Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

49UH7707

Glavne karakteristike

  • IPS 4K Quantum Displej
  • HDR Super
  • webOS 3.0 Smart TV & Ugrađen Wi-Fi
  • Zvuk je dizajnirao: Harman/Kardon
  • Magični Daljinski
  • Super Design

dostupne veličine :

49"

DOSTUPNO KOD:

01_SuperUHD_Feature_intro_UH7700_Desktop_20160806_RS_None_V3.0

LG SUPER UHD TV 4K

Čak i pre nego što ga uključite, veoma tanak dizajn LG SUPER UHD televizora izgleda zadivljujuće. Oživljavajući svaku boju, prošireni opseg boja LG SUPER UHD TV-a prikazuje vaše omiljene scene u milijardama bogatih boja. Sem toga, LG SUPER UHD televizor je najbolji televizor do sada za prikaz HDR sadržaja sa podrškom za Dolby Vision*.

IPS 4K Quantum ekran

IPS 4K Quantum Displej

Specijalno dizajniran LG-jev IPS panel sa 4K Quantum Display tehnologijom može da reprodukuje više nijansi boja sa finijim prelazima: sposoban je da prikaže preko milijardu bogatih boja. IPS sa 4K Quantum Display tehnologijom omogućava precicizniju i živopisniju sliku i iz širih uglova.

02_SuperUHD_Feature_HDR-Super_Desktop_20160805_RS

HDR SUPER sa podrškom za Dolby Vision

Tehnologija visokog dinamičkog opsega LG SUPER UHD televizora (HDR Super) poseduje potpunu podršku za Dolby Vision. Svetlije, oštrije slike izražene kroz precizne boje i detalje privlače gledaoce. Kada pogledate ekran, osećate se kao da se nalazite u kadru.

03_SuperUHD_Feature_multipleHDR_Desktop_20160802_IR


To experience full HDR,
the content and the TV must be compatible

ULTRA osvetljenost

ULTRA osvetljenost

ULTRA osvetljenost šalje preostalu struju iz tamnih u svetle delove ekrana, kako bi se naglasio kontrast. LG SUPER UHD televizori imaju izvanrednu sposobnost da izraze crne nijanse, pa kada granica između tamnih i svetlih delova postane prepoznatljiva, gledaoci mogu da uživaju u oštrijoj i jasnijoj slici.

ColorPrime Plus

ColorPrime Plus

ColorPrime Plus sa proširenim opsegom boja može da pruži živopisniju sliku. LG SUPER UHD TV vam omogućava da uživate u sadržajima sa većom raznolikošću stvarnih boja.

Milijarda bogatih boja

Milijarda bogatih boja

Funkcija Billion Rich Colors deli boje na širi spektar. To omogućava preciznije podešavanje boja u celom opsegu. Krajnji rezultat je 64-struko povećanje u bogatstvu boja u poređenju sa konvencionalnim LCD televizorima, što gledaocima omogućava da istraže veoma impresivan nivo detalja boja.

Širok ugao gledanja

Širok ugao gledanja

Zbog prirode ovog displeja, stvarna slika zadržava potpuno isti položaj iz bilo kog ugla da se gleda. To vam omogućava da uživate u živahnim i jarkim bojama sa bilo kog mesta u vašem domu.

Dizajn zvuka: Harman/Kardon

Super Design

Super Design je odgovoran za "uni-body" ekran i neverovatnu tankoću. Svojom zadivljujućom tankoćom i "uni-body" dizajnom, ovi modeli se uklapaju u vaš životni prostor i ulepšavaju ga. LG SUPER UHD televizori su neverovatno lepi i kada su uključeni i kada su isključeni.

Dizajn zvuka: Harman/Kardon

Dizajn zvuka: Harman/Kardon®

Zvuk u LG SUPER UHD televizorima je dizajnirala kompanija Harman/Kardon, obezbeđujući tako luksuzni audio sistem i zvuk kakav se nikada do sada nije čuo iz TV-a.

webOS 3.0

webOS 3.0

Operativni sistem webOS 3.0 koji se nalazi u LG Smart televizorima je napravljen da bude izuzetno jednostavan i da omogući uzbudljiv doživljaj, tako da je jednostavniji i zabavniji za korišćenje. Sve što treba da uradite je da se opustite, jer webOS 3.0 čini doživljaj gledanja televizije boljim nego ikada pre.

Magični zum

Magični zum

Magični zum može da uveća sadržaj na ekranu dok ga gledate. Pritiskom na taster Zoom na daljinskom upravljaču, scena može da se uveća kako bi se uhvatili željeni detalji.

Magično mobilno povezivanje

Magično mobilno povezivanje

Magično mobilno povezivanje omogućava gledaocima da na jednostavan način uživaju u sadržaju sa svojih mobilnih uređaja na TV ekranu. Uz to, koristeći samo Wi-Fi vezu, možete da uživate u muzici i video aplikacijama na velikom ekranu.

Magični daljinski

Jednostavno upravljanje

LG SMART televizori sa Magičnim daljinskim vam omogućavaju da upravljate televizorom sa lakoćom i udobnošću. Sada možete jednostavno da uživate u raznim funkcijama LG SMART televizora bez ikakvih komplikacija.

Opšte karakteristike
Slika
Prijem emitovanja
VIDEO
ZVUK
Smart TV mogućnosti
Mreža
Funkcija Time Machine
Funkcije
Teletekst
Priključci
Dizajn
DIMENZIJE
Dodaci
Eco

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: