Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG K40 sa HD+ Fullvision ekranom od 5,7“ i blicem za prednju kameru

Glavne karakteristike

  • Tanak, ergonomski dizajn
  • 16 MP PDAF, zadnja kamera
  • 8 MP, prednja kamera sa blicem
  • AI CAM
  • Zabavni efekti blica
  • Taster Google pomoćnik

dostupne boje :

Nova marokanska plava

DOSTUPNO KOD:

MC-K40-NewMoroccanBlue-Single-01-Slim-Ergonomic-Desktop

Tanak, ergonomski dizajn

Napravljeno za vašu udobnost

Besprekorno na dodir. Elegantno zaobljeno staklo proteže se preko površine telefona za stilizovan i prefinjeni dizajn. Gladak materijal omogućava čvrsto držanje i obezbeđuje vrhunski komfor.

MC-K40-NewMoroccanBlue-Single-02-16mp-Pdaf-Desktop

16 MP PDAF, zadnja kamera

Svaka slika oduzima dah

Fotografišite kao profesionalac, čak i u pokretu. Zadnjom kamerom od 16 MP PDAF dobijaju se zadivljujuće slike koje na divan način ovekovečuju vaše uspomene. Zabeležite svaki delić trenutka uz pomoć brzog automatskog fokusa za oštru, jasnu fotografiju.

MC-K40-NewMoroccanBlue-Single-03-8mp-Front-Desktop

8 MP, prednja kamera sa blicem

Osvetlite svoje selfije

Rođeni ste da uvek blistate? Upijte sve detalje fokusa korišćenjem prednje kamere od 8 MP sa blicem. Fotografije su dobro osvetljene, čak i u mraku. Prebacite se na režim portreta za selfije kada ste vi u oštrom fokusu spram veličanstvene mekane pozadine.

MC-K40-NewMoroccanBlue-Single-04-Ai-Cam-Desktop

AI CAM

Idealna podešavanja u trenutku

Prikažite svaki prizor u najboljem svetlu. AI CAM prepoznaje šta je u kadru i obavlja idealna podešavanja za 8 različitih subjekata, uključujući ljude, kućne ljubimce i hranu. Svaka fotografija se momentalno usavršava.

MC-K40-NewMoroccanBlue-Single-05-Fun-Flash-Desktop

Zabavni efekti blica

Blic dobija nove trikove

Novi načini na koje možete da koristite blic. Praktična funkcija Time Helper priprema vaš fokus za fotografiju uz pomoć blica. Funkcija Flash Jump Cut aktivira blic 4 puta za pravljenje nezaboravnih GIF-ova. A funkcija Music Flash usklađuje ritam vaše omiljene pesme.

MC-K40-NewMoroccanBlue-Single-06-Google-Assistant-Desktop

Taster Google pomoćnik

Samo kliknite za Google Functions

Pokrenite funkciju Google pomoćnik jednim klikom. Više nema potrebe da kažete „Zdravo, Google”. Samo pritisnite i zadržite dugme Google pomoćnik i zatražite šta želite. Dvostruki klik omogućava vam da pretražujete svoje okruženje uz pomoć funkcije Google Lens.

MC-K40-NewMoroccanBlue-Single-07-Dtsx-Surround-Desktop

DTS: X Surround zvuk

Vrhunski zvuk uvek i svuda

Bioskopski zvuk u vašem džepu. Gde god da krenete, zaronite u zabavu uz pomoć funkcije DTS:X 3D Premium Sound. Samo stavite svoje slušalice i ultra realistični okružujući zvuk prenosi vas pravo u srž radnje.

MC-K40-NewMoroccanBlue-Single-08-5.7-Hd-Desktop

Ekran HD+ FullVision dijagonale 5,7"

Gledajte na velikom ekranu.

Maksimalno povećan prikaz HD+ za ultra sveobuhvatnost. Ekran FullVision odnosa strana 18:9 obezbeđuje vam prikaz ogromnih formata da možete dublje da zaronite u sve što gledate. Zabava u pokretu upravo je dobila ogromne razmere.

MC-K40-NewMoroccanBlue-Single-09-Performance-And-Desktop

Učinak i pouzdanost

Suštinske funkcije koje vas pokreću

Osmojezgarni procesor od 2,0 GHz obezbeđuje brzinu i snagu za neometano višestruko obavljanje zadataka. Eco Playback produžava trajanje baterije zatamnjivanjem ekrana kada vam je iz video sadržaja potreban samo zvuk. Visoka izdržljivost ispunjava zahteve američkih vojnih standarda.

Opšte informacije
Ekran
Kamera (foto i video)
Memorija
Poruke
Melodija zvona
Povezivanje
Internet
Rokovnik
Ostalo
Baterija

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: