smanjenje mentalnih teškoća prouzrokovanih zatvaranjem i izolacijom. Sakupili smo kakve pozitivne efekte igra može imati u trenutnoj situaciji, a takodje ćemo vam dati savete o tome sa kojom opremom vredi ući u svet igara.
 • Šampionski TV

  Savršena crna, intezivne boje i igranje bez muke: LG OLED televizori sa NVIDIA G-Sync podrškom nude najbolji mogući izbor za konzolu ili čak i za igre na računaru. Malo ulazno kašnjenje i brzo vreme odziva donose čak i najbrže pokrete kao u realnom vremenu i vode vas pravo u sred akcije.

 • Igrajte svaku igru na višem standardu

  Kao prvi televizori u TV industriji, koji obezbeđuju podršku za NVIDIA G-SYNC, LG OLED TV su vrhunski izbor za igranje video igara. Sve vaše video igre će imati jasan i neometan prikaz uz manje seckanja slike, kašnjenja i treperenja. Budite u pobedničkom timu uz najbolji TV za igranje video igara.

 • Tečnija igra za pobedu

  Veći broj kadrova, podrška za VRR, ALLM i eARC uz podršku za HDMI 2.1. Ove funkcije omogućavaju prikaz sadržaja sa brzim scenama u većoj rezoluciji uz tečnu i sinhronizovanu grafiku, za bolji doživljaj igranja video igara.

 • Ne kasnite za protivnicima

  Dominantno do pobede uz LG OLED TV. Uz malo ulazno kašnjenje i brzo vreme odziva od 1ms, spremite se za igru u punoj snazi sa smanjenim zamućenjem i poboljšanom jasnoćom. Osećajte se kao da ste deo igre koju igrate.

 • Realističnije HDR igranje

  HGiG obezbeđuje grafiku u video igrama u skladu sa specifikacijama vašeg televizora. Uz LG OLED TV igrajte različite video igre znajući da će one biti prikazane na apsolutno najbolji način.

 • Monitori za pro gejmere

  LG UltraGear ™ monitori sa visokim performansama su napravljeni specijalno za gejmere. NanoIPS ekran i 1ms vreme odziva donose vrhunski gejming doživljaj i pomažu vam tokom igranja. Prepustite se avanturi sa izvanrednom brzinom reakcije.

 • Vaš gejmerski monitor iz snova

  Vrednost monitora UltraGear™ ogleda se u potpunoj sveobuhvatnosti. Možete da iskusite užitak u igranju koji oduzima dah i koji prevazilazi vaša očekivanja uz pomoć 38GL950G sa Nano IPS 1 ms koji se smatra najnaprednijom opremom.

 • Za realističan doživljaj borbe sa realnim bojama

  38GL950G podržava širok spektar boja, 98% spektra boja DCI-P3 i 35% veći od sRGB 100%, za prikaz visoke rezolucije boja za reprodukciju još živopisnijih scena na bojnom polju.

 • Neverovatna brzina do pobede

  Ako vam je dosta zatamnjivanja i treperenja na ekranu, ovo je pravi monitor za vas. Uz pomoć IPS 1 ms, imaćete prednost i izvojevaćete pobedu bez sporednih efekata ekstremne brzine.

 • Pobedite na mobilnom

  Zahvaljujući LG inovatnivnim gejming rešenjima igranje na telefonu je tečno i bez seckanja. Preko dual ekrana, stvorite personalizovan kontroler za vaše igre ili odaberite model sa veliki Full Vision ekranom i prepustite se svetu mobilnih igara.

FullVision ekran od 6,1"

Ekran postaje sve veći

Ekran dijagonale 6,1 inč pruža vam veću površinu za gledanje sadržaja i igranje na telefonu. Uživajte u većem igralištu na dlanu svoje ruke.
Zdrava kancelarija kod kuće: ovako možemo imati ergonomsku kancelariju u svom domu1
Rad/učenje od kuće

Zdrava kancelarija kod kuće: ovako možemo imati ergonomsku kancelariju u svom domu

Čitav dan dok sedimo ispred računara koji nas tera da se naginjemo nad tastaturom, značajno opterećuje naša tela - iako smo sada svesni toga, i dalje skloni tome zaboraviti i raditi na kauču ili u raznim nemogućim položajima, u udobnosti naših domova. Zbog toga treba obratiti posebnu pažnju na postavljanje poslovnog prostora u kući. Naravno, dobar kvalitet monitora je takođe neophodan dodatak udobnoj kućnoj kancelariji. Upravo smo prikupili nekoliko korisnih saveta za one koji rade od kuće.

Naš Smart TV može biti i vaš trener

Ukoliko niste navikli da vežbate kod kuće imamo rešenje: odaberite neki od online programa za vežbanje na LG Smart TVu. TV je najčešće u sredini našeg doma i uglavnom je najveći prazan prostor ispred njega. Ukoliko ste do sada probali da vežbate uz laptop ili mobilni telefon, shvatili ste da nije najpraktičnije rešenje da vežbate uz tako mali ekran. Zato je LG Smart TV odlično rešenje za vežbanje kod kuće.
 • Povezani članci