Objava

KORPORATIVNI

Za bolji život kakav zaslužujete

21/12/2021BEOGRAD, 21. decembar 2022.
— Kompanija LG Electronics (LG) najavila je svoje učešće na sajmu CES 2022 videoom urađenim sa Džonom Legendom, nagrađivanim umetnikom i novim ambasadorom brenda LG SIGNATURE. Urađen na temu Bolji život koji zaslužujete, tizer video od 30-sekundi poziva sve na LG Svetsku Premijeru, zvanični najavni događaj kompanije, 04. januara od 17 časova po našem vremenu.
 
Poznati pevač je, u skladu sa predstojećim praznicima,  otpevao specijalnu numeru You Deserve It All, kojom je sve zainteresovane pozvao da se pridruže kompaniji LG na CES sajmu, kako bi imali priliku da otkriju i dožive brojne inovacije koje će im omogućiti da žive bolje živote kakve i zaslužuju. Na svojoj prvoj ovakvoj svetskoj premijeri, LG fanovi koji posete LG CES sajt i globalni YouTube kanal moći će da vide i čuju sve detalje o kompanijskoj viziji da ide napred u susret najnovijim životnim izazovima.
 
U skladu sa novim formatom CES sajma za 2022. godinu, kompanija LG odlučila se za kombinaciju fizičkih i digitalnih elemenata kako bi novo iskustvo predstavila što većem broju ljudi širom sveta. LG planira da, koristeći napredne virtualne i proširene realnosti, neprimetno poveže posetioce u Las Vegasu sa ljudima širom sveta kako bi iskusili jedinstvene prednosti najnovijih inovacija.
 
„Potrošači danas zaslužuju da žive lakšim i ispunjenijim životima, i to je ono što pokreće LG na inovacije svakog dana“, rekao je Lee Jeong-seok, šef Globalnog marketinškog centra kompanije LG Electronics. „Radujemo se što ćemo na CES sajmu pokazati naše načine kojima ljudima pružamo priliku da takve živote i žive, čak i sa izazovima sa kojima se svi svakodnevno suočavamo“.
 
Doživite LG Svetsku premijeru, posetite sajt: www.LG.com/CES2022, 4. januara od 17 časova.

###
 
O kompaniji LG Electronics
LG Electronics je globalni inovator u tehnologiji i potrošačkoj elektronici sa filijalom u skoro svakoj zemlji i međunarodnom radnom snagom od više od 75.000.članova.Nju čine  četiri kompanije LG – Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Vehicle Component Solutions i Business Solutions – one su kombinovane u  svrhu globalne  prodaje za preko 56 milijardi dolara u 2020-toj godini. LG je vodeći proizvođač potrošačkih i komercijalnih proizvoda kao što su televizori, kućni aparati , monitori, servisni roboti, automobilske komponente i njegovi vrhunski LG SIGNATURE i prepoznatljivi LG ThinO  brendovi. To su samo neka od poznatih imena proizvoda Kompanije LG širom sveta. Posetite www.LGnewsroom.com  za najnovije vesti.