Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

 • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
 • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
 • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
 • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

5.5" IPS Quantum ekran, kamera od 16 MP, Android™ 5.1 Lollipop

Glavne karakteristike

 • IZVANREDAN VIZUELNI DOŽIVLJAJ
 • VRHUNSKA IZRADA
 • PAMETNA, PERSONALIZOVANA REŠENJA
 • Kamera od 16MP, Optička stabilizacija slike 2.0 sa laserskim autofokusom
 • Izmenjiva 3000 mAh baterija

DOSTUPNO KOD:

IZVANREDAN VIZUELNI DOŽIVLJAJ

16 MP SA SOČIVOM F1.8

Idealno za uslove slabe osvetljenosti i za portrete, ovo ultrasvetlo sočivo daje kvalitetan i lep boke i predivne fotografije profesionalnog izgleda, koje se izdvajaju jasnoćom i detaljima.

16 MP SA SOČIVOM F1.8

SENZOR SPEKTRA BOJA

LG G4 poseduje vrhunski senzor spektra boja koji je osetljiv na infracrvenu svetlost i koji analizira i meri svu vidljivu svetlost u kadru pre nego što napravite fotografiju, obezbeđujući tako da boje na fotografiji budu prirodne i živopisne, čak i u uslovima slabe osvetljenosti.

SENZOR SPEKTRA BOJA

MANUELNI REŽIM

Pretvorite svaki trenutak u umetničko delo prilagođavanjem podešavanja kamere kojima se menja osvetljenost ili zatamnjenost, brže hvataju objekti u pokretu i omogućava bolje snimanje u uslovima slabe osvetljenosti.

MANUELNI REŽIM

EFEKAT TRAGA SVETLOSTI

Uz manuelni režim modela G4, možete da podesite fotoaparat da lako i na umetnički način uhvati jarka svetla.

EFEKAT TRAGA SVETLOSTI

KAMERA SA LASERSKIM AF I OIS 2.0

Pravite brze i jasne fotografije uz autofokus sa laserskom detekcijom i uz OIS 2.0, unapređeni sistem optičke stabilizacije slike koji smanjuje podrhtavanje fotoaparata.

KAMERA SA LASERSKIM AF I OIS 2.0

PREDNJA KAMERA OD 8 MP

Idealna za pravljenje savršenih selfija, ova vrhunska prednja kamera od 8 MP koristi zabavne i korisne LG funkcije Gesture Shot i Gesture View.

PREDNJA KAMERA OD 8 MP

5.5" IPS QUANTUM EKRAN

IPS Quantum ekran daje živopisnu sliku visokog kontrasta, koja ima bogate i autentične boje i zapanjujuću verodostojnost.
Njegova prednost je i tehnologija In-cell Touch Display, koja pruža osećaj lakoće i superdobrog odziva, istovremeno čineći da ekran bude lako vidljiv na dnevnoj svetlosti.

5.5" IPS QUANTUM EKRAN

VRHUNSKA IZRADA

JEDINSTVEN, MODERAN I ELEGANTAN

Inspirisan umetničkom preciznošću, model G4 ima zadnje maske u metalik-sivoj, keramičko-beloj i sjajnozlatnoj boji, a postoji i zadnja maska od prave kože. Ove zadnje maske sa šik bojama se razlikuju svojom ugraviranom teksturom, dok je verzija sa zadnjom maskom od kože dostupna u velikom broju različitih boja i ima specijalni šav.

JEDINSTVEN, MODERAN I ELEGANTAN

SLIM ARC DIZAJN

Izdržljiv i tanak zakrivljeni dizajn modela LG G4 omogućava prirodno i čvrsto držanje i stvoren je sa ciljem da omogući savršeno korisničko iskustvo.

SLIM ARC DIZAJN

PAMETNA, PERSONALIZOVANA REŠENJA

JEDNOSTAVNIJI, PAMETNIJI, INTUITIVNIJI

Smart Notice - Napravite formule aktivnosti da biste automatizovali rutinske poslove, koristite Smart FAQ da biste otkrili sve karakteristike modela G4, a čak možete i da primate presonalizovane preporuke vezane za vremenske uslove, putovanje i sl. - sve je ovo napravljeno da vam olakša život i učini ga produktivnijim.

Galerija - pretraživanje galerije je brže nego ikad, uz redizajnirani interfejs koji organizuje fotografije na pogodniji način na osnovu vremena i lokacije, a uključuje i funkciju traženja po datumu. Postoje čak i povremeni podsetnici, da ponovo pogledate neke drage trenutke.

Event Pocket - Jednostavno prevucite događaje pravo u kalendar i pustite da vam Event Pocket dâ predloge za mesta i stvari koje treba da uradite na osnovu dostavljenih informacija.

JEDNOSTAVNIJI, PAMETNIJI, INTUITIVNIJI

IZMENJIVA BATERIJA OD 3.000 MAH I OTVOR ZA MICRO-SD KARTICU

Uradite više i tokom dužeg perioda, time što imate opciju da praznu bateriju zamenite punom, bez zaustavljanja radi punjenja. Otvor za micro-SD karticu koji se nalazi pored garantuje da ćete na svom G4 uvek imati dovoljno prostora za skladištenje.

IZMENJIVA BATERIJA OD 3.000 MAH I OTVOR ZA MICRO-SD KARTICU
OPŠTE INFORMACIJE
Ekran
Kamera (foto i vidieo)
Video
Memorija
Poruke
Melodija zvona
Povezivanje
Internet
Rokovnik
Ostalo
Baterija

Šta govore ljudi

KOMENTARI

 • 10/10
  Komentar napisao: Tech Lifestyle јул 08. 2015

  Za sve namene
  Ovaj članak govori o novom LG G4 telefonu i njegovom odličnom dizajnu. Akcenat je na odličnoj prednjoj kameri, kao i na laserskom AF sistemu i specijalnom Color Spectrum Sensoru.

 • 10/10
  Komentar napisao: Bozzabench мај 31. 2015

  LG G4
  LG G4 je vrhunska ponuda poznatog južnokorejskog proizvođača u klasi premijum pametnih telefona. Prvi susret i pogled na veliki ekran gotovo fantastične slike jasno daje do znanja da se radi o top “smartphone” predstavniku.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: