Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

 • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
 • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
 • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
 • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

OLED55B6J

Glavne karakteristike

 • Oled HDR - Dolby Vision
 • Savršena crna
 • Savršena boja
 • webOS 3.0 Smart TV & Ugrađen Wi-Fi
 • Zvuk je dizajnirao: Harman/Kardon
 • Pun bioskopski ekran

DOSTUPNO KOD:

Nagrade i priznanja neprekidno stižu za LG OLED TV

Pogledajte kako eksperti posmatraju LG OLED TV

01_OLED_Feature_Intro_Kevin

          

Upoznajte budućnost televizora koji sadrži ono najbolje od OLED tehnologije.

02_OLED_Feature_Blade20Slim_desk

Tanak poput oštrice

Debljina ekrana može se inovativno smanjiti zato što ne sadrži pozadinsko osvetljenje. Veoma je tanak što omogućava da se bliže postavi uz zid.
Ekran može savršeno da se uklopi u enterijer kuće jer pripada najmodernijoj tehnologiji.

04_OLED_Feature_HDR-D-v1

OLED HDR - Dolby Vision

Doživite pravu zvezdanu noć na LG OLED 4K TV – zvezde koje su bile zamućene na LCD TV modelima, ovde su u potpunosti vidljive. Mehanizam iza ove jasnoće je OLED HDR koji u potpunosti podržava funkcije Dolby Vision i Ultra HD Premium. LG OLED 4K TV prikazuje svaki detalj koji postoji, podjednako dobro i u tamnim i u svetlim delovima slike.

03_SuperUHD_Feature_multipleHDR_Desktop_20160802_IR

               

                                     

04_OLED_Feature_Dolby

Zašto je važna funkcija Dolby Vision?

LG OLED HDR podržava funkciju Dolby Vision, koja obezbeđuje da se dobiju svetlije i
oštrije slike sa upadljivo poboljšanim bojama. Uz talas novih video naslova dostupnih u funkciji Dolby Vision, možete da budete sigurni da ćete sav zabavni program videti baš kako bi trebalo.

06_OLED_Feature_Black

OLED BLACK svetu donosi
emociju divljenja

„LG OLED TV uređaji, sa mogućnostima razvijanja dubokih crnih boja prikazuju nedavno najavljeni NASA TV UHD kanal na najbolji mogući način, čime se korisnici zaista približavaju realnom iskustvu boravka u svemiru“.


- Harmonic, zvanični NASA partner za NASA TV UHD kanal -

12_OLED_Feature_SelflightingPixel

Pikseli sa samostalnim osvetljenjem

Kao i živi organizmi, pikseli samostalno mogu da se uključuju i isključuju, generišući savršenu crnu boju kako bi se savršene boje oživele. Dizajn LG OLED TV-a izgleda neverovatno sa minimalnom strukturom. Pikseli sa samostalnim osvetljenjem u LG OLED 4K TV predstavljaju savršenstvo kojem ni jedan drugi model TV-a ne može da se približi.

13_OLED_Feature_Contrast

Beskonačni kontrast

Zvezde su najsvetlije kada je nebo potpuno crno. Ovaj tip crne boje sa beskrajnim kontrastom možete da vidite na LG OLED 4K TV uređajima tako što ćete u potpunosti isključiti piksele sa samostalnim osvetljenjem.

14_OLED_Feature_PerfectColor_dsk

Savršene boje

Opcija za savršenu boju prikazuje neizobličenu živu boju, takva kakva jeste. LG OLED TV prikazuje široku, detaljnu i preciznu boju prirode. Sada možete realnije i dublje da posmatrate svet dok skrivena lepota oživljava.

10_OLED_Feature_Netflix_Desk

LG OLED TV
savršen je partner za Netflix

Uživajte u Netflix 4K sadržaju na LG OLED TV-u, kao i u pametnijem načinu gledanja pomoću webOS 3.0 platforme kompanije LG.

08_OLED_Feature_webOS_Desktop

webOS 3.0

Operativni sistem webOS 3.0 koji se nalazi u LG Smart televizorima je napravljen da bude izuzetno jednostavan i da omogući uzbudljiv doživljaj, tako da je jednostavniji i zabavniji za korišćenje. Sada je sve što treba da uradite da se opustite, jer webOS 3.0 čini doživljaj gledanja televizije boljim nego ikada pre.

09_OLED_Feature_webOS_Desktop

Magični zum

Magični zum može da uveća sadržaj na ekranu dok ga gledate. Pritiskom na taster Zoom na daljinskom upravljaču, scena može da se uveća kako bi se uhvatili željeni detalji.

10_OLED_Feature_webOS_Desktop

Magično mobilno povezivanje

Magično mobilno povezivanje omogućava gledaocima da na jednostavan način uživaju u sadržaju sa svojih mobilnih uređaja na TV ekranu. Uz to, koristeći samo Wi-Fi vezu, možete da uživate u muzici i video aplikacijama na velikom ekranu.

11_OLED_Feature_webOS

Magični daljinski

Magični daljinski može da upravlja svime na TV-u i set-top boksu istovremeno, uz korišćenje pokreta i glasovnih komandi. Preuzmite kontrolu nad svojim doživljajem zabave uz novi nivo pogodnosti daljinskog upravljača. Provedite manje vremena tražeći, a više vremena uživajući.

15_OLED_Feature_harmankadon_desktop

Dizajnirao harman/kardon®

Pošto savršeni kvalitet slike odlično ide uz vrhunski kvalitet zvuka, zvuk LG OLED 4K TV-a je napravila kompanija harman/kardon®. Dozvolite da veoma istančani harman/kardon® zvuk dodatno poboljša vaše premium iskustvo gledanja.

Opšte karakteristike
Slika
Prijem emitovanja
VIDEO
ZVUK
SMART TV mogućnosti
Mreža
Funkcija Time Machine
FUNKCIJE
TELETEKST
PRIKLJUČCI
DIZAJN
DIMENZIJE
DODACI
ECO

Šta govore ljudi

KOMENTARI

 • 9/10
  Komentar napisao: мар 22. 2017

  "Koristeći tehnologiju samosvetlećih piksela, LG OLED može da prikaže savršenu dubinu crne boje, koju obični televizori ne mogu da postignu."

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: