DODAJ NA LISTU ŽELJA

LG TONE Free FP9W

Ključne funkcije

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (TONE-FP9W)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno

component-OBScountrySelectDesc

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (TONE-FP9W)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno
LG TONE Free FP9W

DOSTUPNO KOD

 • Prestižni britanski kvalitet, MERIDIAN 

  Od 1977. godine kompanija Meridian je izumitelj inovativnih, elegantnih rešenja za zvuk visokog kvaliteta. Kao britanski pioniri zvuka visoke rezolucije i vodeći autoritet u oblasti obrade digitalnog signala (DSP), ova kompanija transformiše način na koji ljudi doživljavaju zvuk gde god se nalazili.
  Slike dva Meridian audio opreme smeštene u vrhunski prostor.
 • Šta kaže MERIDIAN

  „Bilo da se nalazite kod kuće, u automobilu ili ste se zaputili ka teretani, novi LG TONE modeli jasan su korak napred u inovacijama i performansama zvuka, a pružaju izvanrednu zabavu za korisnike širom sveta, ispunjavajući zahteve potražnje za praktičnim užitkom u zvuku visokog kvaliteta gde god da se nalazite.”

  – Džon Bušanan (John Buchanan), izvršni direktor kompanije Meridian Audio –
  Šta kaže MERIDIAN2
 • Vodeće tehnologije kompanije Meridian

  Meridian je britanska kompanija koja proizvodi audio-uređaje visoke klase i koja je poznata po stručnosti u domenu DSP (obrada digitalnog signala). DSP omogućava potpunu kontrolu nad zvučnim signalom omogućavajući brojne pionirske Meridian tehnologije.
  Prikaz četiri slike povezane sa kompanijom Meridian Audio
Kopija „Jasan i bogat zvuk“ Kopija „Jasan i bogat zvuk“

Zvuk vrhunskog kvaliteta u kompaktnom uređaju

HSP, vodeća tehnologija kompanije Meridian, simulira osećaj da slušate prave zvučnike, sa jasnim i bogatim zvukom. Bluetooth 5.2 svodi gubitak zvuka na minimum za preciznu reprodukciju originalnog zvuka. Aplikacija TONE Free nudi izbor opcija Sveobuhvatno, Prirodno, Pojačanje niskih tonova, Pojačanje visokih tonova i prethodna podešavanja za 3D Sound Stage EQ, a možete i sami da prilagodite EQ.
*Efektivna oblast membrane zvučnika poboljšana je za oko 75,5% u poređenju sa prethodnim modelom.

Uključite se u slobodu bežične upotrebe

Uz USB-C na AUX kabl koji stiže uz LG TONE Free, jednostavno možete da se povežete sa uređajima bez Bluetooth podrške, kao što su trake za trčanje, pa čak i sa sedištima u avionu i da potpuno uživate u zabavi uz bežičnu vezu.

Osetite slobodu bežične upotrebe

Pomerili smo granice bežične upotrebe, a sada to možete i vi. LG TONE Free imaju kutiju za punjenje koja obavlja funkciju bežičnog dodatka za slušalice. Uz USB-C na AUX kabl, možete da ih uključite u mobilne uređaje, računare, trake za trčanje, pa čak i u sedišta u avionu. Uživajte u potpunoj bežičnoj slobodi i besprekornom zvuku gde god da krenete.
Ova scena prikazuje praktičnost funkcije poređenjem fukcije bežične veze TONE Free sa standardnim režimom. Ova scena pruža poređenje užitka u zabavnom sadržaju aviona uz Standardni režim i TONE Free, uz nošenje žičanih slušalica, i uz TONE Free uparene slušalice povezivanjem aux kablova kutije sa ekranom za prikaz zabavnog sadržaja u avionu. Ova scena prikazuje praktičnost funkcije poređenjem fukcije bežične veze TONE Free sa standardnim režimom. Ova scena pruža poređenje užitka u zabavnom sadržaju aviona uz Standardni režim i TONE Free, uz nošenje žičanih slušalica, i uz TONE Free uparene slušalice povezivanjem aux kablova kutije sa ekranom za prikaz zabavnog sadržaja u avionu.
*Funkcija punjenja je kompatibilna samo sa uređajima sa Aux kablovima.
*Priključivanje preko kabla i bežično ne mogu da se koriste kod nekih igračkih konzola, a kompatibilnost varira u zavisnosti od uređaja.

Manje šuma nego pre. Sveobuhvatnije nego ikada pre

Unapređen Active Noise Cancellation blokira spoljašnje zvuke istom količinom kontrašuma. Unapređeni zvučnik može efektivnije da detektuje i smanji buku, zahvaljujući čemu se dobija pravi Hi-Fi užitak koji vam omogućava da potpuno zaronite u svaki sadržaj koji slušate.
Slika sa grafičkim prikazom šuma na levoj strani TONE Free i grafikonom sa smanjenom bukom na desnoj strani. Slika sa grafičkim prikazom šuma na levoj strani TONE Free i grafikonom sa smanjenom bukom na desnoj strani.

Sada možete da personalizujete ambijentalni zvuk

Pritisnite LG TONE Free da isključite blokadu buke i da se prebacujete između režima zvuka. Prilagodite ambijentalni režim svojim okolnostima, tako da budete u potpunosti svesni okruženja – savršeno prilikom prelaska ulice. A možete da koristite režim ćaskanja dok poručujete u kafiću ili za kratke razgovore bez skidanja slušalica.
Ambijentalni režim je prikazan kroz prelaženje preko pešačkog prelaza sa slušalicama. Režim ćaskanja je piktogram žene koja razgovara sa muškarcem koji nosi slušalice. Ambijentalni režim je prikazan kroz prelaženje preko pešačkog prelaza sa slušalicama. Režim ćaskanja je piktogram žene koja razgovara sa muškarcem koji nosi slušalice.
*UVnano je složenica dobijena od reči UV i odgovarajuće jedinice nanometra.
*Nezavisno testiranje pokazuje da kutija za punjenje UVnano ubija 99,9% bakterija Escherichia coli, Staphylococcus aureus i Klebsiella pneumonia na mrežici mikrofona na slušalicama za 5 minuta punjenja.
*UV LED svetlo je nevidljivo i aktivira se samo kada se kutija za punjenje zatvori kada se slušalice nalaze u njoj. Plavo dekorativno svetlo služi samo za estetiku i pojavljuje se kada se poklopac kutije za punjenje otvori.

Kao nove svakog dana

LG TONE Free su jedine UV slušalice na koje možete da se oslonite. Ako vas brine higijena i čistite slušalice alkoholom, možete da oštetite oblast mrežice. Uz TONE Free, jednostavno slušalice stavite u kutiju za punjenje — povežite — i UVnano ubija 99,9% bakterija za samo 5 minuta.
Slika TONE Free na dlanu. Slika TONE Free na dlanu.

Hipoalergenski i prijatni

Slušalice LG TONE Free FP9 imaju udoban medicinski gel za uši napravljen od netoksičnog hipoalergenskog silikona koji vam omogućava da manje brinete o celodnevnoj upotrebi. Izaberite veličinu koja vam savršeno odgovara među tri opcije.
Slika belih bubica i kompleta gelova za uši u 3 veličine: Veliki, srednji i mali. Slika belih bubica i kompleta gelova za uši u 3 veličine: Veliki, srednji i mali.
*Ovo sredstvo ili bilo koji od njegovih delova nije osmišljeno ili namenjeno za sprečavanje ili lečenje zdravstvenih oboljenja; ne predstavlja medicinsko sredstvo niti je namenjeno da se koristi kao medicinsko sredstvo ili njegova zamena.
*Materijal od kog je izrađena baza u silikonskom gelu za uši ispunjava zahteve ISO 10993 i USP klase VI.
*Jedinstveni dizajn oblika ušne školjke kompanije LG aktuelno je registrovan u EU, UK, Rusiji, Australiji, Kini i Koreji.

Saznajte priču o istraživanju uha kompanije LG

 • Stvaranje savršenog oblika

  Sarađivali smo sa čuvenom Ergonomic Design Technology Lab u POSTECH prilikom razvoja dizajna LG TONE Free – EarSeal. Analizirali smo geometriju ušnih školjki i ušnih kanala 300 ljudi. Ergonomska analiza
  3D modela uha omogućila nam je da razvijemo bubice koje obezbeđuju optimalnu udobnost za svakog ko ih nosi.
  Prikaz na kome se slika za modeliranje ušiju u 3D obliku razvija u ukupno 4 faze.

Optimizovano za udobnost i stilizovanost

Nove LG TONE Free imaju kraći produžetak sa divnim zakrivljenim dizajnom koji prianja na oblik lica, smanjujući isturenost i obezbeđujući bolju kontrolu dodirom. Gel ulošci za uši omogućavaju vam da nosite bubice TONE Free uz veću i dužu udobnost.
Scena u kojoj žena koja nosi TONE Free i glavom izražava da joj dobro pristaju, stojeći da tako naglasi da slušalice dobro priležu u uši i da ne ispadaju. Scena u kojoj žena koja nosi TONE Free i glavom izražava da joj dobro pristaju, stojeći da tako naglasi da slušalice dobro priležu u uši i da ne ispadaju.
*Ovo sredstvo ili bilo koji od njegovih delova nije osmišljeno ili namenjeno za sprečavanje ili lečenje zdravstvenih oboljenja; ne predstavlja medicinsko sredstvo niti je namenjeno da se koristi kao medicinsko sredstvo ili njegova zamena.
*Materijal od kog je izrađena baza u silikonskom gelu za uši ispunjava zahteve ISO 10993 i USP klase VI.

Izrađeno za kvalitetne pozive

Slušalice LG TONE Free imaju tri mikrofona koji su osmišljeni tako da smanjuju ambijentalni šum dok jasno registruju vaš glas. Razgovori deluju prirodnije, a vaš glas se čuje glasnije i jasnije.
Slika u perspektivi bubica slušalica sadrži položaj spoljnog mikrofona, unutrašnjeg mikrofona i glasovnog mikrofona, zajedno sa 3-MIC na slici bubica. Slika u perspektivi bubica slušalica sadrži položaj spoljnog mikrofona, unutrašnjeg mikrofona i glasovnog mikrofona, zajedno sa 3-MIC na slici bubica.
*Standardno vreme reprodukcije muzike tokom slušanja muzike.
*Baterije slušalica i baterija kutije traju 10, odnosno 24 sata kada je funkcija Active Noise Cancelling isključena.
*Uživajte u 1 satu reprodukcije muzike nakon punjenja kutije 5 minuta dok se slušalice nalaze u njoj.
*Oznaka zaštite IPX4 za prskanje vode iz svih smerova.

Koristite aplikaciju i upotpunite užitak u slušalicama TONE Free

Pronađite savršeni užitak uz nekoliko dodira u aplikaciji. Pređite na okružujući zvuk ili podesite intenzitet. Preuzmite kontrolu nad podešavanjima EQ da prilagodite zvuk svom muzičkom ukusu. Promenite komande na dodirnoj pločici u skladu sa svakodnevnim navikama. Uživajte u režimu igre i režimu šapata samo u TONE Free LAB. I otključajte nove funkcije ili osvežite postojeće uz periodično ažuriranje softvera.
Slika ekrana TONE Free LAB na mobilnom telefonu i proizvoda TONE Free smeštenog pored njega. Na dnu slike, navedeno je ukupno pet funkcija TONE Free APP, Prilagođavanje EQ, Kontrola ambijentalnog zvuka, Postavke dodirne pločice, TONE Free LAB i Pronađi moje bubice. Slika ekrana TONE Free LAB na mobilnom telefonu i proizvoda TONE Free smeštenog pored njega. Na dnu slike, navedeno je ukupno pet funkcija TONE Free APP, Prilagođavanje EQ, Kontrola ambijentalnog zvuka, Postavke dodirne pločice, TONE Free LAB i Pronađi moje bubice.

Linija LG TONE Free

  FP9 FP8 FP5
Prikazuje tabelu linije TONE Free sa listom svih funkcija.
Prikazuje tabelu linije TONE Free sa listom svih funkcija.
Prikazuje tabelu linije TONE Free sa listom svih funkcija.
Karakteristike
LG TONE Free FP9
LG TONE Free FP8
LG TONE Free FP5
Active Noise Cancelling O O O
Uvnano O (tokom žičanog punjenja) O (tokom žičanog i bežičnog punjenja) X
Medicinski gel ulošci za uši O O O
Sound Solution MERIDIAN MERIDIAN MERIDIAN
3D Sound Stage O O O
Plug & Wireless O O X
Sistem mikrofona 3MIC* 3MIC* 3MIC
Ambijentalni režim / režim ćaskanja O O O
Višestruko uparivanje O O O
Brzo uparivanje O O O
Bežično punjenje X O X
Trajanje baterije (ANC isključen) do 24 h (slušalice 10 h / sa kutijom za punjenje 24 h) do 24 h (slušalice 10 h / sa kutijom za punjenje 24 h) do 22 h (slušalice 8 h / sa kutijom za punjenje 22 h)
Otporne na prskanje vodom IPX4 IPX4 IPX4
Kompatibilnost Android / iOS Android / iOS Android / iOS
Boja Charcoal Black / Pearl White / Haze Gold Charcoal Black / Pearl White / Haze Gold Charcoal Black / Pearl White
  Gde kupiti Saznajte više Saznajte više
 
 
Karakteristike
Active Noise Cancelling
Uvnano
Medicinski gel ulošci za uši
Sound Solution
3D Sound Stage
Plug & Wireless
Sistem mikrofona
Ambijentalni režim / režim ćaskanja
Višestruko uparivanje
Brzo uparivanje
Bežično punjenje
Trajanje baterije (ANC isključen)
Otporne na prskanje vodom
Kompatibilnost
Boja
 
FP9 FP8 FP5
Prikazuje tabelu linije TONE Free sa listom svih funkcija.
Prikazuje tabelu linije TONE Free sa listom svih funkcija.
Prikazuje tabelu linije TONE Free sa listom svih funkcija.
LG TONE Free FP9
LG TONE Free FP8
LG TONE Free FP5
O O O
O (tokom žičanog punjenja) O (tokom žičanog i bežičnog punjenja) X
O O O
MERIDIAN MERIDIAN MERIDIAN
O O O
O O X
3MIC* 3MIC* 3MIC
O O O
O O O
O O O
X O X
do 24 h (slušalice 10 h / sa kutijom za punjenje 24 h) do 24 h (slušalice 10 h / sa kutijom za punjenje 24 h) do 22 h (slušalice 8 h / sa kutijom za punjenje 22 h)
IPX4 IPX4 IPX4
Android / iOS Android / iOS Android / iOS
Charcoal Black / Pearl White / Haze Gold Charcoal Black / Pearl White / Haze Gold Charcoal Black / Pearl White
Gde kupiti Saznajte više Saznajte više
*Mikrofon u bubici registruje zvukove iz unutrašnjosti uha sa manje ambijentalnog šuma.
DIMENZIJE
 • Veličina proizvoda (mm)
  21.2x 28.3 x23.2
  Veličina kutije za punjenje (mm)
  54.5x54.5x30.0
Težina
 • Neto težina proizvoda (g)
  5.6
  Težina kutije za punjenje (g)
  39
POVEZIVANJE
 • Verzija blootooth-a
  5.2
  Google Fast Pair Service
  Da
 • Plug & Wireless
  Da
  BLE podrška
  Da
 • USB C
  Da
ZVUK
 • DOpen / Semi-open / Canal
  Canal
  ANC Active Noise Cancellation
  Da
 • Ambient Mode
  Da
  Broj mikrofona
  3 para
 • Tip jedinice
  Dyn 8
EQ
 • Meridian Sound Effect
  Da
  Meridian EQ
  Da
 • Preset EQ
  Da
  Customized EQ
  Da
BATERIJA
 • Tip baterije
  Lithium + ion
  Vreme punjenja baterije
  1 sat
 • Kapacitet baterije
  68 mAh *2
  Trajanje baterije
  6/10 sati
 • Tip baterije kutije za punjenje
  Lithium + ion
  Vreme punjenja baterije kutije za punjenje
  2 sata
 • Kapacitet baterije kutije za punjenje
  390 mAh
  Trajanje baterije kutije za punjenje
  24 sata
BLUETOOTH AUDIO CODEC
 • apt-X
  Ne
  SBC
  Da
 • AAC
  Da
POGODNOSTI
 • Brzo punjenje
  Da
  Bežično punjenje
  Ne
 • Nadogradnja Firmware-a (FOTA)
  Da
  Mobile App(Android/iOS)
  Da
 • Glasovne komande
  Da
  Vodootporno/Otporno na prskanje vodom
  IPx4
 • UV
  UVC | Uvnano
  Mood Lighting
  Da
KONTROLA
 • Touch
  Da
DODACI
 • Jednostavan priručnik
  Da
  Garancija
  Da
 • Data kabl
  Da
  Extra bubica
  L S
INFORMACIJE O USAGLAŠENOSTI
Šta kažu ljudi
0 / 5
Ukupna ocena
*Neophodno polje
Ocene*Neophodno polje
0 / 5
Neophodno polje
Naziv*Neophodno polje
Naziv je neophodan.

Preostali znakovi : 40 / 40

Recenzija*Neophodno polje
Recenzija je neophodna. Vaša recenzija je previše kratka.

Preostali znakovi : 5000 / 5000

Smernice za pisanje
  Održavajte fokus recenzije na samom proizvodu. Trudite se da ne spominjete konkurente, cene, druge proizvode, veb-sajtove, „neželjenu poštu” ili reklame. Nemojte da uključujete podatke koji vas mogu identifikovati, uvredljive reči ili zlonamerne komentare. Izbegavajte pisanje o usluzi instalacije ili korisničkoj službi: umesto toga se obratite nama.
Da li biste preporučili ovaj proizvod prijateljima?
Recenzija je neophodna.
Nadimak*Neophodno polje
Nadimak je neophodan. Zatraženi nadimak već postoji.
Lozinka*Neophodno polje
Lozinka je neophodna. Neophodna je 6-cifrena lozinka. Lozinka koju ste uneli ne ispunjava zahteve.

Lozinka mora da ima 8–16 znakova i da ima najmanje 1 veliko slovo, 1 malo slovo i 1 broj.

E-pošta*Neophodno polje
Nalog za e-poštu je potreban. E-adresa je nevažeća.
Polje za ugovor nije označeno.
Recenzije
Budite prvi koji će napisati recenziju za ovaj proizvod

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.

Uporedi

0