Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

CK43

Glavne karakteristike

  • 300 vati
  • Pretraživanje EZ datoteka
  • Veza za zabavu preko bežične mreže
  • Sinhronizacija TV zvuka
  • Višestruki Bluetooth

DOSTUPNO KOD:

01_CK43_Multiple_Inputs_Desktop_v2

Višestruki ulazi

Sjajne melodije mogu da proizvedu raznovrsni izvori, tako da je ovaj sistem zvučnika opremljen standardnim analognim stereo pomoćnim ulazom, kao i sa dva USB priključka, tako da je spreman da prihvati eksterne izvore za praktično reprodukovanje muzike u digitalnom obliku.

02_CK43_EZ_File_Search_Desktop

Pretraživanje EZ datoteka

Jednostavno upravljajte jačinom zvuka i numerama uz pomoć točkića koji se neometano okreću na prednjoj strani horizontalne glavne jedinice

03_CK43_TV_Sound_Sync_Desktop

Sinhronizacija TV zvuka

Uživajte u omiljenoj TV drami, sportu, filmu uz snažan zvuk. Kablovi nisu potrebni za povezivanje ovog proizvoda sa vašim kompatibilnim LG TV-om. Takođe možete jednostavno da upravljate jačinom zvuka uz pomoć daljinskog upravljača za TV.

04_CK43_The_More_The_Better_Desktop

Što više, to bolje

Veza za zabavu preko bežične mreže omogućava da se dva LG sistema za žurku zajedno povežu i kreiraju sveobuhvatan zvuk. Svaki kompatibilan LG sistem za žurku može da vam posluži da miksujete i usklađujete svoj zvuk, čime postaje još bolji.

05_CK43_Multi_Jukebox_Desktop

Višestruki džuboks

Najviše troje ljudi može da poveže svoje uređaje sa sistemom zvučnika koristeći bluetooth i da napravi listu numera u hodu, bez prekidanja žurke. Izaberite bilo koju dostupnu pesmu, a onda je samo dodajte nizu.

Opšte karakteristike
Izlazna snaga
Zvuk
Pogodnosti
Povezivanje
Podržani formati
Tjuneri
Dodaci
Dimenzije / težina

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: