21:9 Wide Screen, Ultra Performanse, LG IPS Monitor UltraWide

LG 29" Premium IPS Monitor Serije EA93

29EA93

  • 21:9 UltraWide Ekran
  • Split na 4 Ekrana
  • Dual Link-up

Povećaj

21:9 UltraWide Ekranicon

21:9 UltraWide Ekran je optimalan i za vašu zabavu. Uživajte u bioskopskom doživljaju dok gledate omiljene filmove, osećaj koji ne možete dobiti na 16:9 monitorima.
* Odricanje od odgovornosti: 21:9 Full Ekran ili 2560x1080 rezolucija možda neće raditi na određenim uređajima ili grafičkim kartama.

Kompatibilnost sa Mac®-omicon

U 21:9 UltraWide monitoru možete lako uživati i na Mac računaru. Korisnici privrženi brendu Macintosh, poput grafičkih dizajnera koji manipulišu velikim slikovnim datotekama i video-zapisima, otkriće da su LG 21:9 UltraWide monitori efikasni i komforni.

* Mac je trgovački znak kompanije Apple Inc., registrovan u SAD-u i u drugim državama. Neke funkcije mogu biti ograničene u zavisnosti od kompatibilnosti.

Split na 4 ekranaicon

LG Premium IPS monitori imaju wide screen koji dozvoljava da se do 4 ekrana prikaže na 8 mogućih odnosa stranica bez osećaja zbrke. Multitask je sad mnogo efikasniji i lakši uz pomoć samo jednog klika.

* Odricanje od odgovornosti: Softver za Split ekrana je moguć samo na Windows Vista/7/8 i nije dostupan sa DisplayPort konekcijom.

Dual Link-upicon

Za brze poslovne sastanke Dual Link-up opcija omogućava da se dva prenosna uređaja, kao što su računar, kamera, telefon ili Blu-ray plejer budu povezana i koriste jedan ekran u isto vreme.

* Odricanje od odgovornosti: Da biste koristili Dual Link-up jedan uređaj mora biti povezan preko DisplayPort konekcije.

CINEMA SCREEN Dizajnicon

Dizajniran sa inspiracijom i u duhu najnovijih tehnologija, CINEMA SCREEN dizajn donosi neverovatno iskustvo u toku gledanja.

MHLicon

MHL povezuje vaš smart telefon na UltraWide 21:9 monitor i omogućava vam da uživate u sadržaju kao što su igre ili video, sa potpunim zvukom.

Stereo Zvukicon

Uživajte u filmovima ili igrama sa realističnim zvukom. Ugrađeni stereo zvučnici eliminišu potrebu za dodatnim zvučnicima postavljenim pored monitora.

Realne Bojeicon

LG IPS Monitor poseduje konzistentnost i manje promena u temperaturi boja, čime prikazuje boje identične originalnim slikama.

Širok ugao gledanjaicon

LG IPS Monitor omogućava da uživate u živopisnim slikama bez gubitka na kvalitetu boja iz kog god ugla da gledate.

Neprimetna promena bojaicon

LG IPS Monitor omogućava jasne slike sa neprimetnim promenama boja. Možete uživati u bilo kom sadržaju, kao što su akcioni filmovi, pretraga interneta i RPG igre duže vremena bez zamora.

sRGB >99%

sRGB je standardan opseg boja koji se koristi u digitalnim kamerama, štampačima i web dizajnu. Monitori koji podržavaju sRGB >99% nude bogat, realan doživljaj sa >99% sRGB reprodukcijom boja stvarajući precizan prikaz boja tokom pregleda slika ili sajtova.

LG Electronics Pravilo o Pikselima - I

Ovaj članak detaljno opisuje kako LG Electronics definiše LCD piksel kriterijume za garancije kod LCD monitora i primenjiv je na sve LG Electronics LCD monitore.

1. Definicija tamnog i svetlog sub-piksela

LCD Paneli sadrže millione crvenih, zelenih, plavih sub-piksela kako bi predstavili boje, kao u “Slici 1”. Neki sub-pikseli mogu se ispoljiti kao svetle ili tamne mrlje na ekranu kao što je prikazano u “Slici 2” sa sledećim simptomima:

1-1. Svetli sub-piksel:

Simptomi koji se manifestuju emitovanjem jako malih crvenih, plavih ili zelenih tačkica na ekranu

1-2. Tamni sub-piksel:

Simptomi koji se manifestuju vidljivošću veoma malih tačkica na ekranu

LG Electronics Pravilo o Pikselima - II

2. Pravilo zamene za svetle i tamne sub-piksele

Svetli i tamni sub-pikseli se mogu pojaviti na ekranu tokom proizvodnje LCD monitora (panela), ali ne utiču na funkcionalnost monitora. Korisnik može primetiti svetle ili tamne mrlje, ako film tečnog kristala ne obavlja funkciju kako se očekivalo dok korisnik koristi LCD monitor. Medjutim, to se ne smatra kao nedostatak osim u slučaju da količina svetlih i tamnih sub-piksela prelazi maksimalnu dozvoljenu graničnu vrednost, kao što je prikazano u “Tabeli 1”

Dizajn, funkcije i specifikacije se mogu promeniti bez obaveštenja.

Novi LG IPS Ultrawide monitor sa 21:9 odnosom ivica. Omogućava vam da gledate filmove u pravom odnosu ili da podelite ekran na 4 dela i radite paralelno u svakom od njih. Ako želite, možete povezati dva računara ili laptopa na monitor preko Dual-Link funkcije i da vidite istovremeno sliku sa oba uređaja.

Nedavno pregledano

zatvori