• Kompanija LG Electronics pokreće veliku kampanju Lep Gest u nekoliko gradova u Srbiji, od 23. maja do 14. juna, sa ciljem da unapredi korisničko iskustvo, ali i da promoviše ono što je svima nama uvek neophodno - zajedništvo i humanost! Tokom trajanja kampanje, vlasnici onih LG uređaja koji ne rade optimalno (TV/AV uređaji, mašine za pranje i sušenje veša, frižideri) moći će da provere stanje aparata sa našim stručnim timom. Pored toga, u okviru kampanje Lep Gest, građani će moći da podele primere svojih lepih gestova na društvenim mrežama, dok će kompanija LG donirati kućne aparate sigurnim kućama u tim gradovima!

    Naime, LG karavan lepih gestova posetiće pet gradova u Srbiji – Vranje (23. i 24 maja), Niš (25. i 26. maja), Sremsku Mitrovicu (30. i 31 maja), Sombor (6. i 7. juna) i Zrenjanin (13. i 14, juna). Svi zainteresovani građani koji žele da provere ispravnost svojih uređaja, treba da se jave na telefon korisničke službe 011/36 30 500, provere da li ispunjavaju uslove i zakažu termin za pregled svojih TV i AV aparata, bele tehnike ili monitora. Ovo se odnosi na one LG uređaje kupljene nakon 01. Januara 2018 i kojima je istekla redovna garancija, kao i na uređaje koji su u garanciji, i nemaju bilo kakvo fizičko oštećenje. Ukoliko se ustanovi da je uređaj moguće popraviti, isti će biti popravljen potpuno besplatno.

    Osim unapređenja korisničkog iskustva, cilj ove kampanje je da promoviše zajedništvo i humanost, ali i da motiviše ljude da i oni učine neki lep gest. Tokom trajanja kampanje, korišćenjem #LGLEPGEST, korisnici društvenih mreža biće u prilici da podele primere svojih lepih gestova i tako nastave niz dobrih dela, a najbolji među njima će dobiti specijalne nagrade.

    Pored navedenih aktivnosti, kompanija LG će dodatno donirati kućne aparate sigurnim kućama u svakom od gradova koje budu posetili. Kompanija LG želi da podrži rad ovih institucija i njihove hrabre štićenice, kao i da ukaže na potrebu veće solidarnosti sa onima koji su najugroženiji u našem društvu.