NOVA ERA TEHNOLOGIJE EKRANA

NOVA ERA
TEHNOLOGIJE EKRANA

Zahvaljujući poslednjim inovacijama LG OLED TV donosi beskonačni kontrast i najživopisniju sliku koju ste ikad videli. Neverovatan doživljaj gledanja je upotpunjen jedinstvenim dizajnom kao što su 4.3mm tanki, zakrivljeni ekran i providno postolje sa keramičkim zvučnicima.

55EA980V OLED televizor
ULTRA DETALJI, ULTRA VELIČINA

ULTRA DETALJI,
ULTRA VELIČINA

Zakoračite u neverovatan novi svet pun prelepih i živopisnih detalja. Prvi na svetu ULTRA HD TV od 84 inča vam pruža neverovatno realistične i detaljne slike koje mogu biti i do 8.3 Megapiksela što je 4 puta više nego Full HD Rezolucija.
Samo najbolji mogu biti prvi

ULTRA HD TV mikrosajt
Ultra realan doživljaj od LG-a

ULTRA REALAN
DOŽIVLJAJ OD LG-A

Doživite impresivni ULTRA HD kvalitet slike sad dostupan u 65"(164cm) i 55"(139cm) veličinama ekrana. Dodatna prednost je kod LA970V modela je 4.1 klizni sistem zvučnika.

ULTRA HD TV mikrosajt
  • 1
  • 2
  • 3

3D TV

Želite li sliku 3D kvaliteta kao u bioskopu? Lagane naočari, super 3D efekti i sjajna slika? LG Cinema 3D televizor sve to donosi u vaš dom. Otkrijte LG 3D televizore – potpuno novu dimenziju zabave u domu. Saznajte više

Superioran kvalitet slike i neverovatni 3D efekti – sve to vam nude 3D LED televizori kompanije LG:

Konvertovanje 2D u 3D: Pogledajte filmske klasike, sport i vaše omiljene TV programe u 3D kvalitetu zahvaljujući funkciji konvertovanja na LG 3D televizorima.

TruSlim okvir: Uži od 1 inča, novi TruSlim okvir na odabranim 3D televizorima daje fantastičan izgled televizoru.

Širokougaoni ekran: Doživite isti 3D osećaj bez obzira na to gde sedite u odnosu na ekran. Više uglova gledanja omogućava da sa svakog mesta imate savršenu sliku.

3D naočari: Naočari za celu porodicu – 3D TV naočari koje sprečavaju treperenje. Lagane su i udobne. Neki od LG modela 3D TV-a se isporučuju sa dovoljnim brojem naočara za celu porodicu.

TruMotion™: Tehnologija koja otklanja treperenje tokom gledanja programa sa brzim promenama scena – odlično za sport i akcione filmove.

Inteligentni senzor: LG Cinema 3D televizori mogu automatski da optimizuju sliku u skladu sa osvetljenjem u prostoriji.

Način sortiranja:

Nedavno pregledano

zatvori