GDE KUPITI
GDE KUPITI

Tajna funkcije Pure Colors.

Tajna funkcije Pure Colors leži u tehnologiji NanoCell. Nanočestice uklanjaju nečiste boje iz RGB talasnih dužina, obezbeđujući da se samo čiste, precizne boje prikazuju na ekranu.
Raznobojni pikseli se spuštaju niz ekran i prolaze kroz filtere nanočestica nakon čega čestice postaju svetlije i čistije. Raznobojni pikseli se spuštaju niz ekran i prolaze kroz filtere nanočestica nakon čega čestice postaju svetlije i čistije.
100% vernost boja

Pure Colors sa
besprekornom doslednošću.

LG NanoCell TV prikazuje Pure Colors sa visokom vernošću boja iz širokih uglova gledanja zahvaljujući Nano tehnologiji. Vernost boja je odraz doslednosti prikaza u pogledu boja i osvetljenosti. Sertifikovano od strane Intertek, LG NanoCell TV pruža visoku vernost boja od 100% u skladu sa CIE DE2000 po pitanju 18 šablona boja pri uglu gledanja od ±30°. Drugim rečima, to znači da LG NanoCell TV prikazuje boje bogato i precizno čak i kada se gleda pod širokim uglovima.
Dva LG NanoCell TV-a postavljena su jedan pored drugog i prikazuju ruke u kojima su raznobojne čestice iz ugla gledanja spreda i van centra. Slika ostaje dosledno živopisna i precizna iz oba ugla. Dva LG NanoCell TV-a postavljena su jedan pored drugog i prikazuju ruke u kojima su raznobojne čestice iz ugla gledanja spreda i van centra. Slika ostaje dosledno živopisna i precizna iz oba ugla.
*Sertifikovano od strane Interteck u pogledu 100% vernosti boja izmereno u skladu sa CIE DE2000 uz 18 Macbeth šablona i uglom prikaza od ±30°.
*100% vernost boja nije podržana kod modela NANO85 od 50 inča. Podržana je na modelima NANO85 drugih dimenzija, kao i na modelima NANO90, NANO95 i NANO99 svih dimenzija. Svi modeli koji podržavaju 100% vernost boja sertifikovani su od strane InterTeck.
Duboka crna uz tehnologiju Full Array Dimming

Unapređena funkcija Pure Colors
sa dubokim nijansama crne boje.

LG NanoCell TV upotpunjuje sliku sa dubokim nijansama crne boje koje stručno upotpunjuju Pure Colors. Tehnologija Full Array Local Dimming sadrži više zona zatamnjenja koje se nalaze direktno iza TV ekrana. Ove zone se mogu nezavisno kontrolisati da bi se unapredili nivoi crne boje za više detalja i dodatnu dubinu u tamnim scenama. Preciznija kontrola pozadinskog osvetljenja takođe pomaže u sprečavanju izbijanja pozadinskog osvetljenja i efekta „oreola” za veći kontrast i detaljniju sliku bez obzira šta gledate.
Prikaz žene i malog deteta otpozadi dok gledaju ekran sa vatrometom. Slika je podeljena po sredini: na levoj strani se prikazuje siva pozadina i izbledele boje kakve se mogu videti na LCD televizorima, a sa desne strane se prikazuju dublje nijanse crne boje i živopisnije kakve se mogu viteti na LG NanoCell TV-u. Slika podeljena po sredini prikazuje različite tehnologije zatamnjivanja televizora. Na levoj strani se prikazuje Edge Dimming, a na desnoj Full Array Dimming. Više detalja i oštrija definicija mogu se videti na desnoj strani. Prikaz žene i malog deteta otpozadi dok gledaju ekran sa vatrometom. Slika je podeljena po sredini: na levoj strani se prikazuje siva pozadina i izbledele boje kakve se mogu videti na LCD televizorima, a sa desne strane se prikazuju dublje nijanse crne boje i živopisnije kakve se mogu viteti na LG NanoCell TV-u. Slika podeljena po sredini prikazuje različite tehnologije zatamnjivanja televizora. Na levoj strani se prikazuje Edge Dimming, a na desnoj Full Array Dimming. Više detalja i oštrija definicija mogu se videti na desnoj strani.
*Tehnologija Full Array Dimming je podržana na modelima NANO99, NANO95 i NANO 90 svih dimenzija. Dostupna je samo na modelu NANO85 od 86 inča.
*U poređenju sa standardnim LG UHD televizorima bez NanoCell tehnologije.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?


Real 8K

Pure Colors u maksimalnoj rezoluciji.

Pure Colors izgleda bolje nego ikada u Real 8K. Razlog je to što LG NanoCell TV pruža približno 33 miliona gusto zbijenih piksela za prikaz visoke rezolucije – što je veća gustina piksela, bolja je rezolucija. Kombinujući visoku gustinu piksela sa gotovo savršenim nivoom modulacije kontrasta, 8K ekran unapređuje Pure Colors tako da se dobija zadivljujuća slika visokog kvaliteta koja premašuje CTA definiciju za 8K TV.
U gornjem levom delu TV ekrana prikazuje se kameleon svetlih boja spram pozadine sa lišćem. Ispod te slike nalaze se manje slike kameleonovog oka koje pokazuju razliku u detaljima između Full HD i 8K rezolucije. U gornjem levom delu TV ekrana prikazuje se kameleon svetlih boja spram pozadine sa lišćem. Ispod te slike nalaze se manje slike kameleonovog oka koje pokazuju razliku u detaljima između Full HD i 8K rezolucije.
*CTA (Udruženje za potrošačku tehnologiju): Organizacija standarda i trgovine koja predstavlja više od 2200 kompanija potrošačke tehnologije u Sjedinjenim Američkim Državama.
*CTA sertifikacija daje se proizvodu koji je usaglašen sa zvaničnim zahtevima industrije.
*Dostupno samo kod 8K modela.
*CM vrednosti zasnovane na modelima 65NANO99 testirane putem internog istraživanja kompanije LG.
*Navedena CM vrednost testirana je u horizontali.
Poboljšanje rezolucije do AI 8K

Sve je nadograđeno
uz Pure Colors.

LG NanoCell TV podiže Pure Color na nove nivoe, omogućavajući vam da uživate u svim vrstama sadržaja u rezoluciji 8K koja oduzima dah. AI procesor koristi algoritme deep learning kako bi analizirao šta gledate i pretvara neizvorni 8K sadržaj u neverovatno realističnu 8K rezoluciju. Slika povećane rezolucije je oštrija uz primetno više nivoe definicije i detalja, čak i kada se gleda na našim najvećim ekranima.
Slike zgrada sa crvenom ciglom postavljene jedna pored druge. Slika sa desne strane je oštrija i jasnija, prikazuje kako bi slika bila unapređena uz povećanje rezolucije AI 8K. Slike zgrada sa crvenom ciglom postavljene jedna pored druge. Slika sa desne strane je oštrija i jasnija, prikazuje kako bi slika bila unapređena uz povećanje rezolucije AI 8K.
*Kvalitet slike unapređenog sadržaja može varirati od rezolucije izvora signala.
*Dostupno samo kod 8K modela.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
Ugrađeni video-dekoder

Potpuna podrška za
Pure Colors u 8K.

LG NanoCell TV pokriva sve zahteve 8K rezolucije. Ugrađeni video-dekoder pruža podršku za različite tipove kodeka, uključujući AV1 i HEVC. To vam daje slobodu da uživate u 8K sadržaju iz brojnih izvora, uključujući lokalne medije, YouTube i druge usluge za prosleđivanje sadržaja.
Sa leve strane nadesno prikazuje se slika muškarca u opremi za planinarenje koji stoji na strmoj planini; mračna scena sa dečakom koji sedi ispred tunela iz kog se emituje crvena svetlost; i žena u plavoj haljini koja drži mač spram bele pozadine. Sa leve strane nadesno prikazuje se slika muškarca u opremi za planinarenje koji stoji na strmoj planini; mračna scena sa dečakom koji sedi ispred tunela iz kog se emituje crvena svetlost; i žena u plavoj haljini koja drži mač spram bele pozadine.
*Uz pomoć AV1 možete da gledate najnovije 8K video-sadržaje na YouTube-u. Podrška za HEVC obezbeđuje pokrivenost za druge usluge prosleđivanja i reprodukciju lokalnih medijuma.
*Prosleđivanje može da zahteva ažuriranje softvera nakon kupovine. Dostupnost 8K sadržaja može da varira i 8K reprodukcija zahteva vezu sa internetom širokog propusnog opsega.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?


Panoramski prikaz Pure Colors.

Sve zahvaljujući čemu je LG NanoCell TV izvanredan unapređeno je uz ultraveliki ekran. Ovaj masivni ekran visoke rezolucije obezbeđuje još potpuniji prikaz svih vaših omiljenih sadržaja.
Slika televizora sa ravnim ekranom montiranog na sivi zid pored prozora od poda do plafona kroz koji se vidi linija horizonta grada. Lampa stoji levo od televizora, a na ekranu se prikazuje planinar na steni prekrivenoj snegom spram plavog neba sa oblacima. Slika televizora sa ravnim ekranom montiranog na sivi zid pored prozora od poda do plafona kroz koji se vidi linija horizonta grada. Lampa stoji levo od televizora, a na ekranu se prikazuje planinar na steni prekrivenoj snegom spram plavog neba sa oblacima.

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.