Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Next-gen LG G8S ThinQ™ kontrola bez dodira, OLED ekran sa imerzivnim UX i trostruka kamera

Glavne karakteristike

  • Z kamera
  • Multi ID
  • Pokreti u vazduhu
  • Trostruka kamera
  • Kontrola dubine video prikaza
  • Portret

dostupne boje :

Mirror Black

DOSTUPNO KOD:

MC-G8SThinQ-MirrorBlack-01-Design-Desktop

Dizajn

Primamljiv stakleni dizajn

Osmišljeno sa dubinom. 2.5D staklo pruža bogatiju, živopisniju završnu obradu na poleđini, a istaknuta metalna površina sa strane stvara osećaj dobre izbalansiranosti. Zaobljeni i prefinjeni detalji obezbeđuju optimalnu udobnost u ruci.

MC-G8SThinQ-MirrorBlack-02-Z-Camera-Desktop

Z kamera

Kamera koja detektuje stvarnu dubinu

Pruža više od fotografija. Z kamera koristi infracrveno svetlo i tehnologiju ToF senzora za obezbeđivanje snažnije biometrijske bezbednosti. Obezbeđuje čak i interfejs telefona koji ne zahteva dodir, a dodaje i neverovatnu dubinu i rezoluciju selfijima.

*Senzor ToF (Time of Flight) precizno mapira 3D prostor proračunavanjem vremena reagovanja svetla za prepoznavanje oblika i njihove udaljenosti od senzora.

MC-G8SThinQ-MirrorBlack-03-Multi-Id-Desktop

Multi ID

Otključavajte po želji

Bezbednost po vašoj želji. Funkciji prepoznavanja otiska prsta dodati su 3D prepoznavanje lica i vrhunsko prepoznavanje vene šake. Izaberite ono što mislite da je najbolje, među tri vrste biološkog prepoznavanja za naredni nivo bezbednosti i praktičnosti.

MC-G8SThinQ-MirrorBlack-04-Air-Motion-Desktop

Pokreti u vazduhu

Zadajte komande bez dodira

Otkrijte novi način da komunicirate sa svojim ekranom koji ne zahteva korišćenje ruku. Ruke su prljave ili mokre? Jednostavnim pokretom jednostavno pristupite omiljenim funkcijama, odgovarajte na pozive i čak povećavajte jačinu tona bez dodirivanja telefona.

MC-G8SThinQ-MirrorBlack-05-Triple-Camera-Desktop

Trostruka kamera

Tri elementa daju savršenstvo

Fotografišite u super-širokom, telefoto i standardnom režimu odjednom, bez kašnjenja ili izobličenja boja prilikom uveličavanja i smanjivanje. Izaberite najbolji ugao za fotografisanje sa trostrukim pregledom. Trostruko fotografisanje spaja tri ugla u animaciju.

MC-G8SThinQ-MirrorBlack-06-Video-Depth-Control-Desktop

Kontrola dubine video prikaza

Snimajte vido-sadržaje kao profesionalac

Snimajte filmove sa divnom zamućenom pozadinom. Sada video zapisi napravljeni pametnim telefonom izgledaju kao da su izrađeni profesionalnom kamerom. Kontrola dubine video-zapisa drži subjekte u oštrom fokusu sa mekanom bioskopskom pozadinom.

MC-G8SThinQ-MirrorBlack-07-Portrait-Desktop

Portret

Usavršeni portreti

Sa naprednim 3D senzorima dubine, tehnologija LG G8S ThinQ pomaže vam da zabeležite selfije sa istaknutim subjektima sa prilagođenom pozadinom i podesivim svetlosnim efektima.

MC-G8SThinQ-MirrorBlack-08-Spotlight-Desktop

Reflektor

Osvetljenje na željenom mestu

Osvetljenje studijskog kvaliteta na bilo kom mestu. Napravite selfije koji oduzimaju dah, uz dodavanje svetlosti iz bilo kog ugla. Reflektor detektuje konture vašeg lica da bi se kreirala prirodna osenčenost i divni istaknuti detalji. Besprekorne konture sada se postižu bez ikakvog truda.

MC-G8SThinQ-MirrorBlack-09-Stereo-Sound-Desktop

Stereo zvuk

Oduševite se zvukom

Priredite užitak svojim ušima. Pravi stereo zvuk doprema se iz gornjih i donjih zvučnika sa jasnim dvokanalnim razdvajanjem. DTS:X 3D zvuk i Podešavanje Meridian zvuka proširuju zvučno polje tako da podražavaju osećaj da se muzika sluša uživo.

MC-G8SThinQ-MirrorBlack-10-Qualcomm-Snapdragon-Desktop

Qualcomm® Snapdragon™ 855 platforma

Brzina svetlosti, legendarna snaga

Uvodi u novu deceniju transformišućih iskustava korisnika. Oslobodite vrhunsku platformu, Qualcomm® Snapdragon™ 855, sa gigabitnom vezom, boljom AI, XR u realnom vremenu, igranje igara sa više igrača uz ultra-odziv sa funkcijom Snapdragon Elite Gaming, 4K HDR video, duži radni vek i još mnogo toga.

Opšte informacije
Ekran
Kamera (foto i video)
Memorija
Poruke
Melodija zvona
Povezivanje
Internet
Rokovnik
Ostalo
Baterija

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: