LG UltraGear™

Rođeni za igru.
Pokažite svoju strast prema e-sportu uz UltraGear™ monitor. Pokažite svoju strast prema e-sportu uz UltraGear™ monitor.

Zvanični partner

Zvanični partner za gejming monitor LEC.

Zvanični partner za gejming monitor LEC.

LG UltraGear™, glavni partner Lige legendi EMEA prvenstva u kategoriji Zvanični gejming monitor, preuzeće centralnu ulogu u globalnom takmičenju sa vrhunskim profesionalnim gejmerima za LEC fanove.

Partnerski timovi za e-sport

 • Gen.G

  Osnovana 2017. godine, Gen.G je vodeća organizacija za e-sport koja povezuje SAD i Aziju. Rangirana 6. na Forbsovoj listi za 2020. godinu među najvrednijim svetskim kompanijama za e-sport, Gen.G je jedina velika organizacija koja poseduje i rukovodi vrhunskim timovima na vodećim svetskim tržištima e-sporta– u Kini, Južnoj Koreji i Sjedinjenim Američkim Državama. Njen jedinstven portfelj timova, koji su pobednici na 7 globalnih takmičenja do sada, uključuje tim League of Legeds-a koji je svetski šampion za 2014. i 2017. godinu iz Južne Koreje.

 • Evil Geniuses

  Mi smo globalni generator snage za e-sportove koji pokreću pametni revolucionari koji su tu da izazovu konvencije i oblikuju univerzum gejminga i zabave. Aktiviranjem snage naših vrednosti, moći naše vlasničke tehnologije i genijalnosti naših ljudi, proširujemo definiciju značenja pobede. Organizujemo prvenstva i kreiramo inspirativne i zabavne užitke u igrama za sve dok svakoga dočekujemo sa dobrodošlicom u #LiveEvil.

  Od prvog dana kada smo osnovani 1999. godine, preduzeli smo korake koji se protive konvenciji, zahvaljujući kojima smo obezbedili više od 180 pobeda na prvenstvima, uključujući prvu LCS titulu organizacije nakon što smo osvojili titulu šampiona 2022 LCS Spring Split, sa nagradom od 25 milionima dolara u nagradama turnira i 1 milijardu minuta u pregledima na Twitch samo tokom 2021. Kao jedan od pionira u ovoj industriji, podjednako smo ponosni na dugačku listu „prvih ikada” postignuća koja su pogurala industriju napred, uključujući prva sponzorstva za e-sport; prvi zvanični fakultetski program; prvu obuku sa medicinskim osobljem i wellness programom; prve potpisane kreatore sa nebinarnim i transrodnim sadržajem; i prvog ženskog izvršnog direktora BIPOC.

  Naša lista profesionalnih igrača uključuje najbolju novu nadu Lige legendi za 2021. godinu Kajla „Denija” Sakamakija (Kyle „Danny” Sakamaki) i zvezdu u usponu Džozefa „Jojopiuna” Džun Piuna (Joseph „Jojopyun” Joon Pyun); našeg „Creator Collective” talenta sa Forbsove liste iz kategorije „30 mlađih od 30” i legendu borilačkih igara SonicFox; šampiona borilačkih igara i EG igrača sa najdužim stažom Rikija Ortiza (Ricki Ortiz); i TikTok zvezdu ARUUU, koji ima više od 1,1 milion fanova na platformi, između ostalog.

  Ponosimo se svojim sedištem u Sijetlu sa predstavništvima u Los Anđelesu i globalnom zajednicom fanova koja broji više od 12 miliona.