Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

 • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
 • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
 • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
 • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Neizbežan saputnik za svaku priliku

Glavne karakteristike

 • 8MP OIS kamera sa HDR+ tehnologijom
 • Izuzetni 5.0" ( 4.95" precizna mera) Full HD IPS ekran
 • Sofisticirani visoki sjaj sa prednje strane i mekana mat pozadina
 • 2.26GHz quad-core procesor sa Androidom 4.4, KitKat

DOSTUPNO KOD:

Više svetla, manje mutnih slika

Više svetla, manje mutnih slika

Nexus 5 poseduje kameru od 8MP sa Optičkom Stabilizacijom Slike (OIS) koja vam pruža da napravite izuzetno jasne slike živih boja. Uz to, OIS tehnologija će se potruditi da vaše slike izgledaju savršeno čak i ako vam se u trenutku fotografisanja zatresu ruke.

Zabeležite sve neverovatne trenutke

Život je neverovatan. Zabeležite i sačuvajte sve bitne momente onako kako ih vidite. Uz HDR+ tehnologiju koju poseduje Nexus 5 budite sigurni da će vaše dnevne kao i noćne fotografije izgledati kao prava remek dela. Sa Photo Sphere funkcijom napravite slike tako što ćete uslikati kompletan prostor oko vas u 360° i podeliti ceo doživljaj sa drugima.

Zabeležite sve neverovatne trenutke
Štampajte gde god da se nalazite

Štampajte gde god da se nalazite

Sada možete štampati svoje omiljene fotografije ili dokumenta u pokretu na bilo kom štampaču koju podržava Google Cloud Print ili omogućite ovu opciju na svom štampaču tako što ćete preuzeti aplikaciju sa Play Store-a

OTKRIJTE PRECIZNOST I MOĆ

Brilijantnost u pravom smislu

Brilijantnost u pravom smislu

Slike na izuzetnom 5" ( 4.95" precizna mera)Full HD IPS ekranu izgledaće neverovato jasno i sa toliko detalja da ćete imati utisak da gledate bioskopsko platno, plus In-Cell Display tehnologija omogućava da da slika na ekranu izgleda jasnije dok će odgovor na dodir ekrana biti duplo brži.

Moć koja traje

Uz Snapdragon™ 800 quad -core procesor, Android™ 4.4 KitKat brzu 4G LTE mrežu i odličan Wi-Fi® vaš Nexus 5 odoleće svim izazovima čak i kada pokrenete više aplikacija u isto vreme. Moćna baterija od 2,300 mAh postaraće se da ceo dan budete bez brige.

Moć koja traje

Jednostavan i moderan

Nexus 5 svojim minimalističkim dizajnom donosi jedinstven kontrast visokog sjaja sa prednje strane telefona i mekanu završnu obradu na poleđini.

Jednostavan i moderan

JEDINSTVENO GOOGLE ISKUSTVO

Pitajte sve što poželite

Pitajte sve što poželite

Dovoljno je da izgovorite “OK, Google” i započnete pretragu interneta, pronađete određenu lokaciju , pošaljete poruku ili pokrenete muzički plejer. Takođe možete pogledati najnovije informacije u "Now karticama" koje su prilagođene vašim potrebama

Pronađite svoje odredište

Unapređene Google mape učiniće navigaciju neprocenjivom. Izbegnite saobraćajnu gužvu, istražite novi grad ili jednostavno pronađite najbolja mesta koja vas zanimaju.

Pronađite svoje odredište
Stvoren za deljenje

Stvoren za deljenje

Google Hangouts čini komunikaciju zanimljivom jer možete deliti slike, smajlije sa dragim osobama ili ih jednostavno pozovite u grupni video poziv i uživajte.

Pozivi preko Google-a

Caller ID by Google vam pruža mogućnost da dođete do brojeva tzelefona ljudi koji nisu u vašem imeniku , a registrovani su na Google-u. Najčešće pozivani brojevi biće na samo klik od vas, a ostale ćete jednostavno moći da pretražujete tako što ćete ime ili broj ukucati u pretraživaču

OPŠTE INFORMACIJE
Ekran
Kamera (foto i vidieo)
Video
Memorija
Poruke
Melodija zvona
Povezivanje
Internet
Rokovnik
Ostalo
Baterija

Šta govore ljudi

KOMENTARI

 • 10/10
  Komentar napisao: Techlifestyle magazine феб 21. 2014

  Android do srži
  Peta generacija Google-ovih telefona donosi najbolje karakteristike i brojna unapređenja u odnosu na Nexus 4. Glavni "krivac" za ovaj model je opet LG, koji je "peticu" bazirao na svom odličnom G2 modelu...

 • 9/10
  Komentar napisao: PC Press феб 21. 2014

  KitKat u izvornom obliku
  Ukusi su razliciti, ali vrlo cist dizajn, "toplina" materijala od kojeg je napravljen i odsustvo suvisnih detalja nam se dopadaju...

 • 10/10
  Komentar napisao: Digital magazine феб 03. 2014

  King of the hill
  Sada su LG i Google nadmašili sami sebe i sa Nexus 5 telefonom ponudili uređaj koji bez problema stoji rame uz rame sa liderima na tržištu...

 • 10/10
  Komentar napisao: Benchmark јан 30. 2014

  NVeoma popularan smartfon među naprednijim Android korisnicima, koji donosi spoj odličnog hardvera sa još boljim softverom - sve to po dosta pristupačnoj ceni. Odlikuje ga čisto Android KitKat 4.4 iskustvo, visok nivo performansi

 • 10/10
  Komentar napisao: Benchmark јан 30. 2014

  Test: LG Nexus 5
  Veoma popularan smartfon među naprednijim Android korisnicima, koji donosi spoj odličnog hardvera sa još boljim softverom - sve to po dosta pristupačnoj ceni.

 • 10/10
  Komentar napisao: 24 sata online јан 16. 2014

  Fastest Android in the world
  Petu generaciju pametnih telefona iz "Gugla" opet je izradio LG. Njihova saradnja iznedrila je jedan od najboljih telefona u ovom trenutku. Odličan hardver i velika brzina su glavne karakteristike "neksusa 5".

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: