Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

55EG960V

Glavne karakteristike

  • Realna crna boja i Boje verne originalnim bojama
  • 4K ULTRA HD rezolucija
  • Originalni zakrivljeni ekran
  • Art Slim dizajn
  • webos 2.0 Smart TV sa magičnim daljinskim
  • Zvučni sistem projektovan od strane Harman Kardon

DOSTUPNO KOD:

Samosvetleći pikseli

Samosvetleći pikseli

OLED pikseli su samosvetleći što znači da se svaki piksel uključuje i isključuje nezavisno od ostalih piksela. Ovo omogućava izvrstan nivo kontrasta između sjajne bele boje i najtamnije crne boje, u slikama neverovatne dubine.

Savršena crna boja

Zahvaljujući samosvetlećim pikselima, televizor pruža savršen nivo crne boje u tamnim scenama, uz bolju vidljivost i kristalno jasne, oštre detalje.

Savršena crna boja

Jasne slike bez zamućenosti

Neverovatno brz odziv ekrana obezbeđuje kristalno jasne slike bez zamućenosti čak i u sportskim prenosima ili brzim akcionim scenama filmova.

Jasne slike bez zamućenosti
Savršena boja

Savršena boja

Doživite Savršenu Crnu koja redefiniše pravo značenje boja i vašeg osećaja realizma. Slike se prikazuju sa najsitnijim detaljima koje nismo ni pretpostavljali da ćemo videti, stvarajući svet Savršenih Boja.

Zakrivljeni ekran

Sedite i raskomotite se ispred zakrivljenog ekrana. uronite u slike dosad neviđenog kvaliteta prikazane na televiziji. Konzistentne boje i izuzetno jasne slike pod bilo kojim uglom gledanja pružaju samo zakrivljeni OLED televizori firme LG.

Zakrivljeni ekran

Savršen ugao gledanja

Čiste i živopisne boje, oštre i konzistentne slike iz svih uglova gledanja. Možete da uživate u gledanju savršenih boja iz svih pozicija.

Savršen ugao gledanja

Art Slim

Art Slim dizajn OLED televizora spaja inovativnu tehnologiju sa stilski elegantnim formama. OLED televizori firme LG kombinuju izuzetno kvalitetne slike sa neverovatno tankim i laganim dizajnom.

Art Slim

4k Rezolucija

ULTRA HD rezolucija je četiri puta bolja od FULL HD rezolucije i pruža zadivljujuće oštru sliku sa kristalno jasnim detaljima, čak i kada se gleda sa male razdaljine.

4k Rezolucija

33 Mega Colour Pixel tehnologija

33 Mega Colour Pixel tehnologija firme LG obezbeđuje savršenu sliku, bogatije, svetlije i prirodnije nijanse za vrhunski doživljaj gledanja. 4K Colour Pixel tehnologija omogućava da svaki piksel emituje belu, crvenu, zelenu i plavu boju, i zahvaljujući tome LG OLED televizori imaju izuzetno kvalitetnu, kristalno jasnu sliku.

* Objašnjenje: 33 Mega Colour pikseli = 8,3 miliona 4K piksela x 4-bojni pikseli. Colour pikseli znače podpiksele koje sadrži svaki piksel."

33 Mega Colour Pixel tehnologija
webOS operativni sistem

webOS operativni sistem

Upravljanje LG OLED televizorom opremljenim sa webOS operativnim sistemom je veoma jednostavno i zabavno. Jednostavno se opustite i uživajte u vašem televizoru, njegovo podešavanje i upravljanje je lakši i jednostavniji nego ikad.

Zvučni sistem projektovan od strane Harman Kardon

Veličanstvene slike zahtevaju veličanstven zvuk. Zahvaljujući prefinjenom kvalitetu zvuka ostvarenom u saradnji sa firmom Harman/Kardon, LG OLED televizori obezbeđuju izvanredan audio doživljaj za uši.

Zvučni sistem projektovan od strane Harman Kardon

Launcher (klizeći meni)

Korisnički interfejs vam omogućava da se bez navigacije u početnom ekranu prebacite na bilo koji televizijski program, aplikaciju, VoD ili periferiju. Sad možete za trenutak pronaći željeni zabavni program pomoću Launchera.

Launcher (klizeći meni)

LG Store

Tragati za novim i interesantnim sadržajima više neće biti potrebno. U LG prodavnici možete pronaći sve sadržaje za dobru razonodu, na jednom mestu su vam dostupni TV programi, VOD, 3D sadržaji, aplikacije i drugo.

LG Store

Jednostavno podešavanje televizora

Pustite da vas kroz postupak podešavanja televizora vodi BeanBird, preslatka ptičica-pomoćnik za webOS. U toku podešavanja BeanBird vam pruža potrebnu personalnu pomoć. A podešavanja možete da menjate pomoću funkcije Quick Setting brzo i jednostavno, bilo kada.

Jednostavno podešavanje televizora
Magični Daljinski - daljinski upravljač sa senzorom pokreta

Magični Daljinski - daljinski upravljač sa senzorom pokreta

Upravljajte svojom zabavom pomoću magičnog daljinskog upravljača. Upravljanje pomoću njega je isto tako lako kao upravljanje računarom pomoću miša. Sad možete manje vremena trošiti na traženje a više na razonodu.

4K 3D+

Najudobniji 3D na svetu ujedno je i najoštriji 3D u 4K rezoluciji. Sa učetvorostručenom rezolucijiom, 3D slike su još kvalitetnije nego ikad do sada, još realnije i živopisnije nego ikad do sada.

4K 3D+

HDMI 4K 60p

Sada, uz pomoć HDMI 4K 60p možemo slati velike količine podataka odjednom. Ova napredna tehnologija podržava čak i 4K video snimke sa 60 sličica u sekundi što je očekivani standard za 4K signal kabelskih operatera.

HDMI 4K 60p

4K 60P HEVC

HEVC podržava 4K video snimke sa 60 frejmova u sekundi, tako da pokrete prikazuje jasno i bez zamućenosti. Uživajte u gledanju 4K sadržaja preko Interneta ili USB-a, bez upotrebe bilo kakvih spoljnih uređaja.

4K 60P HEVC
Opšte karakteristike
Slika
CINEMA 3D
3D Naočare
Smart TV mogućnosti
Time machine
Dodaci
Video
Zvuk
Funkcije
Interfejs - Bočni
Interfejs - Strane
Mreža
Sistem emitovanja
Dimenzije
ENERGIJA

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: