Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

 • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
 • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
 • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
 • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG 65" (165 cm) OLED 4K TV sa OLED HDR - Dolby Vision tehnologijom, webOS 3.0

 • OLED65B6V

Glavne karakteristike

 • Oled HDR - Dolby Vision
 • Savršena crna
 • Savršena boja
 • webOS 3.0 Smart TV & Ugrađen Wi-Fi
 • Zvuk je dizajnirao: Harman/Kardon
 • Pun bioskopski ekran
Nagrade i priznanja neprekidno stižu za LG OLED TV

Pogledajte kako eksperti posmatraju LG OLED TV

          

Upoznajte budućnost televizora koji sadrži ono najbolje od OLED tehnologije.

Tanak poput oštrice

Debljina ekrana može se inovativno smanjiti zato što ne sadrži pozadinsko osvetljenje. Veoma je tanak što omogućava da se bliže postavi uz zid.
Ekran može savršeno da se uklopi u enterijer kuće jer pripada najmodernijoj tehnologiji.

OLED HDR - Dolby Vision

Doživite pravu zvezdanu noć na LG OLED 4K TV – zvezde koje su bile zamućene na LCD TV modelima, ovde su u potpunosti vidljive. Mehanizam iza ove jasnoće je OLED HDR koji u potpunosti podržava funkcije Dolby Vision i Ultra HD Premium. LG OLED 4K TV prikazuje svaki detalj koji postoji, podjednako dobro i u tamnim i u svetlim delovima slike.

               

                                     

Zašto je važna funkcija Dolby Vision?

LG OLED HDR podržava funkciju Dolby Vision, koja obezbeđuje da se dobiju svetlije i
oštrije slike sa upadljivo poboljšanim bojama. Uz talas novih video naslova dostupnih u funkciji Dolby Vision, možete da budete sigurni da ćete sav zabavni program videti baš kako bi trebalo.

ULTRA HD PREMIUM
Novi standard definisanja TV-a

Nisu svi 4K TV uređaji isti. ULTRA HD PREMIUM sertifikat znači da su slika i audio kvalitet televizije najvišeg standarda. OLED TV poboljšava ovu tehnologiju pružajući savršenu paletu boja za gledanje ULTRA HD Premium TV-a.

OLED BLACK svetu donosi
emociju divljenja

„LG OLED TV uređaji, sa mogućnostima razvijanja dubokih crnih boja prikazuju nedavno najavljeni NASA TV UHD kanal na najbolji mogući način, čime se korisnici zaista približavaju realnom iskustvu boravka u svemiru“.


- Harmonic, zvanični NASA partner za NASA TV UHD kanal -

Pikseli sa samostalnim osvetljenjem

Kao i živi organizmi, pikseli samostalno mogu da se uključuju i isključuju, generišući savršenu crnu boju kako bi se savršene boje oživele. Dizajn LG OLED TV-a izgleda neverovatno sa minimalnom strukturom. Pikseli sa samostalnim osvetljenjem u LG OLED 4K TV predstavljaju savršenstvo kojem ni jedan drugi model TV-a ne može da se približi.

Beskonačni kontrast

Zvezde su najsvetlije kada je nebo potpuno crno. Ovaj tip crne boje sa beskrajnim kontrastom možete da vidite na LG OLED 4K TV uređajima tako što ćete u potpunosti isključiti piksele sa samostalnim osvetljenjem.

Savršene boje

Opcija za savršenu boju prikazuje neizobličenu živu boju, takva kakva jeste. LG OLED TV prikazuje široku, detaljnu i preciznu boju prirode. Sada možete realnije i dublje da posmatrate svet dok skrivena lepota oživljava.

LG OLED TV savršen je partner za Netflix

LG OLED TV
savršen je partner za Netflix

Uživajte u Netflix 4K sadržaju na LG OLED TV-u, kao i u pametnijem načinu gledanja pomoću webOS 3.0 platforme kompanije LG.

webOS 3.0

Operativni sistem webOS 3.0 koji se nalazi u LG SIGNATURE OLED TV je napravljen da bude izuzetno jednostavan i da omogući uzbudljiv doživljaj, tako da je jednostavniji i zabavniji za korišćenje. Sada je sve što treba da uradite da se opustite, jer webOS 3.0 čini doživljaj gledanja televizije boljim nego ikada pre.

Magični zum

Magični zum može da uveća sadržaj na ekranu dok ga gledate. Pritiskom na taster Zoom na daljinskom upravljaču, scena može da se uveća kako bi se uhvatili željeni detalji.

Magično mobilno povezivanje

Magično mobilno povezivanje omogućava gledaocima da na jednostavan način uživaju u sadržaju sa svojih mobilnih uređaja na TV ekranu. Uz to, koristeći samo Wi-Fi vezu, možete da uživate u muzici i video aplikacijama na velikom ekranu.

Magični daljinski

Magični daljinski može da upravlja svime na TV-u i set-top boksu istovremeno, uz korišćenje pokreta i glasovnih komandi. Preuzmite kontrolu nad svojim doživljajem zabave uz novi nivo pogodnosti daljinskog upravljača. Provedite manje vremena tražeći, a više vremena uživajući.

Dizajnirao harman/kardon®

Pošto savršeni kvalitet slike odlično ide uz vrhunski kvalitet zvuka, zvuk LG OLED 4K TV-a je napravila kompanija harman/kardon®. Dozvolite da veoma istančani harman/kardon® zvuk dodatno poboljša vaše premium iskustvo gledanja.

Panel
Ekran OLED panel
Serija OLED series
Tip OLED B6
Varijanta OLED B6
Rezolucija 4K ULTRA HD
Veličine 65"
Slika
Veliki dinamički opseg (HDR) OLED HDR Dolby Digital
ColorPrime Color Prime Pro
Tehnologija zatamnjivanja Pixel Dimming
ULTRA Luminance Da
Dubina boja Billion Rich Colors
Poboljšavanje kontrasta Infinite Contrast
Unapređivanje rezolucije do 4K Da
Dizajn
Okvir/boja Full CINEMA SCREEN
Postolje/boja Floating Stand
Smart TV
Operativni sistem webOS 3.0
Snimanje TV programa Da
MultiView Da
Kontrola STB-a Da
Internet pregledač Da
Magic Remote AN-MR650
Audio
Sistem zvučnika 4.0
Izlazna snaga 40W
Muzički plejer Da
Harman/Kardon Da
Priključci
CI Slot CI+1.3
HDMI/HDMI 4K 4(H)
Optički Da
USB 2.0 / 3.0 1 (3.0)
2 (2.0)
Bluetooth sinhronizacija zvuka Da
Zajednički komponentni/kompozitni Gender
Izlaz za slušalice Da
Tjuner DVB-T2/C/S2

Šta govore ljudi

KOMENTARI

 • 9/10
  Komentar napisao: апр 23. 2017

  "LG signature 65 OLED televizor je dobitnik nagrade za najbolju inovaciju na sajmu CES, elegantan je i jednostavan bez nepotrebnih elemenata."

 • 9/10
  Komentar napisao: апр 23. 2017

  "Kompanija LG predstavila je premijerno za ceo region u Novom Sadu najsavremeniji televizor oled tehnologije i 4K rezolucije."

 • 9/10
  Komentar napisao: мар 22. 2017

  "Koristeći tehnologiju samosvetlećih piksela, LG OLED može da prikaže savršenu dubinu crne boje, koju obični televizori ne mogu da postignu."

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: