Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG X cam

Glavne karakteristike

  • Precision 3D Arc Glass dizajn
  • Dvostruka kamera sa širokim uglom od 120°
  • Pop-out Slike
  • Visoka i široka panorama
  • Full HD ekran od 5,2”
  • 1.14GHz Octa-Core Processor

DOSTUPNO KOD:

Dizajn sa 3D zakrivljenim staklom

Savijeno staklo, smelo i predivno.Završna obrada sa tankim zakošenim savijenim gornjim i donjim staklom u dizajnu dvostrukog klina. Debljina od samo 6,9mm omogućava da ga lako stavite u svoj džep, jaknu ili torbu, ali pruža osećaj čvrstine u vašoj ruci.

Dvostruka kamera sa širokim uglom od 120°

Širi ugao i živopisni detalji.Snimajte fotografije koje se prostiru koliko i vaše vidno polje i zahvataju impresivan ugao od 120°.Dvostruka zadnja kamera snima fotografije pod standardnim uglom od 78° i izvanrednom rezolucijom od 13 MP. Pravite široke i detaljne snimke.

Pop-out Slike

Magični pokretni trenuci. Zabavite se nezaboravnim scenama koje idu napred, nazad, ukrug ili se ponavljaju. Doterajte fotografije i video snimke sa 6 fotografskih okvira i 4 sjajna efekta (riblje oko, crno-belo, vinjeta, zamućenje objektiva). Slike i filmovi se ističu u odnosu na sve ostalo.

Visoka i široka panorama

Od jedne strane do druge, gore i dole.
Sveobuhvatna panorama snimljena dvostrukom kamerom zahvata ne samo široki ugao od 120° već se prostire gore i dole pružajući prikaz koji otkriva potpuno nova prostranstva.

Full HD ekran od 5,2”

Počastite oči oštrinom i jasnoćom.
Veliki Full HD ekran od 5,2” pruža vašim očima mnogo bolji ugođaj. Veća rezolucija, više detalja, lepše boje i kristalno jasna slika. Sada možete da vidite svaki detalj dok gledate filmove, sport ili igrate igre.

OPŠTE INFORMACIJE

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: