Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Štampa i mediji

Posetite našu biblioteku fotografija, pogledajte filmove za odnose sa javnošću i oglase, pročitajte saopštenja za štampu, preuzmite informacije i stupite u kontakt sa nekim od kontakata za medije komp

Bilten

Prijavite se za naš bilten i ostanite u toku sa našim proizvodima, posebnim ponudama, odličnim konkursima i više od toga.

* Potrebna polja za bilten

Unesite svoju e-adresu. Pokušajte u formi lg@domain.com

Pročitajte politiku

Odjavite se sa biltena

Ovde možete da se odjavite ako više ne želite da primate LG biltenOdjava