Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni


U okviru naše "5 Godina Garancije" promocije, imate mogućnost kupovine premium LG Personal TVa (monitor sa TV tjunerom) pod specijalnim uslovima. Promocija se odnosi na premium modele LG Personal TV *. Potrebno je da na kutiji LG Personal TVa (monitor sa TV tjunerom) bude nalepnica LG Electronics Magyar Kft. kao i da TV uređaj bude kupljen u period 15.Novembar 2012 - 24.Decembar 2012 u Srbiji, tako da će puna garancija od 3 godine biti produžena na 5 godina Bez Brige. Tokom ovog perioda predviđena je besplatna popravka i zamena delova u slučaju kvara.

Promocija "5 Godina Garancije"

Da bi ste koristili nasu specijalnu uslugu "5 godina Garancije" potrebno je da pokažete dokaze o kupovini (račun, pojednostavljeni račun ili priznanicu), pupunjen garantni list i dokument- koji možete preuzeti ovde.

*Modeli koji učestvuju u promociji: M2252D, M2352D, M2452D, M2752D, DM2352D, DM2752D, M2482D, TM2792S