Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG G5SE

Glavne karakteristike

  • Potpuno novi metalni dizajn
  • Modularni tip
  • Širokougaoni objektiv
  • Približavanje i udaljavanje zumiranjem
  • Pop-out Slike
  • Režim rada na dnevnoj svetlosti

DOSTUPNO KOD:

Potpuno novi metalni dizajn

Lepota na Vašem dlanu Metal i staklo se besprekorno stapaju, bez proreza za antenu. Uglađen dizajn neverovatne jednostavnosti dolazi u mnoštvu bogatih boja. Neprevaziđena udobnost i prianjanje koje morate doživeti da biste poverovali.

Modularni tip

Oslobodite se. Promenljivi modul sa baterijom koja se lako vadi otvara svet neograničenih mogućnosti.

Širokougaoni objektiv

Sagledajte celu sliku! Naše oči mogu da vide mnogo toga, ali ova kamera hvata čak i više od 135°. Uslikajte nebeski horizont koji se proteže, krcati koncert na stadionu ili celu plažu, sve što vaše oči mogu da vide i više od toga.

Približavanje i udaljavanje zumiranjem

Idite do krajnjih granica! Odzumirajte za vrhunsku širinu (0,5X) po prvi put na smart telefonu. Zabeležite mnoštvo slika i video snimaka, kako iz blizine, tako i udaljene predele jednostavnim spajanjem i razdvajanjem dva prsta na ekranu. Samo ih spojite kako biste videli sve.

Pop-out Slike

Magični pokretni trenuci. Zabavite se nezaboravnim scenama koje idu napred, nazad, ukrug ili se ponavljaju. Doterajte fotografije i video snimke sa 6 fotografskih okvira i 4 sjajna efekta (riblje oko, crno-belo, vinjeta, zamućenje objektiva). Slike i filmovi se ističu u odnosu na sve ostalo.

Režim rada na dnevnoj svetlosti

Drugačija vrsta ekrana „za sunce“. Kada sunce jako sija i ekran je takođe osvetljen. Poboljšani ekran IPS Quantum je osvetljeniji, živopisniji i jasniji čak i na dnevnoj svetlosti na otvorenom.

Always-on Display

Štedite svoje palčeve. Ne morate više da pritiskate dugme da biste videli vreme, datum ili obaveštenja. Sa modelom LG G5SE važne stvari su već prikazane i vidljive! Samo pogledajte.

LG Friends Manager

Sada ste svi zajedno. Uz LG Friends Manager LG G5SE može da upravlja, igra se i komunicira sa svim vašim LG prijateljima.

OPŠTE INFORMACIJE
Ekran
Kamera (foto i vidieo)
Video
Memorija
Poruke
Melodija zvona
Povezivanje
Internet
Rokovnik
Ostalo
Baterija

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: