Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

 • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
 • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
 • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
 • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Pametni telefon LG Q6 sa ekranom FullVision i širokougaonom kamerom za selfi

Glavne karakteristike

 • Prefinjeni dizajn
 • Ekran FullVision
 • Metalni okvir
 • Širokougaona kamera za selfi
 • Režim četvrtaste kamere
 • Rukovanje jednom rukom

DOSTUPNO KOD:

LGM700N-Sleek-design-desktop1-30072017

Prefinjeni dizajn

Zapanjujući dizajn i besprekorno telo

LG Q6 daje novu dimenziju uglađenom minimalističkom dizajnu, sa besprekornim telom, bez kamere koja iskače i sa sveobuhvatnim ekranom zaobljenih uglova. Unapređen užitak u prikazu na praktičnom uređaju koji staje u šaku.

LGM700N_Fullvision-display-desktop2-30072017

Ekran FullVision

Veliki prikaz na ekranu

Najnoviji model ekrana IPS Full HD+ FullVision od 5,5" koji proširuje vidno polje omogućava vam sveobuhvatniji prikaz. Ekran formata 18:9 dodaje novu dimenziju užitku u gledanju putem pametnog telefona. Zaronite u novu dimenziju video sadržaja, igranja igara i pregledanja sadržaja.

LGM700N_Durable-metal-frame-desktop3-30072017_v2

Metalni okvir

Čvrst okvir sa svih strana

Metalno telo telefona LG Q6 osnaženo je okvirom „H Beam“ male težine koji je sačinjen od neverovatno snažnog aluminijuma serije 7000. Projektovano je tako da izdrži udarce iz bilo kog pravca.

LGM700N_Wide-selfie-camera-desktop4-30072017_v1

Širokougaona kamera za selfi

Ti, ja i svi

Unapredite užitak u selfijima uz širokougaonu prednju kameru od 100 stepeni koja može da obuhvati kadar sa više prijatelja i okruženja. Podešavanjem širokog ugla snima se celokupno okruženje, a podešavanje ugla standardne veličine omogućava snimanje portreta u krupnijem planu.

LGM700N_Square-camera-mode-desktop5-23072017-V1

Režim četvrtaste kamere

Podelite sadržaj izdeljen u kvadratiće

Kreirajte zabavne fotografije koje vredi deliti uz ekskluzivnu četvrtastu kameru kompanije LG. Četiri kreativna režima slikanja omogućavaju vam da objavljujete, otpremate i delite jedinstven i dopadljiv sadržaj.

Podelite sadržaj izdeljen u kvadratiće

open

Snap Shot: Zabeležite i pogledajte šta je zabeleženo na istom ekranu u odnosu 1:1. Grad Shot: Poseduje mogućnost da zabeleži više slika i da ih spoji u jednu sliku u mreži 2 x 2. Guide Shot: Slika se može preklapati sa brzim prikazom kamere. Match Shot: Obezbeđuje dva brza prikaza za snimanje i spaja ih u jednu sliku.

LGM700N_Square-camera-mode_sub-desktop5(2)-30072017
LGM700N_One-hand-operation-desktop6-30072017

Rukovanje jednom rukom

Sve pomoću jedne ruke

Dosegnite sve samo jednom rukom. Zahvaljujući tanjem ekranu debljine 69,3 mm LG Q6 je u potpunosti prijatan na dodir, za upotrebu i držanje. Ravna površina ekrana i optimizovan okvir smanjuju neželjeno dodirivanje koje iritira, a koje je često kod zakrivljenih ekrana.

LGM700N_Face-recognition-desktop7-30072017_v1

Prepoznavanje lica

Otključavanje osmehom

Podignite svoj telefon i vaše lice će ga otključati. Unapređeno prepoznavanje lica otključava telefon brže i praktičnije nego ikada pre, bez kucanja, crtanja, prevlačenja ili očitavanja otiska prsta.

OPŠTE INFORMACIJE
Ekran
Kamera (foto i video)
Memorija
Poruke
Povezivanje
Internet
Rokovnik
Ostalo
Baterija

Šta govore ljudi

KOMENTARI

 • 10/10
  Komentar napisao: окт 14. 2017

  Ekran je definitivno najjači adut ovog telefona, u pitanju je 5,5 inčni FullVision IPS displej sa tankim ivicama oko ekrana, veoma prijatnom rezolucijom i sjajnim odnosom stranica 18:9. Kvalitet slike je izuzetno dobar, crna je uverljiva,a ....

 • 10/10
  Komentar napisao: окт 02. 2017

  Neodoljiva estetika kućišta, vrhunski kvalitet izrade i fenomenalan ekran sa tankim rubom su prema našem mišljenju sasvim dovoljan razlog da Q6 ozbiljno konkuriše zaulogu glavnog telefona umereno zahtevnog korisnika.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: