Objava

KORPORATIVNI

Najbolje slušalice za proleće 2022.

25/03/2022Dani su sve duži i topliji, gde je lepo vreme tu su i šetnje, trčanje i vožnja bicikla, a sve ove aktivnosti pružaju poseban nivo uživanja kada ih prati ritam omiljene plejliste iz telefona. Da bi iskustvo bilo potpuno, potrebne su vam dobre slušalice, po mogućstvu bežične, koje moraju da ispune nekoliko zahteva. Na prvom mestu, moraju da pružaju besprekoran kvalitet zvuka. Isto tako je važno da budu udobne i praktične za upotrebu i, naravno, da baterija traje dovoljno dugo da ne zataje kada su nam najpotrebnije.
Kod bubica LG Tone Free FP8 iz prestižne serije Tone Free sve ove kategorije su štiklirane, a tu su i ostale karakteristike koje su ovim slušalicama donele niz nagrada, uključujući EISA priznanje za najbolji proizvod 2021/2022 u kategoriji slušalica.
 
Kao sa pravih zvučnika
Za jasan i bogat zvuk zaslužan je Meridijan, britanski pionir zvuka visoke rezolucije. Njihova revolucionarna HSP tehnologija (prostorna obrada zvuka) daje realističan osećaj da slušate zvuk preko pravih zvučnika. Pored standardnog sveobuhvatnog režima, koji je najbolji za uživanje u filmovima i igricama, u aplikaciji TONE Free možete da birate još nekoliko HSP podešavanja. Unapređena funkcija Active Noise Cancellation blokira buku, žamor i druge zvuke iz okruženja i omogućava da potpuno zaronite u svaki sadržaj koji slušate.
 
Privatnost je zagarantovana
Kada je potrebno da se vratite u realnost, da obavite brz razgovor, čujete obaveštenje u javnom prevozu ili da pređete ulicu, dovoljno je da dodirom slušalice aktivirate ambijentalni režim i čućete šta se dešava oko vas. Kada odaberete režim šapata uz TONE Free FP8, sagovornik će vas i dalje čuti glasno i jasno – samo izvadite jednu bubicu i držite je blizu usta kao mikrofon dok govorite. Bilo da ste u biblioteci ili u metrou, niko sem vas i sagovornika neće čuti vaš razgovor.
 
Otporne na kišu i znoj
Zahvaljujući ergonomskom obliku i različitim veličinama silikonske kapice (velike, srednje, male), bubice LG TONE Free FP8 savršeno se prilagođavaju svakom uhu pa i ne osećate da ih nosite. Da bi dizajnirali savršen oblik, stručnjaci su analizirali ušne školjke 300 ljudi. Pobrinuli su se da težište bude na „glavi” bubica, što omogućava da ostanu udobno i čvrsto smeštene u uhu. Sertifikat IPX4 garantuje vodootpornost, odnosno da ih neće oštetiti kiša ili znoj.
 
I punjač i sterilizator
Određeni modeli LG TONE Free slušalica imaju UVnano kutiju koja istovremeno služi i kao punjač i kao jedna vrsta sterilizatora tako da možete da se prepustite muzici uz manje brige za higijenu. Nevidljivo UV LED svetlo ubija 99,9% bakterija za svega pet minuta. Aktivira se kada je futrola zatvorena sa slušalicama unutra, a punjač povezan sa kablom.
 
Pet minuta punjenja za ceo sat muzike
Bubice LG TONE Free FP8 kao i ostale slušalice iz ove klase imaju moćnu bateriju koja sada omogućava do 24 sata slušanja muzike. Kada su do kraja napunjene, mogu da se koriste 10 sati, dok UVnano futrola omogućava dodatnih 14 sati upotrebe. Korisna je i opcija brzog punjenja – pet minuta u kutiji dovoljno je da obezbedi ceo sat  reprodukcije. 
Takođe, ne morate brinuti da ćete izgubiti svoje omiljene bubice. Kada pritisnete opciju reprodukcije na strani “Pronađi moje bubice” na njima će se čuti zvučni signal.
 
Više informacija o najnovijim LG TONE Free FP8, kao i svim ostalim bluetooth slušalicama koje nudi kompanija LG možete pronaći na zvaničnom sajtu.

# # #
 
O kompaniji LG Electronics Home Entertainment
Kompanija LG Home Entertainment je lider u industriji TV-a i audio-video sistema i u svetu OLED televizora prepoznata je kao globalni inovator koji pravi revoluciju u kategoriji premijum televizora. LG je posvećen poboljšanju života kupaca inovativnim proizvodima za kućnu zabavu u kojima prednjače nagrađivani OLED i QNED Mini LED televizori, koji sadrže Quantum Dot NanoCell tehnologiju i zvučna rešenja razvijena kroz partnerstvu sa Meridian Audio. Za više vesti o LG-u, posetite sajt.