Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

5,0" HD displej, kamera od 13 MP, Android 5.1 Lollipop

Glavne karakteristike

  • Kućište od pravog metala
  • Displej od 5"
  • Zadnja kamera od 13 MP, prednja od 8 MP
  • Snimak u intervalima pomoću pokreta

DOSTUPNO KOD:

OSETITE TOK HARMONIJE

Uz LG Zero sada imam smartfon sa kućištem od pravog metala, koji mi pruža i elegantan izgled i "šik" osećaj. Pored toga, blaga zakrivljenost 2.5D Arc Glass displeja teče i harmonično se prepliće sa kućištem smartfona. Debljine svega 7,4 mm, s metalnim kućištem i zakrivljenim staklom, omogućava komfornije držanje.

OSETITE TOK HARMONIJE

ZABELEŽITE POSEBNE TRENUTKE SA STILOM

LG Zero obezbeđuje da svi moji selfiji dostignu svoj put potencijal. Prednja kamera od 8 MP, koja pripada višoj klasi, snima jasnije selfije boljeg kvaliteta. Dok zadnja kamera od 13 MP snima sve moje uspomene u zapanjujuće visokom kvalitetu, baš onako kako želim da ih se sećam.

 ZABELEŽITE POSEBNE TRENUTKE SA STILOM

UDVOSTRUČITE ZABAVU SNIMANJA SELFIJA

Sada mogu jednostavno pomoću pokreta da dođem do boljih selfija, zahvaljujući telefonu LG Zero. Uz karakteristiku Snimak u intervalima pomoću pokreta, jednostavno stisnem pesnicu, otvorim je i zatvorim dvaput, i snimim četiri brza uzastopna selfija. Nema problema čak ni kada koristim štap za selfije; LG Zero mi omogućava da koristim karakteristiku Snimak pokretom ruke s udaljenosti od 1,5 m.

UDVOSTRUČITE ZABAVU SNIMANJA SELFIJA

POKAŽITE RAZLIKU U DISPLEJU

Prilično velik displej od 5" modela LG Zero je sjajna platforma za gledanje slika i videa u velikoj rezoluciji, a uz In-cell touch tehnologiju mogu da vidim i osetim razliku. Nema dodatnih slojeva između LCD-a i stakla, što znači da je bolji odziv na dodir i da su slike jasnije.

POKAŽITE RAZLIKU U DISPLEJU
OPŠTE INFORMACIJE
Ekran
Kamera (foto i vidieo)
Video
Memorija
Poruke
Melodija zvona
Povezivanje
Internet
Rokovnik
Ostalo
Baterija

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: